I ja srećem ovu Šabačku Finkinju Lazo jesi išao da gledaš maturu Medicinske? Bile su mi učenice 4.godina male sanitarke na praksi u zavodu, 2-3 će uskoro da rade pripravnički, imaću i ja pripravnice..
Ко је не среће, да је неко не воли, не би мого да је избегне Јадан тај неко
Јесам ишо, сестра ми матурант, то се такорећи не пропушта, али и да није, идем сваки пут.
Опа, волим приправнице.
Него, данас био с Радом у наставничкој канцеларији.. додаје ми дипломе и каже: "Надам се да Виолета није пљувала у њих.. " У наставничкој се понаша исто.. то ми се свиђа..
Pa juče smo se sreli u Bari, ti zaboravila već? Rada najveća carica, moram je malo posetiti da me opet istera sa časa nedostaje mi to.. U koji ti razred ide sestra? Slabo ja poznajem tu generaciju, samo moje kolege sanitarce znam
« Poslednja izmena: 17. Jun 2014, 00:16:46 od Pouckovic »
Rada najveća carica, moram je malo posetiti da me opet istera sa časa nedostaje mi to.. U koji ti razred ide sestra? Slabo ja poznajem tu generaciju, samo moje kolege znam
Имамо свеску са провалама ученика и професора, и она доминира..
Зубар, четврто шест.. шта год да си наумио, одуми..
Нас не избацује напоље, али зато напомене само прште.
A i odavno smo se upoznali tamo u onoj igraonici, sećaš se? Sutra želim lep provod, ja od Rammsteina 2010. nisam bio na nekom ozbiljnijem koncertu.. Zubarima u mojoj generaciji Saša Pajić bio razredni.. Kako se samo sad kolje sa TMT pa to je komedija.. Uvek volim da čujem tračeve o njima, reci mi nešto što ne znam