Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kuda ide ovaj svet?  (Pročitano 3098 puta)
18. Dec 2003, 22:17:53
Zodijak
Pol
Poruke 1
Kada bi svako od nas barem malo pomogao i zrtvovao neke sitnice ovaj svet bi bio bolje mesto za sve.O cemu pricam?
Primeri:
Kada bi sva populacija reciklirala bilo bi spaseno mnogo stabala i vazduh bi bio cistiji.Smile
Dolazi Nova godina.Mnoga drva ce biti posecena za jelke,a kasnije zavrsice na deponijama.A kada bi se vratila u zemlju?
Kada bi se u gradovima stanovnistvo okrenulo prevoznim sredstvima na dva tocka,bilo bi lepse disati.
Ima jos mnogo primera.ja samo zelim da vidim koliko posetioci brinu o nasem domu.Zelim da znam na sta su spremni da bi ova planeta kroz 10 ,20 ili 100 godina bila pogodna za zivot njihovih unuka ,praunuka i ostalih.Jer ako se ovako nastavi...Sta ce biti? Smile:  Smile:  Smile:  Smile:  Smile:  Smile:
IP sačuvana
social share
____BOk____
____Ii_iI____
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Kao pojedinac zalim sto u mom gradu nema kontejnera za staklo, baterije, papir i tome slicno.

Ne kupujem novogodisnje jelke, em je genocid nad drvecem, em je paganski obicaj. Zabranio bih secu i prodaju jelki.

Juce sam kupio bicikl. Nemam auto i verovatno ga nikada necu imati, a sanjao sam da imam bicikl i juce sam, strasne li moje sudbine, prvi put u zivotu sebi kupio bicikl, sto je za mene bila velika zrtva.

Osim toga, trudim se da ne kradem, ne lazem, ne podvaljujem, ne otimam i verujem da tom zrtvom spasavam ovu nasu planetu takodje.

Tema je ti je super, svaka cast!
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tema jeste odlicna ali ama bas nikakve veze nema sa predlozima vezanim za rad foruma, tako da je selim gde joj je i mesto u PROBLEME U DRUSTVU
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
mob
HTC Touch
Mozemo mi da komentarisemo i dajemo predloge koliko hocemo i mozemo, ali nema nista od toga. Naime, postujem sve principe ekologije, "dobronamernog i postenog" gradjanina ove planete, ali ce uvek biti seljaka koji nisu ni culi za to. Zasto li se najvece ozonske rupe pojavljuju iznad najrazvijenijih zemalja? Pa, uopste nije tesko predpostaviti... I to je kraj price. Koliko god se mi trudili (sto je pozeljno i lepo sa nase strane, a i ja to sprovodim), ne vredi... Uvek ce biti neko drugi da to zaj***...
Ipak je ovaj svet veliko selo (po mentalitetu)...
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Slazem se ali jedno je sigurno  nemoze covek nacistiti koliko prostaci mogu naprljati pa tako imam jednu pricicu koju mi je tetka ispricala.
Naime od kako je poceo rat u Bosni znamo svi da je Srbija preplavljena izbeglicama koji su naravno doneli svoju "kulturu", a nikako prihvatili postojecu pa su tako moja tetka i njena (izbeglica) koleginica isle kroz grad na posao i kupile kuvani kukuruz. I kada su zavrsile sa kukuruzom moja tetka zavila u papir i ceka da naidje na prvu kantu i tamo ubaci klip, a njena koleginica na to kaze "Ma sta se pravis fina" i zavrti onaj svoj klip preko ramena ni nepogledavsi gde je odleteo.
Novosadjani su inace oduvek bili poznati po tome sto cuvaju cistocu u svom gradu ali od kako su nam se kulture pomesale to je jednostavno neprimetljivo jer kao sto rekoh nemozes ti pocistiti koliko oni mogu naprljati. Kamo srece da ljudima nije tesko napraviti korak i baciti djubre u kantu vec samo spustiti do sebe ma gde se ti nalazio. Daleko bi ovaj svet dogurao kada bi nas vecina stvarno brinula o njemu.
Na zalost danas samo pare vrte ovaj svet i nije im vazno drugo nista, hm da mi ih je videti kada zatruju sve sa punim dzepovima para sta ce onda sa tim parama?
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To sa novosadjanima... nije to nikakve veze sa novosadjanima imalo... austrougari su bili fin kulturan narod, turci su bili stoka... tacno se vidi ko je gde bio... mada ... danas ns nije nista znacajno cistiji od bg.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: SerbianFighter
To sa novosadjanima... nije to nikakve veze sa novosadjanima imalo... austrougari su bili fin kulturan narod, turci su bili stoka... tacno se vidi ko je gde bio... mada ... danas ns nije nista znacajno cistiji od bg.

Tacno tako mada je NS i dalje dosta cistiji jer znatno manje ljudi zive u njemu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Mislim da ste malo promasili temu... Ne radi se ovde o cistoci gradova ili ciji je grad cistiji. Ovo je tema koja sazire mnogo, mnogo dublje. Decko je hteo da skrene paznju na to da ceo je ceo svet, tja cela priroda zagadnjena. Da bi morali da se duboko zamislimo, i pocnemo na vrema ( ako ima vremena jos) da pazimo malo na svoju okolinu, da delimo smece i da bar na ponekoliko dana u mesecu kazemo autu cao. Ako se ne osvestimo na vreme, unisticemo okolinu nasoj deci. Unisticemo im buducnost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
@Vrabac

Mislim da tema nije promasena jer kada bi smo krenuli od cistoce gradova pa dalje stigli bi smo i do celog sveta, ali posto nam je jasno da smo jako mali u ovom svetu treba da pricamo prvo o svojim gradovima i da od njih pocnemo (takodje sela) na radu koji se dotice ove teme.
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
mob
HTC Touch
Ma stanite, nije problem SAMO u bosancima. Slicnu pricu imam i ja sa Cacanima. Naime, sa ortakinjom sam jeo nesto ulicom. Ja lepo zguzvah papir i sacekah prvu korpu, a ona saceka prvi automobil i baci doticni papir ispod njega... Od tada su mi dzepovi puni njenih papira, ali je i to bolje resenje nego da mi prljaju grad.
P.S. Ova prica je cimnula ljude iz doticnog grada, ali on nije jedini... A i mnogi beogradjani, novosadjani itd. se slicno ponasaju... Ne vredi, ljudi moji, mozemo se nervirati i nista drugo...
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.