Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 19:49:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta su rekli o Hrvatima ...  (Pročitano 185136 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300
Па колико за сада знам, у Вуковару, као и у "Источној Хрватској" нису убијали и силовали учитељице и децу млађу од 12 година. romeo79, да ли можда имаш енглеску верзију овог текста, желео би да је убацим на википедију? И неки линк по могућности.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Разносач

Пицикато,немој никада дозволити да те клонирају,молим те...један такав је и више него довољан! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pročita sam ovo neko pismo nekog generala Musolimiju.Naravno da je izmišljeno.Sad će te me napast da branim ustaše i da sam ja ustaša.Sad dobro pročitajte,ustaše su u Pribilovcima napravile grozan i neopravdan zločin.Nitko normalan to ne može negirati ili opravdati.Da su ubuli jednoga čovjeka ne može se opravdati a kamo li oko 700 nevinih ljudi.O toj tematici sam puno čitao i prije i sada.Nikad nisam pročitao o ovom izvješći i nikad nije spomenuto da su ubili u školi 120 učenika.Provjerio sam na stranicama o Pribilovcima koju na internetu uređuju pribilovčani i ni traga tom podatku.Zločini su bili grozni ali odakle potreba još dodavati i izmišljati.Takvo izmišljanje može dovesti u sumlju i ostale zločina(kod mene ne).Treba reći kako je bilo niti umanjivati niti preuveličavati.Normalno sd očekujem neargumentirane naoade na moj tekst,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Normalno sd očekujem neargumentirane naoade na moj tekst

ма супер си  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Normalno sad očekujem neargumentirane napade na moj tekst,
За тебе важи...у цара Трајана лош пластични хирург! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zašto nigdje nema tog podatka ,ni u jednoj knjizi,ni na jednoj internet stranici bez obzira tko je napisao.Molim suvisli odgovor a ne neke dječije izraza .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zašto nigdje nema tog podatka ,ni u jednoj knjizi,ni na jednoj internet stranici bez obzira tko je napisao.Molim suvisli odgovor a ne neke dječije izraza .
Smile Разумеш ти,разумеш,само жудиш да будеш Трајанов пластични хирург! Smile Имаш стотине извештаја у десетинама књига,скупљених од сведока који су избегли вашем ножу! Прочитај за почетак сведочанства скупљена од избеглих већ 42. и 43. у књизи др. Драгослава Страњаковића "Највећи злочини садашњице",или прочитај мог стрикана Милана Булајића или на десетине других који су писали о вама и вашим монструозностима... наравно ти ћеш и тад рећи:"Normalno sd očekujem neargumentirane naoade na moj tekst",јер си то што јеси! Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2008, 21:15:25 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Naravno da se javija pravoslavni kvazi teolog koji je jako tolerantan i istinoljubiv.Na prvom mu je mjestu teologijsko teoritiziranje pa onda odmah istina.Svaka čast.Ja ne negiran ni zločin,ni opseg zločina ni metode.Dobro pročitaj samoproglašeni pravedniče.Pročita sam o tome više nego ti jer nisam previše čita Bibliju pa sam ima vremena.Nigdje se ama baš nigdje ne spominje ubijanje 120 učenika u školi u Pribilovcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Naravno da se javija pravoslavni kvazi teolog koji je jako tolerantan i istinoljubiv
Када то дође из твојих уста,то је комплимент,паписто,љубимче Алојзија Степинца,prodavaoče oprosta i лични хирурже цара Трајана...da li treba da te podsećam na te idiotizme?! Smile
Citat
Na prvom mu je mjestu teologijsko teoritiziranje pa onda odmah istina
То је одлика вас паписта кроз целу вашу јадну и бесрамну  историју,а не нормалних људи! Smile
Citat
Dobro pročitaj samoproglašeni pravedniče
Нисам самопрокламован...то су урадили твоји земљаци u Oролику које сам спасао метка,прикане! Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2008, 21:29:23 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vidim da ti je povrijeđen ego pa si zaboravija o čemu uopće pišemo.uvijek ti je isti obrazac obraćanja vi,vaši,tvoji,papisti,.Uvijek generaliziraš.Svakog čovjeka smještaš tamo gdje ti misliš da bi on trebao biti.Svakom oduzimaš osobnost.Kolektivna krivnja je tebi normalna stvar osim kad su u pitanju "tvoji" onda pređeš na individualnu krivlju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 19:49:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.