Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:49:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta smatrate pod pojmom, narkoman?  (Pročitano 51732 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
I izbrisaše postove moje...
Whatever, Nevermind, they no wath they are doing. Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
narkomanija- svaki vid zavisnosti, ali prvenstveno onaj koje menja stanje svesti

i da, protiv sam marihuane, iako poznajem neke jako uspesne i ambiciozne konzumente iste
jesu oni suvise disciplinovani i odgovorni da bi dopustili da im droga, pa makar i laka, zavlada zivotom, ali daleko od toga da su rekli ne svim ostalim vidovima pomeranja svesti  Smile
ono sto je nekad imalo smisla u ritualnim i prociscavajucim oblicima konzumiranja, danas tesko da ima tu auru... i tu nefrekventnost upotrebe  Smile

edit: uduvanog coeka je po izgledu lako uociti, to stanje ima svoje simptome i menja i izraz lica, i drzanje i ponasanje, kao i alkoholisano ili sedirano  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2008, 01:01:52 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
narkomanija- svaki vid zavisnosti, ali prvenstveno onaj koje menja stanje svesti

i da, protiv sam marihuane, iako poznajem neke jako uspesne i ambiciozne konzumente iste
jesu oni suvise disciplinovani i odgovorni da bi dopustili da im droga, pa makar i laka, zavlada zivotom, ali daleko od toga da su rekli ne svim ostalim vidovima pomeranja svesti  Smile
ono sto je nekad imalo smisla u ritualnim i prociscavajucim oblicima konzumiranja, danas tesko da ima tu auru... i tu nefrekventnost upotrebe  Smile

edit: uduvanog coeka je po izgledu lako uociti, to stanje ima svoje simptome i menja i izraz lica, i drzanje i ponasanje, kao i alkoholisano ili sedirano Smile

I to stanje veoma liči na stanje alchajmerovca koji je bolestan dve do četiri godine, zavisno od toga koliko je konzumirao. Nekoordiniranost, rizmovi u glavi, ponavljanje neke sentence u krug, promene raspoloženja, otežano razumevanje...

Samo bolesni nisu želeli da im se oduzme mozak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung S8
Marihuana nije droga...kada cete to nauciti... Smile

Elem,ne mogu da se slozim sa ovim sto kaze machakz i Simijon.

Ja duvam od 6 razreda osnovne,a osnovnu sam zavrsio kao vukovac,srednju vrlo dobar.Sada idem na dva faksa...to rusi sve teorije onih koji pricaju da oni koji duvaju su klosari i glupi....mislim...

A ovo sto kazete da mozete nekoga prepoznati....ja kada bi se odvalio od dve - tri buksne i dosao ispred vas,ne biste nikada izvalile da sam naduvan,dok ja svesno ne ucinim neke pokrete ili pocnem da pricam kao da jesam.

I da,cisto da napomenem,travu pusim dva puta nedeljno. Smile

« Poslednja izmena: 04. Jul 2008, 02:48:33 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
gledaj i kad si pijan to mozes da sakrijes (makar ja mogu) ali ako se ponasas prirodno na travi onda cu da te provalim za 2 sekunde.... Smile

mada imam ja par drugara koje ni nasmrkane ne mozes da provalis da su drogirani Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Našmrkane i nije lako provaliti ako imaju iskustva. A baš si našao ekipu, od ponoći do podne igramo Kaunter s moždanim ćelijama a od podne do ponoći fragujemo jetru i bubrege.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Ja duvam od 6 razreda osnovne,a osnovnu sam zavrsio kao vukovac,srednju vrlo dobar.Sada idem na dva faksa...to rusi sve teorije onih koji pricaju da oni koji duvaju su klosari i glupi....mislim...

A ovo sto kazete da mozete nekoga prepoznati....ja kada bi se odvalio od dve - tri buksne i dosao ispred vas,ne biste nikada izvalile da sam naduvan,dok ja svesno ne ucinim neke pokrete ili pocnem da pricam kao da jesam.

