Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 13:36:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta su rekli o Hrvatima ...  (Pročitano 185507 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
....Ne razumijem kako i zašto je naša pozicija u svijetu toliko izraženo, puno bolja od vaše kad mi povijesno i trenutno ništa ne valjamo a vi ste tako cvijeće...
pa kuca sigurno ne valja kad se napravi na klizistu, kako ce valjati drzava napravljena na milionskom genocidu...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nitko ne kaže da u onim tekstovima nema istine, i te kako je na žalost ima  Smile Smile....Stvar je u tome da nije sve istina i da si pojedinci sopstvenu mizeru i stanje u kojem se nalaze žele poboljšati i učiniti ljepšim tako da ocrne nekog drugog, to je jadno   ....Ne razumijem kako i zašto je naša pozicija u svijetu toliko izraženo, puno bolja od vaše kad mi povijesno i trenutno ništa ne valjamo a vi ste tako cvijeće...
rekao sam ranije ova tema stoji kao podsetnik mladjim ljudima da nesto nauce o istoriji nama dragih suseda Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
shabanizam turbo burekizam
IP sačuvana
social share
You'll Always Remember This as the Day You Almost Caught Captain Jack Sparrow ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
ne mora biti tacno ali ako si ti covek koji je nekad nesto znacio tvoja rec i tvoje misljenje trebaju da se postuju pogotovu ako su utemeljeni na necemu Smile

Cenite li odluku mocnih da vas bombarduju 1999?To su veliki bre nije to rvacka boranija  Smile Smile Smile
upravo sam shvatio sto neki ljudi imaju odredjeno misljenje o tebi Smile
a ja te jos i branio Smile

Pa kazem ti to pozivanje na velike je dvosjekli mac a ne moje misljenje  Smile

hahahahaha naso si kome ces da kazes da treba da ne gotivi komunjare  Smile Smile Smile

meni porodica nije izubula  bogatstvo, kuce, stanove, hektare i hektare zemlje nije mi deda 11 godina bio u zatvoru i tako Smile Smile

a opet ne vidim kakve sve to veze ima sa tim sto je neko rekao o hrvatima i sa tim sto je Srbija bila mini amerika na ovom prostoru ....

Ima veze u toj mjeri koliko ova tema ima veze sa krikom ocajnika koji je izgubio rat, snove o mocnoj Jugoslaviji, taj kao nekada bolji zivot pa se lijeci na Hrvatima jer ih u dubini svoje duse krivi za sve sto danas nema a trebao je kao navodno da ima.Kapiras iz koje frustracije dolaze ovakve teme?
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Nitko ne kaže da u onim tekstovima nema istine, i te kako je na žalost ima  Smile Smile....Stvar je u tome da nije sve istina i da si pojedinci sopstvenu mizeru i stanje u kojem se nalaze žele poboljšati i učiniti ljepšim tako da ocrne nekog drugog, to je jadno   ....Ne razumijem kako i zašto je naša pozicija u svijetu toliko izraženo, puno bolja od vaše kad mi povijesno i trenutno ništa ne valjamo a vi ste tako cvijeće...
rekao sam ranije ova tema stoji kao podsetnik mladjim ljudima da nesto nauce o istoriji nama dragih suseda Smile

Mislim da nije produktivno i da način nije adekvatan, ali ipak je to vaša stvar  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
....Ne razumijem kako i zašto je naša pozicija u svijetu toliko izraženo, puno bolja od vaše kad mi povijesno i trenutno ništa ne valjamo a vi ste tako cvijeće...
pa kuca sigurno ne valja kad se napravi na klizistu, kako ce valjati drzava napravljena na milionskom genocidu...

bla, bla, bla
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ima veze u toj mjeri koliko ova tema ima veze sa krikom ocajnika koji je izgubio rat, snove o mocnoj Jugoslaviji, taj kao nekada bolji zivot pa se lijeci na Hrvatima jer ih u dubini svoje duse krivi za sve sto danas nema a trebao je kao navodno da ima.Kapiras iz koje frustracije dolaze ovakve teme?

Море Ниџо, да ниси ти ишао на предавања Др. Драгана Давида Дабића, па покупио то силно знање? Дедер, упути нас фрустриране на пут спасења и ослобођења!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
a ja imam senzacionalan i malo vjerovatan stav da te frustracije dolaze kao eho '41-'91  Smile...sta vi mislite ?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Mislim da nije produktivno i da način nije adekvatan, ali ipak je to vaša stvar  Smile
nacin je potpuno adekvatan ... ima i boljih naravno ali ni ovaj nije los Wink

@nikola imenjace moj gde ti vidis u ovdasnjoj americi nekog velikog coveka iliti nekog coveka sa IQ preko50 ja iskreno ne vidim ... nas je napala masinerija koja radi za svoje interese nisu nas napali zato sto misle lose o nama nego zato sto im je to bio interes ono sto je ovde napisano je misljenje vasih saveznika i vasih ne prijatelja i sto je najcudnije slazu se u mnogo cemu Smile razmisli malo  Smile to ko je izgubio rat i kako nema nikakve veze sa temom
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27

Drzava se pravi tako da svi pobjegnu od nje pa joj Djukanovic kao zadnji koji je napustio cestita sto je napokon samostalna   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 13:36:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.