Predpostavljam kakve ti Lazo gluposti padaju napamet Ukratko, crkao meni komp i ja odem na dnevnu dozu Burek foruma, kad ono ulogovana Finlandia, bio sam fin i samo sam se izlogovao Posle mi prilazi neko sa leđa u fazonu kolega Pouckovicu otkud vi Kad smo već kod politike, najbolji trač koji sam čuo u istorije je bio da sam se ja počeo baviti politikom.. Sedim ja tako sa drugaricom iz srednje kad me ona pita da li je istina da sam se učlanio u neku stranku, kao čula nije samo htela da kaže od koga, šta ćeš kad smo takva generacija vole više da tračare nego 'leba da jedu..
Kad smo već kod politike, najbolji trač koji sam čuo u istorije je bio da sam se ja počeo baviti politikom.. Sedim ja tako sa drugaricom iz srednje kad me ona pita da li je istina da sam se učlanio u neku stranku, kao čula nije samo htela da kaže od koga, šta ćeš kad smo takva generacija vole više da tračare nego 'leba da jedu..
Pa zar nije sada škola samo formalnost, kraj je godine zaboga Bilo je tu još dobrih tračeva, tipa da jedna moja drugarica izlazi sa pobednikom ZG od prošle godine ili pre dve nisam siguran onim Amarom i da se tukla sa njegovom devojkom Aleksandrom Prijović, to je onako bio jedan od interesantnijih i sočnijih..