Pocnimo od frizura,cini mi se da su modni strucnjaci iazbrali ravnu dugu kosu,bez obzira na boju,mada ima i po koja kovrdja,no bitan je volumen kose...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
ahh dont we all....ja sam merino ovca sto se kose tice blago receno..imam prrodne afro lokne...i stalno se peglam jer mrzim lokneeeeeee :anger: :anger:
ja mislim, da sad odem da stavim mini-val, ujutru se budim sa ravnom, kao ispeglanom kosom, sa razdeljkom uvek na istom mestu, i to tamo gde moja kosa hoce!!!
pa ja sanjam o tome :cry: ja odem isfeniram se....i to drzi jedan dan...odem da se istusiram...ili dodjem u kontakt sa parom..kisom...i sva se ukovrdzam :anger: bilo bi lepo da mozemo da se menjamo evo ja sam za :) dajem ti kosu ;)
Kao frizer svesna sam kakvu bitku biju devojke koje imaju kovdzavu kosu,em je suva,em ide u sirinu em kad hoce da je ispravi prvo mora dugo da je fenira ,zatim da je pegla,kako bi vec sutradan bila "druga,stara forma" Apsolutno nije lako!!!Kod takvih musterija sam dobila misice u rukama a i naucila da dobro feniram.. :D
Ja imam skroz ravnu kosu i kada je uvijem ona od duzine pocne da se ispravlja,tako da retko to radim,a i ravna kosa mi lepse stoji,imam usko lice pa bi me velika kosa pojela,mada ponekad pozelim mokre loknice)
ja kad se sama feniram izgubim barem 2 -2 i po sata...i frizura drzi mozda naredna 3-4 sata..kad odem god fizerke..da i ona se zali...ali feniranje barem traje nekih 50takminuta
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.