Marihuana nije droga zato sto se ti drogiras od 12 godine? Zato sto si bio vukovac? Zato sto mislis da niko ne moze da te "provali" da si izdrogiran?...Ili zbog neceg cetvrtog?

Mozda ti nisi glup, mozda cak nisi ni klosar....ali ti je mozak u daleko losijem stanju od onoga ko se ne drogira (koristi psihoaktivne supstance zarad promene raspolozenja i stanja).

To, da te niko ne bi "provalio" da si izdrogiran....mozda ne mogu tvoji roditelji. Mozda i mogu, ali im je lakse da ne veruju u to...

Iako odvaljujes buksne "samo" dva puta nedeljno, u sta cisto sumnjam, ti si deckic narkoman po definiciji...itekako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Našmrkane i nije lako provaliti ako imaju iskustva. A baš si našao ekipu, od ponoći do podne igramo Kaunter s moždanim ćelijama a od podne do ponoći fragujemo jetru i bubrege.
Smile Smile
kao da sam ja ovo napisao Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2008, 10:54:11 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung S8

Marihuana nije droga zato sto se ti drogiras od 12 godine? Zato sto si bio vukovac? Zato sto mislis da niko ne moze da te "provali" da si izdrogiran?...Ili zbog neceg cetvrtog?

Mazda ti nisi glup, mozda cak nisi ni klosar....ali ti je mozak u daleko losijem stanju od onoga ko se ne drogira (koristi psihoaktivne supstance zarad promene raspolozenja i stanja).

To, da te niko ne bi "provalio" da si izdrogiran....mozda ne mogu tvoji roditelji. Mozda i mogu, ali im je lakse da ne veruju u to...

Iako odvaljujes buksne "samo" dva puta nedeljno, u sta cisto sumnjam, ti si deckic narkoman po definiciji...itekako.

Narkoman... Smile Jel si ti covece video nekada kako izlgeda narkoman? Uostalom,ne drzim se ja kodeksa da moram da duvam dva puta nedeljno.U prosle tri nedelje nisam nijednom duvao.Duvam samo kada mogu,ali nikada vise od dva puta.

A zasto mislim da marihuana nije droga....zato sto nisam od nje zavistan....

E,da,travu sam probao u sestom,ali nisam je intezivno pusio od sestog....da se post ponovo ne bi protumacio pogresno...

Mozda ti nisi glup, mozda cak nisi ni klosar....ali ti je mozak u daleko losijem stanju od onoga ko se ne drogira (koristi psihoaktivne supstance zarad promene raspolozenja i stanja).

Ovo mozda, ne mozes da kazes ako me ne poznajes.Niti znas kakav sam ja,niti znas kako se ja ponasam u situacijama kada sam naduvan a kada ne.

mozda cak nisi ni klosar Ovo asocira na to da mislis da sam klosar...pa misli...ja znam ko sam i sta sam...uostalom,ovo nije tema o meni...samo sam dao primer....

A ovo da mi je mozak u daleko losijem stanju.... Smile Ne znam sta pod time podrazumevas,ako bi mi pojasnio malo,da ne bude da vadim kontekst recenice....na oba faksa prosecna ocena mi je 9,00...stvarno mi je los mozak i razmisljanje... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Sticajem okolnosti, malo vise se razumem u droge nego sto ti mozda mislis.

Zamisli da je mozak prosecnog coveka, koji zivi zdrav zivot, u obliku jabuke. Naucno je dokazano da je mozak coveka, koji godinama redovno konzumira marihuanu (a to ces biti ti, ako vec nisi) takodje u obliku jabuke, samo osusene. To mozes cuti na bilo kojem iole ozbiljnijem predavanju o drogama.
Tvoj mozak mozda jos uvek funkcionise kako treba, ali je pitanje dokle ce i koliko se do sada deformisao. Mozda bi bio vukovac i u srednjoj... Smile

Nadam se da ti je sad jasnije na sta sam mislio
Nisam imao nameru da te uvredim, samo da ti skrenem paznju. Iskreno, kada neko tako sugestivno i kriticki kaze da marihuana nije droga, zasluzuje i mnogo gore reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:49:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.