Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta se radi sa sobom kad se popizdi potpuno!  (Pročitano 5110 puta)
10. Maj 2003, 23:56:38
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Pozdrav svima!!
Puko sam na emotivnom planu skroz

Valjda to ima veze sa godinama imam 28, uskoro 29...
Ukratko... mnogo sam voleo jednu devojku i mislim da je jos uvek volim
veoma mnogo
vise nego sto je zasluzila, a to kazem iz razloga sto je koristila moja osecanja prema njoj da bi me povredjivala maksimalno do koske

zeleo san da se ozenim njom jer mijeznacilamnogo vise nego i jedna
druga devojka i imao sam utisak da samo nju mogu voleti do kraja zivota

nakon nje sam imao nekoliko veza'neuspesnih' , a sada osecam prazninu  
jednostavno nemam snage da izadjem ni sa jednom

Sta da radim, cini mi se da sam previse razuman i da nista vise ne prepustam osecajnosti...
 Smile:  Smile:  Smile:  Smile:  Smile:  Smile:  Smile:  Smile:  Smile:  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Ja zne znam sta je ljudima na ovom forumu, svaki dan neko novi sa istom pricom, ostavi ih devojka/decko i to znaci smak sveta, svi misle da se to samo njima desava i da ih niko ne razume, a istina je da se to svima desava, meni se desilo vise puta, patis jebi ga prodje i to naidje nova i cao

UKOLIKO TE PARTNER OSTAVI TO SAMO ZNACI DA NIJE OSOBA TVOG ZIVOTA, VREME KOJE COVEK PROVODI U PATNJI, KUKANJU I SAMOSAZALJEVANJU MOZE PAMETNIJE DA ISKORISTI TRAZECI NOVU, PRAVU OSOBU
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Macak,i sam kazes da te je iskoristila i povredila maximalno,pa sta ti vise treba da otvoris oci i konacno progledas koje ona i kakva??? Ako je tako znaci da nije vredna ni tebe ni tvoje ljubavi,znaci glavu gore i napred,nisi jedini sa 29 godina kog je devojka ostavila...

Evo jedna prica mog druga...Bio je sa devojkom 6 godina i mnogo su se voleli ,zaprosio je i ona ga je ostavila...Patio je ,samo on zna koliko,ali ziv je i zdrav i pre 3 dana mi je javio da je nova ljubav na pomolu...

Tako ce biti i sa tobom,samo je pitanje vremena,zato ne dozvoli da te ta ljubav slomi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Macak, nemoj ni slucajno sledecoj ribi da objasnis koliko ti znaci. Nego mora malo da tajis. Ako si im sve rekao onda si ti zaa njjih ispricana prica. Nisi im izazov vise. Moras da ih drzis napete stalno. Znam da je glupo, i ja bi najvise voleo da svakoj mogu da kazem koliko mi puno znaci ali ne smem. Nikakooooooo. Bar ne dok se ona potpuno otvori za tebe. Ne mislim bukvalno.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Znam da me razumete kao i da ste svi imali slicna iskustva,mnogo znaci kada covek ima na neki nacin podrsku!

Ja nikada nisam krio ni u jednoj vezi sta osecam prema devojci sa kojom sam, nekada bi me povredila ili bih ja neku glupost napravio(mislim nesto tipa: ja sam otvoren i iskren, volim da se salim i kazem nesto a ona to shvati kao smak sveta...)

Pomirili bi se ili raskinuli ..... svaki raskid na neki nacin boli pogotovu kada postoje fotke, gde smo ona i ja, srecni...

Jednostavno se plasim nove veze, nisam jednostavno spreman, pa ako neko od vas ima predlog kako da se pripremam za najvazniju disciplinu
  Nalazenje osobe sa kojom ce se proziveti zivot...srecan zivot
i da prelomim u sebi, da zaboravim negativne stvari... neka mi javi!!

Drugarski pozdrav!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Macak vec sam ti rekla sta mislim,znam da nije lako ali nije ni kraj sveta...Vreme ce uciniti svoje,samo strpljenja...!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Mislim da ti ne vredi posebno se pripremati. Samo treba da rascistis sa sobom koliko jako zelis da nadjes zenu svog zivota. E onda kad shvatis (nadam se) da ti je to primarno u zivotu, onda te ne moze nista pokolebati. Samo napred, drzim ti palceve.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Mislim da je ovdje previse dramatike za mene!
Ja volim da pojednostavljujem stvari!
Velicanstvena osobina Hercegovaca!!!! Smile

Pozdrav za Pabla koji je sve rekao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Macak da nisi mazohista, da ne uzivas u bolu koji ti ona nanosi...!?? Ma daj covece opusti se takvih ima na kilo, a da li su prave hmmm zavisi...uostalom lepo Pablo kaze i tu se slazem sa njim u potpunosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 357
Citat: Pablo

UKOLIKO TE PARTNER OSTAVI TO SAMO ZNACI DA NIJE OSOBA TVOG ZIVOTA, VREME KOJE COVEK PROVODI U PATNJI, KUKANJU I SAMOSAZALJEVANJU MOZE PAMETNIJE DA ISKORISTI TRAZECI NOVU, PRAVU OSOBU

TACNO TAKO

I jos nesto.... Sedi u kola, pusti, Alice Coper-a, Iron Maiden, Metallica, Van Hallen, Scoprions...... PUN GAS, nocu, kroz grad, na planinu najblizu ti, meni je to fruska, u sumu i deri se na sav glas. Ja sam posle toga kao nov. Ako ti ni to nije dosta, izadji na auto put i Ns-BGD(trenutno najkriticnija deonica u celoj evropi) i vozi 200km/h. Ako ni to nepali, probaj padobranstvo ili kreni na casove letenja. Nacices novu u roku od 10dana Smiley
Meni ovaj recept radi u 99.9% emotivno/poslovno/stresno problematicnim situacijama. Krajnje sam ozbiljan

Caos

Gile
sa kompleksom @GrofNS
IP sačuvana
social share
:cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.