I jos jedna besmislena / bespotrebna tema? Prvo vec ima ovakvih tema, drugo i ova i vecina drugih maltene nikakve veze sa tematikom foruma Dopisivanje ~ Upoznavanje sa clanovima.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
dobro a sta ti oces od mene???sta tvoje teme su savrsene??????bice on super tata!..........................wau kakva tema - nijedan odgovor au e pa nismo svi mi savrseni ko ti serbianfighter
Receno ti je da razmislis.. ti i dalje nemoj, to samo o tebi govori. Moje teme i moj rad su ono sto je za pocetak u dobroj meri napravilo sajt koji okuplja ovoliko ljudi. Smatram da je to sasvim dovoljno merilo, a to sto ti mislis ovako ili onako, to je samo tvoja stvar i mana svih sistema u kojim svako ima pravo na misljenje, pa i ovog. Locked.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!