Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 06:24:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta smatrate pod pojmom, narkoman?  (Pročitano 51838 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
tarantulice,

kazes....nije nikome naskodila!?!

ta biljka nije nikome naskodila!?!

necu ni probati da opovrgnem ono sto ti tvrdis.

sama tvrdnja je toliko zastrasujuca da sama po sebi,iole pismenom covjeku,govori dovoljno.

i jos jedna stvar,mimo ove teme i rasprave,kada god pokusas da argumentujes svoj stav vezano za tu biljku(a iskreno,zaista jesi na forumu njen najveci advokat...ne kazem da je ruzno,ali kazem da je to cinjenica Smile)...uvijek upletes alkohol.
cak i kada je tema samo i iskljucivo vezana za nju.
lose za debatu...ispada da ova biljka moze da se odbrani jedino u oponiranju sa metil-alkoholom Smile...a kada bolje razmislis...pa,majku mu....ne ide joj u prilog Smile

i da,ja kada polemisem sa ljudima na forumu,a ima i sjajnih sagovornika sa kojima se 100% ne slazem...ali su sjajni...
e pa,zabole me tiririri sta slusaju i kakva im je tetovaza Smile

mislim,pomaze li meni sada u svemu ovome moja tetovaza....
...ne razumijem? Smile
kakve to veze ima sa bilo cim.....

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung Z 240
Ta nije prsla od vutre, ta je prsla od nečeg mnogo ozbiljnijeg (velika slava, mentalna nepripremljenost na istu, antidepresivi, alkohol, malo trave, malo koke, malo kreka...i eto tog divnog stvorenja Smile)
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 
kažem od narkomaniju sa lekarskim pomoćom najtežije odvići, al najlakše navići se
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung Z 240
tarantulice,

kazes....nije nikome naskodila!?!

ta biljka nije nikome naskodila!?!

necu ni probati da opovrgnem ono sto ti tvrdis.

sama tvrdnja je toliko zastrasujuca da sama po sebi,iole pismenom covjeku,govori dovoljno.

i jos jedna stvar,mimo ove teme i rasprave,kada god pokusas da argumentujes svoj stav vezano za tu biljku(a iskreno,zaista jesi na forumu njen najveci advokat...ne kazem da je ruzno,ali kazem da je to cinjenica Smile)...uvijek upletes alkohol.
cak i kada je tema samo i iskljucivo vezana za nju.
lose za debatu...ispada da ova biljka moze da se odbrani jedino u oponiranju sa metil-alkoholom Smile...a kada bolje razmislis...pa,majku mu....ne ide joj u prilog Smile

i da,ja kada polemisem sa ljudima na forumu,a ima i sjajnih sagovornika sa kojima se 100% ne slazem...ali su sjajni...
e pa,zabole me tiririri sta slusaju i kakva im je tetovaza Smile

mislim,pomaze li meni sada u svemu ovome moja tetovaza....
...ne razumijem? Smile
kakve to veze ima sa bilo cim.....

I mene zabole isto to što i tebe, jer po tvom prethodnom postu, čovek može da zaključi da Tarantulica po ceo dan sedi kući i kurdači vutru, a uveče sprema barem 3-4 lajna koke...da se izbalansira. Samo čekam kada ćeš me prijaviti institutu za mentalno zdravlje kao još jednog zavisnika od narkotika Smile
Da, jesam za legalizaciju marihuane, ali tu stavljam crtu, ništa više sem toga!
Užasavam se pirulica (npr. koliko vas "antimarihuanista" ste uzeli bensedine kada vam je bila frka?), extazija, speeda, lsd-a, koke, kreka, ice-a, horsa.
A kome je naškodila...pa vidi, jedan određen krug mojih prijatelja konzumira marihuanu povremeno (alkohol apsolutno ne piju), uspešni su mladi ljudi, perspektivni i vispreni. Koriste je godinama, i nikada nije bilo pomena tipa " a da uzmemo nešto jače ".
I btw, dobri čika doktori, kada sam imala problema sa zdravljem su mi prepisali "lekove", od kojih nisam mogla normalno da funkcionišem (sreća, pa sam ih koristila svega par dana), a lekovi su legalni, zar ne? Mislim, da ne bude da stalno ističem alkohol kao kontru marihuani.
Mislim, stvarno nisi kompetentna da sudiš o meni, o mom psihofizičkom stanju, jer na mene marihuana nije ostavila nikakve posledice. Radim, bavim se sportom, uživam u životu i imam sređen život.
P.S. - mogu ti poslati snimak svog mozga sa MR-a (jeste sick, ali drugačije ne ide sa nekim ljudima), pa ako 5 lekara nije utvrdilo nikakav poremećaj, možda ti hoćeš.
Legalize Marijuana - Stop drinking!!!
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
pa,tarantulica se tako predstavlja....treba li da nakacim sve postove koje si pisala? Smile
i pored svega toga...ko kaze da te ja tako zamisljam?
da te ja uopste zamisljam? Smile

