Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako nekrofili gledaju na zombije... koji još nisu imali dečka ili devojku?  (Pročitano 7389 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Zombiji su bolesnici koji jure okolo i jedu mozgooove normalnim ljudima. Obozavam da ih sakatim u resident evil-u. Kad se doda i to da nisu imali decka il devojku, dobijamo bolesnike na kvadrat koji su jos i ekstra ruzni.

Nekrofili ih obicno izbegavaju i u momentima opste bleje, pisu poeziju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Očigledno da ti zombiji neće odgovoriti, pa reko ja kao nekrofil da ti odgovorim.

Imam veoma visoku inteligenciju, ali naravno nisam odma` to znao. Ja sam mislio da je to uobičajeno kod ljudi, samo eto zapalo mi da sam u selu gde su sva deca idijoti. Kad je došlo vreme da se jure devojke, nikako mi nije bilo jasno kako neko može poverovati u sve one laži koje muškarci serviraju. Tako da sam pokušao da budem originalan i da istinom dođem do ženskog srceta.

Kao što već predpostavljaš nije bilo uspeha, ali su zato ostali imali više sreće. Ja sam proglašen za najvećeg lažova, a ko je sa mnom izlazio imao je veće šanse da smuva ribu (zbog kontrasta)
U očajanju sam tražio rešenje (jer čak i mi super inteligentni imamo seksualne potrebe) i konačno shvatio da nisu u mom selu idijoti, nego da je ceo svet glup. I tako shvativši da su šanse da nađem sebi ravnog sagovornika 100.000.000:1 odlučio sam se za drugu varijantu.

Alkohol ima mogućnost da natera žene da prekinu da se brane, ustvari dovoljno alkohola ih natera da rade bilo šta, ali opet bolje i to nego Desanka. Opet javio se problem ujutru, čuvena rečenica "ti si mene iskoristio" i opet vađenje po šablonu koji uvek koristiš izniva i iznova, gde se sam sebi smejem kad čujem šta to pričam.
Tako da sam otkrio da što više alkohola koristim, veći je mamurluk a samim tim i manje zvocanje ujutru. Došao sam do saznanja koja količina trajno umiruje žene i pomislio da sam konačno spašen.

Kad oćeš POLICIJA. "Zašto bi se iko brinuo o devojkama koje samo donose štetu našem bruto nacionalnom dohotku?" pitao sam se ja. Ali koliko god se ja trudio, nisam uspevao da ubedim glupe policajce da razmišljaju na način kao ja. Tako da sam morao da batalim taj hobi, pre nego što otkriju da nagli porast nestanka osoba u našem kraju nije delo mafije - odsek belo roblje.

Tako sam se zaposlio na pranju i spremanju leševa za sahranu. Nije tražen posao tako da mi nije bio problem da se zaposlim, a i lakše mi je da objasnim zašto ležim preko golog leša.

Opet imam problem  RODBINA jednostavno nemaju razumevanja za moje potrebe i hoće da se sahrana što pre obavi. Tako da sam osuđen samo na kratke veze.

Nego tema, u mojoj višegodišnoj karijeri još nisam naleteo na zombija, tako da ću morati da se složim sa gagijkom, da zombii ne postoje.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.