Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta se zna Ordo Temple Oriemtisu na nasim prostorima  (Pročitano 33372 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

ono sto plasi katolicku crkvu  a sigurno i mnoge druge verske vodece organizacije  jeste proces individualizacije tokom rada na sebi u mnogim tajnim redovima i hermetickim organizacijama...plase se da ne izgube kontrolu i moc i ono cuveno da su oni jedini verifikovani posrednici izmedju ljudi i boga...
naravno da sve knjige koje je napisao doticni gospodin ne moze svako da cita jer nisu ni pisane za svakoga
pa pobogu imam poznanika  koji je na kraju knjige kNjiga Zakona procitao kako bi bilo bolje da je nikada nije  ni uzeo u ruke i da bi bilo najbolje da se unisti i sta ce covek on je zapali...
nismo svi isti niti imamo svi iste  fizicke i  psihicke predispozicije ...nije svako za magicara i teurgistu ili adepta..treba mnogo rada na sebi u jednom zivotu su to u pitanju godine a u mnogim slucajevima su za to potrebne inkarnacije...  Smile
u telemi ne vazi ni po babu ni po stricevima vec po pravdi boga istinoga...samo ubires plodove svok mukotrpnog i krvavog rada nema provlacenja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Чуо сам појаву натприродних "ситуација" за 6 месеци ако се не запали књига  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ono sto pise u "knjizi zakona" od Kroulija sam ja odavno naucio kao katolik samo sto katolici koriste druga imena za odredjene pojmove.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jedina  natprirodna pojava posle sest meseci jeste zivot....nema natprirodnih pojava ,nema mistifikacije  telema i jeste zivot samo sto je put kojim hodas visae osvetljen i na tom svetlu bolje vidis bolje lepse vidis lepse stvari ali nazalost i bolne stvari znaju da vise zabole...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mogu li zene da udju u redove templara posto sigurno znam da nemogu zene da budu masoni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 kniga zakona kaze u zeni je data sva moc,pa zar mislis da bi neko spprecio ulazak zena u red...u nekim redovima naravno da sprecavaju kao sto si gore navela ali Oto je red jednakih muskaraca i zena,tu se postuje  i uvazava moc zene ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Zene mogu da budu masoni, u Francuskoj postoje dve zenske samostalne loze koje su brojne i uticajne.

Zena masona je manje jer su zene nepostojane po karakteru npr "inteligentna, obrazovana i nepouzdana" kao razlog da se ne primi. Znam da ovo zvuci sexstisticki, ali je zaista mnogo manje zena sa izgradjenim i cvrstim karakterom npr muskarac "skromno inteligentan i obrazovan a cvrst u karakteru" pa se sa takvim moze dobro saradjivati.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e sad si me bas iznervirao
kao ne zvuci sexisticki
koja glupa prica da se nekom koje sposobniji od muskaraca uskrati da bude u vrhu neke strukture...
dagi prijatelju imaginelo ne daj boze da ono sto ce jednog dana biti bude brzo  a to je da zene preuzmu apsolutni primat u svim sporma ljudskog drustva...naravno da su daleko sposobnije od muskaraca i u toj takvoj prici  i lezi slabost nasa muska...jer kad jednog dana uzmu ono sto im po pravu pripada da ravnopravno sa nama vode i ucestvuju u bitnim stvarima to ce takve kao ti da zaboli...pobogu coveec u zeni je data sva moc...pada nema zene ko bi te rodio...donela bi i terbe i mene roda n ajverovatnije...a sto se tice zena masona  reci mi iskreno koliko ta dva tela funkcionisu godina unazad najverovatnije oko dvadesetak ili tridesetak ili mozda i manje...da da ima zena clanova i u opus dei ali one su tu da radaju kuvaju peglaju namestaju krevete ciste da rade sve one zenske poslove koje i uvek rade...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 19
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Siemens U15
Kroz istoriju ces uglavnom naci takve primere da je zena bila u polozaju u kom je sad, a muskarci u polozaju u ko su sad. Ne treba ti neka visoka skola daizvuces zakljucak, da sve te godine, mnogo generacija i generacija valjda bolje procenjuju situaciju od tebe ma kolko bio pametan. Jel da?
Znam da cu da delujem kao zenomrzac, ali nije tako, ja zene obozavam, posmatrano kako god hoces, jedino oko cega necu da se slozim sa tobom je da su zene veci potencijal rukovodeci i kakav god na tu temu od muskaraca. Mozda im treba dozvoliti da isplivaju u mnogim sferama drustvenog zivota, ali da su bolje od muskaraca, tu si se prijatelju gadno preso.
Statistika ti je dovoljna da vidis da si u krivu. Znam da je stereotip, ali je ocigledno da nemas velikih zenskih imena kao recimo Teslu, Mikelandjela, Da Vincija, Napoleona... Reci ces da je to proizvod upravo takve politike, ali po prirodi stvari i u prirodi to se ne poklanja, vec se bori za to. Za status i polozaj. Da su bile sposobnije sveukupno i pametnije imale bi bolju poziciju. Ne kazem da su glupe i nesposobne, samo kazem da je pozicija taman onakva kakvu im je priroda namenila, ne treba po svaku cenu menjati to.
Jos jedan veliki kaze: "Stotinu ce promeniti vjera da ucini sto joj srcu drago". To nije receno tek onako, ima toga u istoriji napretek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Situacija koja se lako moze zamisliti - masoni su po pravilu markantni muskarci ako ne po stasu onda barem po intelektu i uglavnom su strejt. Sad se na sastanku pojavljuje zena-mason, intelektualno i karakterno jaka a takve su po pravilu zgodne i privlacne, e pa nista od ozbiljnog sastanka to se pretvara u fensi zuraju sa zavodjenjem i koketiranjem. Famozna kecelja koja se nosi preko genitalija da bi se potisla muska konkurencija po pitanju zena, sex da ali van rada loze!.

Osnovni karakterni nedostatci zena npr prost seljak ti obecao pa je "prosao kroz koprive" ali je obecanje ispunio, Zena odustaje cim naidje na ozbiljniju prepreku, konformiste po prirodi. Zene se tesko uklapaju u vece grupe koje su organizovane i ne prihvataju volju vecine kad ostanu u manjini vec i dalje teraju "po svom" Zene ne prihvataju apstraktne autoritete kao sto su sklopovi ideja a doktrina masona je upravo takva, sam Vrhovni je jedan od nas. Ovo vazi i za zene koje su stekle dosta obrazovanja i imaju emancipovane zivotne stavove.

U Velikom Orijentu koji je najvaznija loza ima zena i to ne od juce "lejdi-Britanija" i "lejdi-Rusija" koje su tu jos od Srednjeg Veka, a od skora im se pridruzila "Parizanka"

Kod samih zena dolazi u novije doba do evolucije, osvojile su nove prostore duha i tela pa postaju podobnije za masone. Ja sam licno jednu devojku uveo u 3 red, smatrajuci da je podobna, a imam informacije da se dobro uklopila. Verujem da ce u buducim vremenima biti vise zena-masona, pa ce na kraju biti fifti-fifti, u Britaniji i Francuskoj su tome vec blizu, nemojmo olako zakljucivati uzimajuci Beograd kao merilo, pa i u Beogradu ima zena-masona ali nisu istaknute po medijima, da ne navodim imena bez saglasnosti!
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.