Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 07:07:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta smatrate pod pojmom, narkoman?  (Pročitano 52036 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Pa najbolje da sve kazem kako jeste -nisam luda  Smile

ti nameravash da se udash za bogatasha ,a on ce ionako platiti nekog da pronjushka po tvojoj biografiji  Smile .zato bolje priznaj sve svoje zavisnosti na vreme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Narkomani - ljudi psihicki slabi, koji koriste narkotike zbog izlaza iz zivotnih problema. Prezirem one koji to rade iz uzivanja, mesto da se okrenu visim duhovnm zadovoljstvima...

Ukljucujem i travu u ovo.

A zasto si ti koji pusis duvan i cigarete drugacijii?

realno, čovek može da se navuče na sve što mu prija. S tim što droga obično najviše prija u tom trenutku.

Inače, kao što spominješ cigarete, tako uključi i kafu, fejsbuk, ovaj forum, Boga (ovo se odnosi na verske fanatike)... Adrenalin i da ne spominjem.
Čuli ste za izraz ''adrenalin junkie''

Svaki čovek je narkoman za nešto. Pa čak i onaj ko je u svemu umeren je narkoman za umerenost  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Pa najbolje da sve kazem kako jeste -nisam luda  Smile

ti nameravash da se udash za bogatasha ,a on ce ionako platiti nekog da pronjushka po tvojoj biografiji  Smile .zato bolje priznaj sve svoje zavisnosti na vreme  Smile

Pa ja nemam nijednu zavisnost  Smile
Dobro ajde osim foruma ali to se ne vazi ....jel tako ? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
to je veoma, veoma lose .. podhitno se navlaci na nesto, zivot bez zavisnosti je dosadan  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

Citat
pusim travu nekih 3-6 puta mesecno, kada se spremamo za izlazak zenche i ja obavezno podelimo bar jedan joint

I kako se osecate posle toga ?
Sta konkretno krene nabolje ?

marihuana utiche na smanjenje hipokampusa (zaduzenog za memoriju ,posebno dugorochnu) i amigdale (emocije ) . posledica toga je da korisnici marihuane "zaboravljaju" svoje probleme i smanjuje im se emotivna reakcija na dogadjaje u zivotu (otprilike ,to je ono kad vidite nekog kanabis-dzankija koji je naduvan pa mu je sve cool  Smile)

utice na svaku memoriju Smile npr e brate ajde da odemo na pice ? ajde, a? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
...zivot bez zavisnosti je dosadan  Smile  Smile
Potpisujem.   Smile Smile

Citat
pusim travu nekih 3-6 puta mesecno, kada se spremamo za izlazak zenche i ja obavezno podelimo bar jedan joint

I kako se osecate posle toga ?
Sta konkretno krene nabolje ?
Najduzi sex koji sam imao u zivotu trajao je 4 sata aktivno posle 2 dzointa, nikada necu zaboraviti feeling, i dan danas sanjam te scene, u pozitivnom smislu naravno. Samo jedan od primera, mada najcesci osecaj je slican alkoholisanju, s tim sto je razlika u tome da marihuana pojacava cula a alkohol kolko znam bas i ne, ili bar kod mene ne.

marihuana utiche na smanjenje hipokampusa (zaduzenog za memoriju ,posebno dugorochnu) i amigdale (emocije ) . posledica toga je da korisnici marihuane "zaboravljaju" svoje probleme i smanjuje im se emotivna reakcija na dogadjaje u zivotu (otprilike ,to je ono kad vidite nekog kanabis-dzankija koji je naduvan pa mu je sve cool  Smile)

Ajd da kazem da je to naucno objasnjenje, ali u praksi, bar mojoj, nema veze sa istinom. Na faxu sam grunuo 3 ispita sa desetkom pod gasom(od marihuane, ne drugih opijata normalno), tako da ne vidm da mi nesto sjebalo memoriju, a ni mom caletu koji je pusi vec 39 godina, i za svoje godine "bubreg"( Smile ) mu radi odlicno. Ja  o svojim problemima ne mislim ni kad sam cist ni kad nisam, prosto odmah im nalazim resenje, sto pre moguce.

E sad mozda se ovaj tekst odnosi na nekog ko se prekida od vutre, a ne nekog ko kao ja radje popusi jedan dzoint nego pije alkohol, s vremena na vreme.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2009, 00:02:26 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

realno, čovek može da se navuče na sve što mu prija. S tim što droga obično najviše prija u tom trenutku.

Inače, kao što spominješ cigarete, tako uključi i kafu, fejsbuk, ovaj forum, Boga (ovo se odnosi na verske fanatike)... Adrenalin i da ne spominjem.
Čuli ste za izraz ''adrenalin junkie''

Svaki čovek je narkoman za nešto. Pa čak i onaj ko je u svemu umeren je narkoman za umerenost  Smile

Zasto to meni pricas? Imas coveka kojeg sam citirala koji je iskljucivo rekao da prezire ''zavisnike'' i ljudi koji neke stvar koriste radi uzivanja umesto da se okrenu vise ''duhovnim''zadovoljstvima...

Da se razumemo, pod tim ne mislim da treba gutati eksere, zabadati slicice i pucati se u venu i mrljati speed, zna se sta je uzasno razarajuce po organizam i koje zavisnosti unistavaju coveka u potpunosti ukoliko se sa njima nastavi. Jeste zivot bez zavisnosti dosadan, ali ako nista drugo to ne moraju uvek biti neke stravicno stetne zavisnosti od nekih bozemesacuvaj supstanca.

Ja prva ne mogu u svojoj glavi da izjednacim zavisnost od duvana sa zavisnoscu od neke droge, ali opet, dokle god si i sam navucen na nesto mislim da je potpuno glupo prezirati nekog ko eto, nesto stetno radi iz zadovoljstva.
Malo je, pa...Licemerno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
podhitno se navlaci na nesto

Razumem  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33

...Da se razumemo, pod tim ne mislim da treba gutati eksere, zabadati slicice i pucati se u venu i mrljati speed, zna se sta je uzasno razarajuce po organizam i koje zavisnosti unistavaju coveka u potpunosti ukoliko se sa njima nastavi. Jeste zivot bez zavisnosti dosadan, ali ako nista drugo to ne moraju uvek biti neke stravicno stetne zavisnosti od nekih bozemesacuvaj supstanca...

Apsolutno se slazem. Ne treba ici u krajnost ni sa cim, ili se bar truditi da ne dodje do toga.

BTW ja sam zavisan od Interneta i video igara, k'o i moja supruga, mnogo nam je gotivno, i neamo nameru da se lecimo. Dovoljno sam svestan toga da ipak ne zapustam, higijenu, redovne obaveze i workout bar 1 sat dnevno. Marihuana je za mene samo nelegalan alkohol, koji konzumiram povremeno. Neko popije 2-3 piva jednom nedeljno, ja ispusim 2 dzointa, i pijem sokove od cedjenog votja.

Ako covek malo razmisli, u sustini je svaki hobi na neki nacin zavisnost i/ili opsesija.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2009, 00:09:25 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

Jebote ti i tvoja supruga ste stavrno jedno - nema posta gde je nisi spomenuo  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 07:07:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.214 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.