Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:14:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta smatrate pod pojmom, narkoman?  (Pročitano 51760 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Не спорим, ал ево за овог се показа да се боловао од синдрома сељачине који наједанпут дође до новца.

Није ово конкретно толико ни битно шта је и како било, већ сам овај пример навео као само један од начина да се постане џанак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Epmti, svi mi jako malo znamo o sebi, ukucani josh manje, a o komshijama da ne pricham. Ko zna shta je njega muchilo. I mislio je da ce mu pare reshiti probleme u glavi, ali se malo zajebao. Nece ti probleme reshiti ni dobra zhena, ni pare, ni opijati. Tu mnogi greshe.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ајде бре баталите тај конкретан пример Smile Машите поенту, а то је да неки почну да се дрогирају из тренда и зато што могу. Једноставно не могу да се одупру томе, немају менталне снаге за то па се онда као теше да еј кул и модерно..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Јутрос је код мене у згради одапно џанак Smile 26 година, ожењен, двоје деце (2 године и пар месеци), горе спојена 2 стана, двоје кола, менаџер у банци, лова до крова. Комшилук каже да је имао перфектан живот, никаквих проблема у породици ни на послу, све у најбољем реду.
Значи био је кретен у вугла кад је морао да се пуца у вену. Слаба особа која је поклекла пред широким дијапазоном могућности. Уопште ми није жао те стоке!

pa ako je imao love, a pucao se u venu, onda je stvarno kreten... i onda kad takvi pajseri izadju na tv-u i ocrne sve ostale droge... Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 16:53:28 od masterT »
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Од свих прича које сам ја слушала, људи су почели да се дрогирају јер су заиста хтели да побегну од неког проблема. Једног је оставила девојка, други је имао породичне проблеме...

Али, има и ових других, ''рекреативаца''. Знам, рецимо, за лика који је постао овисан о хероину јер је, као фармацеут, радио у лабораторији, и самим тим имао приступа разним ''збућкај па убризгај'' хемикалијама.

Не може се извући закључак зашто људи то раде. Постоје нагађања, индиције, али када би се знао узрок, онда би се утврдила и превенција и лечење. А сви знамо колико је превенција битна тренутно. Отприлике, као лањски снег. А лечење је тек посебна прича, успешни случајеви су џек пот.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 17:23:23 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Pa ne znam zasto je neka prva generacija 'mangupa iz kraja' pocela da se drogira ali sada to ide kao ugledanje na nekog starijeg....

Ima jedna ekipa mladih momaka koji hoce da se proslave i da budu zajebani momci u toj ekipi od npr 7,8 ljudi ima 2,3 lika koji vole da budu sa starijima i misle da su ovi njihovi jos nedovoljno zajebani i da ce starija ekipa da bude tu za njih... ali kako to vec ide da bi bio u opticaju sa starijom ekipom onda moras da duvas sa njima jer zasto bi te oni zvali da blejis sa njima kada ne duvas a i klinac si... i onda tako krene prvo ide trava pa onda odes na zurku pa se povuce koja lajna spida pa ti se svidi pa onda kser probas pa onda pet Smile i tako Smile

otprilike to ide tako u mom okruzenju i vecina narkomana su postali narkomani upravo tako... mada oni mnogo teze postanu heroinski zavisnici jer je to tabu Smile sve moze samo dop uzimaju debili pa onda dobijes batine od svojih ortaka kad uzmes dop (nema veze sto se oni pucaju spidom svaki drugi dan )

Naravno ima onih koji imaju problema zivotnih i koji na druge nacine dospeju do heroina i slicnih droga ali o njihovom svetu ne znam puno pa necu ni pricati o tome Smiley

O ovoj temi moze puno da se prica i ne moze se kasti ni 1% ovim putem....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
To ide bas...paradoxalno iz kraja u kraj  Smile

Npr. ja sam se i zgrozila i ismejala kad sam jednom prilikom saznala da se ovde u kraju...Zapravo na mrtvo ime prebijaju ljudi za koje se zna rade nesto malo jace od trave i spida npr...Ne dao ti Bog da autoriteti iz kraja saznaju da si mrljao koku ili spid, a da si pritom sa njima do jaja ortak  Smile
To je jako cudna stvar...Gotovo ceo kraj, barem ti blejaci kojih ima mali milion, duvaju od jutra do sutra, vrlo je lako naci se nesto teze a vrlo se lako i navlaci na nesto teze..Pogotovo u malom kraju gde se tacno zna ko je ko, ko je sta, ko je gde...A onda imas ljude koji bi te olesili da saznaju da mrljas nesto jace  Smile

Svakim danom cujem nesto novo o ovom kraju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Pa u vecini krajeva je tako Wink Malo je degutantno da se o tome prica na forumu jbg ali gore su batine ljudi dobijali zato sto su vukli dop od svojih ortaka nego sto su ikad od nekoga koga mrze u tuci dobili.... Da ne pricam o psihickoj torturi iz fazona retardu, pajdomane, osuseni, samo kurvu neku pajdomanku mozes da je*es....

To su ljudi sa kojima sam odrastao i koji bi bili tu za mene uvek i ja bih bio tu za njih uvek... jedini nacin da budem za njih u toj situaciji je ovaj gore  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung S8
Citat
Thug a mozes li da prestanes da duvas na pola godine? I kako spavas dok si strejt?

Rekao si da ne duvas dok su ispiti... Verovatno ti to sto duvas omogucava da ne mozes da zaspis pa imas vremena za ucenje vise

Spavam normalno i kada duvam i kada ne... Smile

Aj da se nadovezem na ove price iz kraja.  Smile

Ovde kod mene ima ekipa koja je starija, to su bivsi stari blejaci, koji sada imaju porodice, posao...a mi smo nove generacije bloka (kada kazem blok mislim na moje zgrade u kraju), a u bloku se sve zna. Od kada je jedan decko odavde iz bloka overio od heroina i to ispred naseg dragstora, ispred koga smo svaki dan, ovi stariji momci, mogu slobodno da kazem, brinu o nama mladjima, jer kao sto Osma kaze, tacno se zna ko sta radi, ko je koliko jak...tako da te kombinacije spida, eksera, koksa i heroina u mom bloku zgrada nema. U kraju ima, ali u mom bloku...koga nadju ovi stariji da valja, odvale ga od batina, skoro je bio jedan slucaj, (lik se pre mesec dva doselio kod nas u blok), koji je prodavao heroin. Proculo se, ovi ga navatali, polomili mu ruku, rebra, kako cujem jos uvek pisa krv.

I ta kombinacija savrseno funkcionise.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
zato je na vozdovcu zavrsiti heroin kao kupiti zvake na trafici Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:14:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.