Ein Gestohlenes, Freigeschaltenes oder mit Netzverbindung? mada je to ovdje preskupo u svim opcijama...mozes i sam uveriti preko neta...obicno bude 250e plus dvogodisnji ugovor i 30-40e mesecna pretplata...a otkljucani su preskupi...nego da ja ukradem od sina...
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Nama koji koristimo se i "isplati"...koristimo neograniceno internet, razgovora dok ne zanemis ili te rak ucutka i platimo to debelo...Nema nigdje vise da placascpotroseni razgovor....to bi bilo idealno...
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
kad bi me loto...bilo bi tako...bas bi uzivao gledati osmeh srece na tvom licu...ali, ali uvek srecu kvari...sto ne znaci da ne mozemo zajedno pice popiti...dace Bog i iphone...
Pametan čovjek nikad ne govori sve što misli, nego skrije na dnu jezika ono što mu leži na duši i ćuti i uživa znajući da je sakrio ljubav, bol, radost, komadić sreće, sjete, tuge, sebe. . .
Pametan čovjek nikad ne govori sve što misli, nego skrije na dnu jezika ono što mu leži na duši i ćuti i uživa znajući da je sakrio ljubav, bol, radost, komadić sreće, sjete, tuge, sebe. . .