Ima svašta nešto al nekako me mrzi da kucam, pravo da ti kažem odvikao sam se. Rećiću samo, sve je OK. A kad jednom konačno budemo napravili reprizu, ispričaću ti detalje.
Nisi se ništa promenila (mislim na te detalje). Samo nekako smo izgubili teme za "torokanje" , a i ovaj burek se nešto razredio, sve neke novajlije, nisam u toku.
Znači imaš nov imidž!?
Dolazim u subotu popodne tamo posle 16-17h, pa ako si negde u gradu, javi se....
A kad smo već kod detalja, gde je onaj Super? Viđaš li ga ovde? Prođe više od godinu dana... Ne vidim ni Medu... Mnogih "starina" nema... Samo ti i ovaj "tvoj" se još uvek ovde provlačite. Ajd i Veku da spomenem.
hahahah... od svega mi zapade za oko 'ovaj moj' ni njega nema... Meda retko, retko, a Super izbrisan s mape al dobro, nisu promene lose inace, nisam u Bgd ovog vikenda... sta nudis sledece nedelje?
Za sledeću nedelju imam u planu NS, pa ako si raspoložena znam jedan dobar kafić. Možeš i "društvo" da povedeš.
Ako se izborim s obavezama, možda navratim i u toku nedelje do BGd-a. Trebam ići do sajma... Ako dođem i nađem prostora, javim se ja tebi. Ako ne ima dana, će se organizujemo...
Jeli sta bi s onim tvojim krugovima? Ne spominješ ih više... Ubi me ova nostalgija...