aman,tarantulice,pa imas pravo da budes za legalizaciju,
kao sto i ja imam pravo da ne budem...
i da,onako sama za sebe...umirem od smjeha na tvrdnju kako je travica dobra za ten Smile
mislim,kao neko ko je konzumira....ona  smiruje,a to znas Smile,cemu onda prasak....?
ovdje polemisu i drugi...i mnogi je koriste....
nikakva ekskluzivna stvar.... Smile
prestani da se tripujes da jeste Smile

i da,ovo je vec paranoja,ja sudim o tvom psihickom stanju!?!
pobogu,pa gdje ti to vidis?
zasto svako napadanje marihuane dozivljavas tako licno?

obrati paznju:

ja ne napadam tebe,nemam nista protiv tebe.

ja napadam jednu biljku,ej!

pa zar je to razlog za nemogucnost normalne komunikacije?

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung Z 240
Napadaš biljku??? Smile
Shvatam tvoje postove lično, jer ste se na svim sličnim temama okomili na mene (pošto sam od svih herbmana najviše pisala i javno priznavala konzumaciju trave), tako da nisam paranoična, nego prozvana.
Uglavnom, na neke moje rečenice nisi obratila pažnju, tj. jesi, ali imaš selektivni način odgovaranja na postove. Ističeš samo ono što tebi odgovara.
Malo je nepristojno reći "boli me ..." za stvari koje sam navela kao svoju pasiju, i to kao odgovor na to da sam "advokat za legalizaciju"...marihuana nije moja pasija, to je jedan sićušni segment mog života.
No, whatever nevermind, ti si protiv, ja sam za i peace on Earth.
P. S.

(nije umro od marihuane, inače).
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

P. S.

(nije umro od marihuane, inače).

Jeste jer je jedna od tipičnih posledica konzumiranja marihuane pojava raka mozga.

Inače marihuana usporava protok krvi kroz mozak, dovodi do hipoksije i time trajno oštećuje mozak svaki, ali baš svaki put kad se konzumira.

Zdravstvo ima obavezu da kaže koje su psihoaktivne supstance velika opasnost po život ljudi. Zato su neke supstance potpuno zabranjene, druge restriktivno dostupne a treće potpuno dostupne.

Što se alkohola i duvana tiče uopšte im nisam konzument, smatram ih štetnim i kda bih bila država napucala bih im akcizu još tri puta veću nego što je sad. Međutim alkohol jeste hrana ako se konzumira u razumnoj količini. Vino je bilo sastavni deo dnevnog sledovanja hrane u Rimu, pivo u Egiptu. I danas je broj srčanih oboljenja u Francuskoj gde se praktikuje čaša crnog vina uz ručak mnogo manji nego u drugim zemljama. Fizički radnik recimio na gradilištu ne može hranom da podmiri svoje energetske potrebe ako ne popije pivo. Ali problem je u nekulturi konzumiranja alkohola.

No tema nam je vezana za to ko je narkoman. Narkoman je svako ko upražnjava nedozvoljene psihoaktivne supstance ili pravi koktele dozvoljenih supstanci da bi promenio svoje stanje uma i tako pobegao iz realnosti u imaginaran svet. I sasvim je nebitno da li će šmrkati koku, gutati eksere, piti bensedin i pivoili se nalivati brljom sa domaćeg kazana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Narkomanija je bilo psihicka, bilo fizicka zavisnost, i to kako od narkotickih, tako i nenarkotickih droga, Ona je intezina potreba za drogom nastala njenim duzim i stalnim uzimanjem. .Znatan deo ponasanja i aktivnosti osobe koja sistematski uzima neku drogu odredjen je zavisnoscu od nje. A kako drogu treba obavezno nabaviti, osoba je time intezivno zaokupljena. Nastalo psihicko stanje opravdano se naziva manijom, nekom vrstom opsednutosti  Smile

jesam pao na prijemnom ali sam ipak nesto naucio  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

slabost karaktera
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 
video sam takvu situaciju kad od psihiatru tražila devojka da daje drugačiji zadatak, jer je bila zavisna od neki težiji narkotiku, i trebala bi da bavi sa nekim depresivcom, a po transakcijama to otežavao je zadatku kod devojku.a naravno odgovor je bio to da to ćeš još izdržiti, i inače u Budvu pored mora biće ti lakše...
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 06:24:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.