Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 18:56:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta smatrate pod pojmom, narkoman?  (Pročitano 51943 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
samo korisnici hemije su narkosi ono rave,trance maniaci na ekserima do onih sto se piche u venu i galantne biznis klase sto je na kokainu...ganja nije droga,od nje se ne stvara zavisnost,neunistava zdravlje (kao cigare i alkohol) i napokon od nje se ne umire!!!(u svetu nepostoji nije jedan smrtni slucaj nastao zbog marihuane)

Nekada su dečake od 14 godina njihovi očevi i dede učili da puše. Danas se u odvikavanje od duvana investira ogroman novac i niko ne kaže da je duvan koristan.

Marihuana je neuporedivo snažnije bioaktivno sredstvo koje može na razne načine da ugrozi zdravlje korisnika. Pre svega svaka halucinogena supstancija deluje na taj način što truje mozak i uvodi u stanje bunila. Pri tome bude uništeno mnogo ćelija mozga koje su inače neobnovljive. Kad nam se to desi zbog visoke temperature mi se zabrinemo, zovemo hitnu pomoć, primamo infuzije.

Vremenom uživaoc marihuane uspešno od svog mozga napravi starački, senilan, spor, sa lošom koncentracijom, pamćenjem i koordinacijom, kontrolom mokrenja. Sad će mi Thug4ever ponuditi sebe kao primer, ali on nema 40 godina. Efekti će ga tek stići i lakomisleno je verovati da je on besmrtan i da ima supermoći za razliku od drugih. Naprotiv tako inteligentan, ambiciozan i vredan momak morao bi da se poigra stručnom literaturom i sam sebe informiše.

Kao posledice uživanja marihuane takođe se vremenom razvija paranoja, opsesija i presenilna demencija od psihičkih bolesti, ali je marihuana i kancerogen koji dovodi do raka mozga, a kod redovnih uživalaca može dovesti i do svoh ostalih oboljenja na plućima, grlu, i organima za detoksikaciju jetri i bubrezima.

Ja dobro znam ljude koji su gajili biljku u sakciji pre nego što su mnogi korisnici ovog foruma bili bezobrazna misao. Neki su vremenom iz rekreacije prešli na redovno, sad su po Kovinu i Padinjaku, imaju presenilnu demenciju ili šizofreniju, i život im je stanje. Neki su "shvatili" da je život sranje, oslabili svoju vilju za suočavanje sa problemima marihuanom i otišli dublje da se bodu, da gutaju hemiju. Ekonomski su razorili svoje porodice, uništili živote svojih roditelja, braće i sestara, uvukli braću i sestre u narkomaniju, primorali roditelje da prodaju stanove da bi ih lečili i vadili, i na kraju završili ili overeni ili obešeni u podrumu zbog dugova.

Znam i one koji su bili odlučni da uzmu kintu od bidala i nisu nameravali da se rade. Pa nije bilo šanse da kupe veću količinu a da ne znaju šta kupuju, morali su da probaju. Onda su probanja učestala i morali su da priznaju sebi da im se sviđa ali su tvrdili da je sve pod kontrolom. Nema ih više.

Znam izvanredne studente medicine koji su, radi učenja i pamćenja, počeli da se igraju amfetaminima. Uspevali su da ostanu budni, ali ne i da završe fakultete. Neki su se oslobodili pilula, neki nisu živi.

Droge nisu kečap za život. Droge su otrovi i farmacija ima ozbiljne razloge zašto neku materiju dozvoljava za upotrebu prema propisu lekara a neku ne dozvoljava. Danas su informacije dostupne. Obavestite se kod naučnika a ne kod dilera. Mada naučnici su kao profani i matorci smor, štreberi, nemaju pojma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Mozda bi trebalo dozvoliti sve droge i sve ostale gluposti... Zasto?
Zato sto je to prirodna selekcija na delu... Smiley

Majka priroda\evolucija\bog\ostalo (zaokruzi ono sto odgovara tvojim uverenjima) je udesila da odredjene opasne zivotinje i biljke salju poruku: "Odbij! Ne diraj!" ili onu kurvinsku: "Ja sam tako lep\lepa! Probaj me, crkni, postani moja hrana", svoji oblikom i bojama...
Pa, ipak.. uvek bi se nasao neki pametnjakovic koji bi pokusao da pipne ili proba nesto, iako mu sam objekt skrece paznju da to nije preporucljivo...

Tako je i sa drogama... odvajaju slabe od onih koji znaju da se cuvaju...

I nema ljutis... to se desava vec milionima godina i do sada nam je islo jako lepo... od jedne vrste "ameba", dosli smo do mnozine oblika i boja... oni najjaci, najbrzi, najpazljiviji, najprilagodljiviji su preziveli... ostali su otpali usput... Smiley

Prirodna selekcija... Darvinova nagrada... tri puta hura za srecni udes... Smiley
« Poslednja izmena: 06. Jul 2008, 11:26:25 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia ispo iz modu
Има неке логике у томе што кажеш али остаје и даље велики проблем, а то су деца. И овако им је дрога лако доступна, а замисли тек када би била потпуно легална.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Deca su problem zbog drugog preblema - poremeceni odnosi u porodici i losi kulturni obrasci koji im se nude... i tu ne mislim samo na zvezde granda, vec vise na one koji su "alternativa" Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Upravo tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
i sta sad jel treba legalizovati ili ne  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia n73
Preuvelicavanje u svakom smislu te reci.Ja netvrdim da posle 30 godina svakodnevnog koriscenja,neces imati posledice,naprotiv imaces,ali ne vece od istovremenskog koriscenja alkohola,mozda i duvana(koji nisu ni priblizno ozloglaseni) ...Ja tvrdim marihuana nezasluzuje reputaciju toliko stetne droge.

Duboko sam uveren da niko od marihuane nije u Kovinu i Padinjaku niti daimaju presenilnu demenciju ili šizofreniju zbog nje,za to su zaduzene druge stvari!Takodje i ja tebi savetujem da se informises,a ne da te vodi ono sto ti je drustvo nametnulo.

Sve te biljke  koje salju poruku: "Odbij! Ne diraj!" ili onu kurvinsku: "Ja sam tako lep\lepa! Probaj me, crkni, postani moja hrana" kako ti kazes,tj.stetne biljke,cesto primenu nalaze u medicini,e sad mi reci kako su "majka priroda\evolucija\bog\ostalo" uredile to da za neke stvari mozes da ih koristis,a za neke ne !
Kako se skrece paznja da to nije preporucljivo,osim samog drustva?

Evo sta misli o tome 'psihijatar" sa Harvarda Prof.Lester Grinspoon
http://www.youtube.com/watch?v=VVADnBB96Ww&eurl=http://www.vutra.org/lester.php

ceo film:
Penn & Teller bullshit war on drugs
http://www.youtube.com/watch?v=zEyKAzXqVkA
http://www.youtube.com/watch?v=gbI6HbOSTgE
http://www.youtube.com/watch?v=leg3_gcE3p8
« Poslednja izmena: 06. Jul 2008, 13:18:46 od Scratch28 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Ja nisam rekla da su to stetne biljke... one su veoma korisne... Smiley
Ona cini jednu bitnu stvar za evoluciju... odstranjuju slabe i manje oprezne... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Kao da mi je neko rekao: "Koji si ti kreten, 'ladno se ne drogiras"  Smile

Izvrnu covek teze, ne trepnuvsi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
treba to umeti Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 18:56:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.