Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta se zna Ordo Temple Oriemtisu na nasim prostorima  (Pročitano 32328 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
iljusin dragi prijatelju
ima prica da je a. krouli zrtvovao golubove i jednu zabu
mada postoji i prica da je dok je bio na cefalu na  siciliji zrtvovao nekoliko hiljada dece...
ja sam se prenerazio kad sam cuo a onda zamolim drugaricu da mi proveri podatak kad je isla na letovanje na siciliju koliko je bilo stanovnika u to vreme u cefalu...smesno par hiljada ljudi a dece par stotina...ne smem da pomislim sta bi uradili jednom mracnom magu seljaci sa sicilije da im je pipnuo i jedno dete a ne nekoliko hiljada...zrtvovanje dece u sexomagijskom smislu ili ti u tantra jogi podrazumeva izbacivanje semena van vagine tako da dragi moj prijatelju ako  si u zivotu ejakulirao van vagine ili kao mladic masturbrirao onda si i ti zrtvovao nekoliko hiljada dece...e sad ako si cedan i nisi pipnut od zenske ruke svaka cast i ja ti skidam kapu pod ovim svodom nebeskim a sa druge strane zalim,lepo je kad dozivis orgazam sa zenom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ја сад треба нешто да кажем,ти нешто да одговориш,ОдБогаПроклетаЖена да извуче закључке и да да смернице на основу мог психолошког профила.Тимски рад!
Заиста,треба бити веома раслабљен да би се нашао у вашем загрљају!Али,ви такве и тражите...
А тактика да се појавите на неколико тема одједном...врло промишљено....Једино.....одаје вас то што имате по пар постова а савршено се слажете...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Ја сад треба нешто да кажем,ти нешто да одговориш,ОдБогаПроклетаЖена да извуче закључке и да да смернице на основу мог психолошког профила.Тимски рад!
Заиста,треба бити веома раслабљен да би се нашао у вашем загрљају!Али,ви такве и тражите...
А тактика да се појавите на неколико тема одједном...врло промишљено....Једино.....одаје вас то што имате по пар постова а савршено се слажете...

Evo par rechi o tvom psiholoshkom profilu: Inteligentan momak, ali sklon donoshenju prebrzih zakljuchaka na osnovu nedovoljnog broja informacija. Shta zapravo podrazumevash pod "savrshenim slaganjem"? To shto sam se slozila sa Albusom da je u istoriji bilo sluchajeva da ideje koje na prvi pogled izgledaju apsurdno mogu znachiti revoluciju?
Pa hajde onda, ako se ne slazesh sa tom tvrdnjom, navedi argumente. I josh jedna stvar: nemoj etiketirati ljude pre nego shto saznash bilo shta o njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ох,игра...Играјмо се дакле:Суздржана,веома промишљена са склоношћу ка манипулацији.Има дара за предводника,чека прави тренутак и онда напада...За неког ко воли надметања-достојан противник.Нажалост,носилац отровног учења,са жељом да га дели с другима.Стрпљиво увлачи потенцијалног саговорника у дијалог подилазећи му,али не сувише да се не би открила.
Наравно,ово све под условом да је жена у питању.Мушкарци воле да комуницирају са женама јер им то подилази,а поготово преко интернета где је остављена могућност маштања-могућег,а жене у саговорници виде пријатељицу којој се могу поверити.Дакако,ово не важи за све,већ за циљну групу којој се ви обраћате,а то су углавном раслабљени људи са склоношћу ка мистици....Али доста је-нећу више да се играм.

П.С.
Ако етикетирам људе пре него сазнам нешто о њима,то је онда безобразлук,али,ако их етикетирам пошто спознам понешто,онда је то немоћ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
П.С.
Ако етикетирам људе пре него сазнам нешто о њима,то је онда безобразлук,али,ако их етикетирам пошто спознам понешто,онда је то немоћ....

U koju ti grupu spadash, bezobraznih ili nemocnih?  :P

Daj, uozbilji se malo i razmisli: zar chinjenica da neko mozda ima drugachije mishljenje od tvog nuzno za sobom povlachi sud da je ta osoba manipulator (ili shta god vec)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ако кажем-безобразан,рећи ћеш да не знам,ако кажем немоћан-мислићеш да не могу да се одбраним...Значи...
Daj, uozbilji se malo i razmisli: zar chinjenica da neko mozda ima drugachije mishljenje od tvog nuzno za sobom povlachi sud da je ta osoba manipulator (ili shta god vec)?
Озбиљан сам и размислио сам.(Занимљиво је да нема реакције на претходно што је написано(мада не дајем себи за право...))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Pa nemam shta da komentarishem. To je tvoj stav i predpostavljam da bi ga se drzao bez obzira na to kakve ti ja argumente pruzim. Ipak se radi o "psiholoshkom profilu" (kako ga ti nazivash :) ), t.j. o temi koja je izuzetno podlozna subjektivnim tumachenjima (sa obe strane). Tako da mislim da bi bilo kakvo komentarisanje sa moje strane samo zapochelo lanchanu reakciju, odnosno bio bi to samo Sizifov posao za nas oboje... jer fakt je: ti mene ne poznajesh, niti ja tebe, tako da ni jedno ni drugo nemamo prava da donosimo sudove o lichnosti onog drugog.

A shto se nemoci i bezobrazluka tiche... nekako sumnjam da si ti bilo shta od ta dva ;)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
У реду.Али....ипак ћу наставити да котрљам свој камен па шта буде...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
O brate Iljusine pa oprljise te ovi bezdusnici i sektasi zestoko ovde cccccc..... :flower:

Inace ozbiljno sada - poceo sam da citam veoma dobru knjigu skoro (nego nikako da stignem da zavrsim) - Biografija Alistera Kroulija - Do what you wilt!

ili u prevodu - cini ono sto ti je volja. Veoma dobro stivo i moram priznati da sam poprilicno promenio misljenje o coveku vec na pola knjige. Ustvarie bio jedna vrlo tuzna i usamljena persona. Sve price o satanskim obredima i njemu kao sinu djavola je sam izmisljao da bi privlacio medijsku paznju na sebe. Vrlo malo ljudi zna da je bio veoma dobar pesnik i da je radio zajedno sa WB Yeatsom, koji je bio clan mnogih Koulijevih tajnih ezotericnih drustava. Ne zna se da je putovao mnogo i dobar deo svog zivota proveo u Indiji. da je ozbiljno proucavao sve istocne religije i na kraju da je bio vrhunski alpinista - peo se i na K2 i na Everest.

Njegovo ucenje je u sustini gnosticki pristup necemu sto se moze zvati objedinjenim istocnim verovanjem. Njegov rad na magiji i paganskim ritualima je uvek bio prozet istocnim misticizmom.

Po mom misljenju je bio vrlo pozitivan lik ali je sam sebi bio najveci neprijatelj.

Baj d vej bio je biseksualac i to otvoreni sto je konzervativnom engleskom drustvu bio mnogo veci problem nego njegova tkzv crna magija.

IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
naravno da je bio gnostik
sto se tice crne i bele magije one ne postoje
magija je najuzvisenija nauka u kojoj mag uci da vlada silinom prirode ne da vlada da bi je iskoriscavao vec da hodi u korak sa njom,u magiji covek uci da ovlada elementima i da ih dovede u jedinstvo sa svojim duhom i samim tim manipulacija se zestoko kaznjava...znaci ljudi koji se bave i koji je proucavaju mogu biti crni i beli tj dobri i losi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.