Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kuda ide ovaj svet?  (Pročitano 3083 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Tacno tako mada je NS i dalje dosta cistiji jer znatno manje ljudi zive u njemu

Ne bih da bude uvredljivo jer to zaista nije namera, ali... kako ti to srece ti mozes znati kad nisi 2 godine bila?
Ns jeste cistiji ne zbog cinjenice da manje ljudi zivi jer ako tako gledas uzmi deo beograda i imaces ns, vec zbog toga sto nije koncentracija ljudi ko ovde... imas nbgd koji na stravicno malo prostora ima ljudi ko pola srbije i tu mora zagadjenost biti nesto veca, isto tako imas cerak koji ima dosta zgrada ali je to razbijeno i cerak je ko svajcerska...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Ovo je djavolje vreme, prostor gde vlada novac i bezumlje... I svet je vec otisao daleko, pitam se kad ce se vratiti. Ali ja verujem u bolje, jednostavno mora biti bolje, makar nasoj deci...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: pilot
jednostavno mora biti bolje, makar nasoj deci...

Tome se i moja mama nadala  Smile

@SF ajd ovako,jedan bezvezni primer,koliko ljudi dnevno prodju Knez Mihajlovom,a koliko Zmaj Jovinom u NS? Naravno da ce zavisiti od toga koliko je ljudi u mestu,ljudi koji zive na NBG ne krecu se samo po NBG vec i po ostatku grada,tako je i u NS Telep jedan deo grada koji je skroz razlicit od ostatka (slican Klisi jer su tamo privatne kuce sa basticama i dvoristima,ali je Klisa recimo mnogo prljavija zbog Roma koji tamo zive  Smile ) na telepu svako ima svoju kantu za djubre a na bulevaru Oslobodjenja imas kontejner na svaku zgradu,sad ti vidi ko ce vise voditi racuna o djubretu koje baca i gde baca,normalno da jedan covek koji zivi u zgradi nece voditi racuna o svacijem smecu,a ostale nije briga,a onaj sto zivi u privatnoj kuci vodice racuna da mu ispred kuce nije smece pored kante vec u kanti,od toga bi mozda mogli da pocnemo ako vec pricamo o zagadjenju planete ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
jedan bezvezni primer,koliko ljudi dnevno prodju Knez Mihajlovom,a koliko Zmaj Jovinom u NS?

Jes bezvezan primer....
Jer se knez svakih 1 ili 2 dana slagacu te sad ne znam tacno, detaljno cisti i pere a na svakih sat ide po ekipa cistaca koja ga sredi i dotera, isprazni kante kojih ima na svaki korak i sl.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
mob
HTC One M9
Mislim da ovaj svet olako ali sigurno unistava sam sebe trosimo resurse koji ce veoma brzo nestati zagadjujemo cistu vodu i ovako kako je krenulo ne ide na dobro
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
"Sa ortakinjom sam jeo nesto ulicom. Ja lepo zguzvah papir i sacekah prvu korpu, a ona saceka prvi automobil i baci doticni papir ispod njega... Od tada su mi dzepovi puni njenih papira, ali je i to bolje resenje nego da mi prljaju grad.
P.S. Ova prica je cimnula ljude iz doticnog grada, ali on nije jedini... A i mnogi beogradjani, novosadjani itd. se slicno ponasaju... Ne vredi, ljudi moji, mozemo se nervirati i nista drugo...

Zvuci kao moja prica, pun ranac papirica, maramica i cekam kontejner ili korpu, a kako je to zastupljeno kod nas na svakom uglu : ) , dodjem kuci i tek onda bacim. Dobro je sto su kod nas u selo dopremili i kontejnere uopste jer bi ekosistem nase reke bio previse ugrozen.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Дабоме
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Jos vise mrzim da neko nesto baca kroz prozor automobila ili autobusa...
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mnogo stvari mora u glavama da se promeni da bi to doslo na svoje
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Па ево пар примера платика би требала да се избаци онда фосилна горива да се замене алтернативним решењем да се не баца смеће свуда. Тада би било нешто
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.