Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 00:44:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta smatrate pod pojmom, narkoman?  (Pročitano 51775 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Ja nemam problem sa gojenjem vec sa brzim mrsanjem Smile

Ne daj Boze da se ne pohvalis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Jesam evo priznajem - i izgledam kao klasicni alkos  Smile

Јебига, твоје речи, твоја теорија..........ваљда сад схваташ како бесмислено звучи када кажеш за некога да је наркоман а свари буксну једном у пола године.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

Pa ne kontam da sam se sada pohvalila jer je i to problem koji naravno ne moze shvatiti neko ko ima problem sa debljanjem ...Znas ti koliko ja moram da pojedem da bi se vratila na normalnu kilazu ,a ja mrzim da jedem ,mrzim ,mrzim ...ali mora se papati  Smile

Vanja - bila sam ironicna ...

I ne opravdavajte vise konzumiranje droge u bilo kom vremenskom periodu jer ovo ovde cita dosta ljudi i slabih karaktera .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Управо зато што си била иронична написао сам оно горе...........

Ма јесте, сад ће неко зато што ето ванјо или лолана млате по форуму да узме да се дрогира и прода фамилију за 3 грама допа. Како се нико не сети да тако нешто каже када причамо о алкохолу?

А посебно та прича о џоинту па као "пожелео је нешто јаче" не пије воду ни под тачком разно онако најблаже да се изразим............то кад чујем и стереотипне изјаве вајних стручњака који у животу нису наркомана видели, најблаже речено пегла ми се од количине млаке и површне приче које продају као некакав патерн за људе који постају наркомани..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

Ма јесте, сад ће неко зато што ето ванјо или лолана млате по форуму да узме да се дрогира и прода фамилију за 3 грама допа.

nisi u pravu. na mlade ljude mnogo utiche mishljenje okoline (u shkoli , na ulici , u medijima ,na internetu) . ako se svuda predstavlja pogreshna slika da je uzimanje narkotika bezopasna zabava ,oni ce podsvesno prihvatiti to . tvoja ili moja napisana rech moze da bude bash ta kap koja prelije cashu da neko krene putem narkomanije.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 01:04:14 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
то кад чујем и стереотипне изјаве вајних стручњака који у животу нису наркомана видели, најблаже речено пегла ми се од количине млаке и површне приче које продају као некакав патерн за људе који постају наркомани..........

Ako si ovde mislio na mene opet si se prevario jer ja svakodnevno imam prilike da gledam zavisnike od kokaina i njihovo ponasanje. Sto se tice heroina - toga sam se isto nagledala za vreme rata ...Nicem to dobrom ne vodi i sve je to jedno veliko zavaravanje ,a ako je covek slabijeg karaktera ,u depresiji i nesrecan - ode mast u propast  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Citat
nisi u pravu. na mlade ljude mnogo utiche mishljenje okoline (u shkoli , na ulici , u medijima ,na internetu) . ako se svuda predstavlja pogreshna slika da je uzimanje narkotika bezopasna zabava ,oni ce podsvesno prihvatiti to . tvoja ili moja napisana rech moze da bude bash ta kap koja prelije cashu da neko krene putem narkomanije.

Може ако је тај неко кретен, ја могу да причам и да је готивно и лупати главом у зид зарад форматирања информација у можданим синапсама и сад ето нека узме нека лупа до ујутру ја му ту не могу помоћи.

Не постаје се тек тако наркоман, неће нико да одапне ако попуши један џоинт а специјално што моја или твоја реч нема никакву тежину уколико тај неко већ нема окружење у којој може да проба или конзумира такве ствари.

Ено ти га цео форум хедонисти, па 100 тема ја се убио оно, попио сам ово, разбио сам се до јаја и шта треба га укинути јер је неки клинац болид па је решио да проживи све те алкохолне доживљаје једне вечери и завршио на испирању? Је л неко направио масакр у школи и побио три ортака Јевреја јер је неки тамо БФ са форума пропагирао јудео-либералну мржњу? Пусти ме тих прича......

Нико овде не пропагира наркоманију, већ је врх лицемерности да се алкохолизам диже на неки пијадестал уживања и конзумирања а свака дрога представља као архитип зла. Ено ти бар 30% нације се рока бенсединима, то није наркоманија је л се јелте добија на рецепт? Не најбоље да вичемо "ооооо смотао џоинт, наркоманчина у болницу!" а овамо сваки викенд се ваља по поду и бљува на све присутне јер је наравно легално стук'о к'о стока 3 флаше вотке..........

Citat
Ako si ovde mislio na mene opet si se prevario jer ja svakodnevno imam prilike da gledam zavisnike od kokaina i njihovo ponasanje. Sto se tice heroina - toga sam se isto nagledala za vreme rata ...Nicem to dobrom ne vodi i sve je to jedno veliko zavaravanje ,a ako je covek slabijeg karaktera ,u depresiji i nesrecan - ode mast u propast

И ја исто се нагледао и наркомана и алкохоличара и ниједан се није изјаснио да је постао такав јер му је требало јаче нешто од џоинта или пива.........комплексније је то мало-више
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 01:21:19 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Wildfire S
Ja bi ih najradije sve probala, ali nemam muda za to. Kako ću, kao psiholog, danas - sutra nekome da drvim o upotrebi droga, a sve što znam o njima je iz knjiga?  Smiley 1
Ah, kako je lepo i dirljivo kad je čovek posvećen svom poslu.  Smile

Eto vidiš. Jeste to malo ekstremno, ali nećemo ići stopama Timoti Lirija.  Smile

Kako je ono rekao: "Naučio sam više o mozgu i njegovim mogućnostima za pet sati posle uzimanja gljiva nego za prethodnih petnaest godina studija i istraživanja iz psihologije”.

Smile

за 150 динџи узмеш вутрице

? Smile Za te pare možeš jedino čaj od majčine dušice da dobiješ. Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
И то полован Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

Не постаје се тек тако наркоман, неће нико да одапне ако попуши један џоинт а специјално што моја или твоја реч нема никакву тежину уколико тај неко већ нема окружење у којој може да проба или конзумира такве ствари.

pa upravo tako se postaje narkoman  Smile Smile ....

s jedne strane imash shkolu koja tvrdi da je droga opasna ,a s druge strane imash medije koji u zvezde kuju razne likove koji se drogiraju ,posecuju divlje zurke  Smile  (glumci,pevachi,sportisti) . dodaj tome shto sve "face" u okruzenju konzumiraju drogu i na kraju prochita kako onaj kul vanyo  Smile Smile sa burek foruma smatra da ga jedan dzoint nece ubiti ...

i onda ga taj jedan dzoint ne ubije ,pa josh jedan i josh jedan ..... .....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 00:44:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.