Razgovaraju Francuz, Englez i Srbin ko kako svoju ženu dovode do ludila.
Kaže Francuz: - Ja kad se vrratim kasnoo s' poosla kuci, poolako otvorrim i zatvorrim vrrata od stana da se mooja milla drraga ne prrobudi. Odem do shank barra popijem nashe najboje vino, da utolim žedj, pustim omiljenu shansonu da rrazbijem monotoniju, i odem do moje mille drrage koja me vec ceka gola na krrevetu i pocnem da je lizem odozdo na gore, i ona poludi totalno. Kaže Englez: - Ja kas se wratim kasno sa posla kuči, polako otworim i zatworim wrata od stana da se moja mila draga ne probuudi. Odem do šank bara popijem naš najbolji wiski, da utolim žedžj, pustim omiljenu džez pesmu da razbbijem monotoniju, i odem do moje mile dragge koja me več čeka gola na krevettu i počnem da je ližem odozgo na dolje, i ona totalno poludi. Kaže Srbin: - Ja bre kad se vratim kasno s' posla kući, ja bre otvorim i zalupim vratima da ova moja čuje da sam došao. Odem do šank bara potegnem jedno dobra dva tri cuga one naše brlje, da ubijem žgeravicu. Prdnem jedno dva puta da razbijem monotoniju, i oma skočim da 'ebem ovu moju, al prvo u d'pe da ne pomisli da sam se oženio zbog p''ke, e posle u p''ku da ne pomisli da sam peder, e posle izvadim i izd'kam po njoj da ona vidi da ja to mogu sam, a kad me vidi da brišem k'tu o zavesu e tad ona totalno poludi.