Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
u sremu, na fruskoj gori u svojoj vikendici (koristim godisnji od prosle godine ) nocas sam lozio ko u JNA i cekao da padne sneg a ti, s`a mai sanacbo (kupa se go) kod tebe ?
muku mucim sa titlovima , ponesem neke 'egzoticne' (japanske, spanske, norveske itd) filmove, koje kuci ne bi pogledao ni drogiran u stvari, mene *ebe neko sranje od usb modema ne mogu da skidam nis` sa neta (mogu samo da surfam ) vidim suuuzi ode u opatice ?!