najteze kod feniranja jeste izvlacenje cetkom od samog korena,a to je najteze kad osoba mora sama sebi da uradi-gotovo je nemoguce,zato ti treba tako puno vremena,frizer iz svoje perspektive moze to lakse da odradi ali se posteno namuci... :)
dodatak: na slici vidim da bas imas tesku kosu za odrzavanje,svaka ti cast kako se boris sa njom...:)
thanks ;) i ja to mislim nakon tolikih sisanja farbanja i istanjivanja bolje je :D ali moja mam jos uvek pati za mojim loknicama nemogu da je ubedim da je ovo sasvim ok
Moj najveci problem je sto mi je kosa jako tanka i jako gusta i zbog toga me fizerke nikada savrseno ne osisaju... jednostavno, plase se da cu ako mi istanje kosu ostati sa tri dlake na glavi... Surova realnost je drugacija.. posto se kosa tokom sisanja postepeno susi, ukapiraju koliko kose ja stvarno imam, ali tad je kasno za ispravke... imam grivu, a ne kosu... Veoma sam ponosna sto se nikad nisam ni farbala, peglala kosu, ne feniram se, nisam stavljala minival :)
@Anea, Moja kosa ima lepsi sjaj i volumen kad je ofarbana u tamnu boju,sa malo procenta hidrogena,ali se ipak ne farbam trenutno ,bar pokusavam da imam prirodnu boju!
Gusta kosa moze da se stanjuje danima,dzabe kad je takva i nema sanse da bude ono sto nije,takav joj je karakter :)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.