Pa nemaju svi Windows7 koji na desnim klikom ima opciju "Save Vukajlija as.." Inace - ne radim ja to cesto, nego samo kad ocekujem goste, da imaju ljudi sta da citaju...
« Poslednja izmena: 28. Avg 2011, 19:13:56 od BulmaSoft »
Pa,evo nist posebno se kod mene ne radi..cekam nekog coveka da mi donese pare ..pa ga nikako nema,po glavi mi se stalno mota misao da kupim notebook racunar za nekih 600 eura,ali ipak mi zao baciti tolike pare,a losiji nebih uzeo.Neki me tamo serviseri od kojih sam kupio racunar nom stop me zavlace za kuciste tj. za maticnu plocu koju mi je sprzio grom i pod garancijom je..najvise mi zao moje keve jer sad koristim kuciste koje sam njoj dao na koriscenje,pa ona ne moze da ide na facebook koji mnogo obozava.Eto u poslednje vreme cesto svracam u chat krstarice i tamo sa bas lepo ispricam..najopustenije mesto definitivno.Nikako da mi stigne neki materijal sto sam caletu pozajmio neke para pa da mi ne mora vratiti ih u kesu vec u materijalu..kako bih mogao da pocnem sa serijskom proizvodnjom.I opet se vracam da li da bacim 600 eura na dell-ov racunar ili ne..da mogu lepo iz "krevetca" kuckati i surfovati i jos mi se mota po glavi misao ka ko su me zeznuli za onu akciju ADSL Telekom (pre isteka akcije oni je okoncali)..kod mene skoro svake nwdelje isto desavanje,bez nekih vecih promena..cale uve pozajmljuje kes nikako da mi vrati ..pa moramo preko materijala da se obracunavamo.A sto me naj vise nervira kada mi keva zasedne za komp pa pocne da "cepa" po facebook-u tu se ne zna ko pije ko placa izadje iz moje opere u kojoj su svi tabovi otvoreni i otvori svoju mozilu u u njoj jedno 5-6 tabova facebook-a..i kada zavrsi ja posle moram da palim svoju operu koja ima oko 40 tabova otvorenih pa dok se sve to osvezi...da glava zaboli od cekanja.Mozda cu malo sada da odem napolje sa svojim smartphone da ona malo "zajasi" za kompom,a ja cu preko wi-fi-ja da malo jos surfnem.