Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:52:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta sad ja trebam da radim?  (Pročitano 4823 puta)
14. Jun 2008, 02:21:24
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w350
Ljubavni problem. Ponovo. Ne moj,od drugarice. Zamolila me da vas pitam,jer ona nema account na bureku.. Mada bi i mene zanimao odgovor....

Ovako.

Ima decka vec nedelju dana. Super im je zajedno,lep su par i sve to. ali ima jedna devojka koja je zaljubljena u njega vec duze vreme. progoni ga,salje mu poruke,sto njega zestoko smara,i kvari im idilu u vezi.

pre neki dan,kad je ta devojka saznala za moju drugaricu i tog decka,pretila joj je. medjutim nista nije uradila.

sve do veceras.

progonila nas je (bile smo zajedno). ona se pozalila decku,i rekla mu da joj skrene paznju da je ne dira. on je to uradio,i ona mu je rekla da nece da je dira. (pretila je batinama)

kasnije iste veceri,prisla je do nje i rekla joj: "Ti moras da raskines s njim." moja drugarica se izbezumila. naravno upitala je zasto,i dobila je odgovor:"Ja sam s njim. On je i sa mnom u isto vreme dok je i s tobom."

naravno da nijedna od nas nije poverovala. ona je rekla da nece da mu raskine,i da ona raskine,jer njoj ne pada na pamet da mu raskida zbog nje...

Onda je ona zapretila i rekla da ako moja drugarica ne raskine sa tim deckom u roku od dva-tri dana,gotova je. Uplasila se,i pozvala svog decka da razgovaraju.

On joj je rekao da nije s njom,i da bi joj to dokazao,nazvao je ovu sto ga smara da dodje,da svi zajedno popricaju. Medjutim,ova je otisla kuci,i zato nije dosla.

A pretnja je ostala da visi u vazduhu iznad glave moje drugarice.

Decko joj je rekao da se ne brine i da se ne plasi,ali sta ona moze s tim recima? Samo da ih okaci macku o rep.

Izbezumljena je od straha,ne zna sta da radi.

Ova devojka je godinu dana starija od nas.

(nemojte misliti da sam ovu pricu ispricala kao da se dogodila drugarici,a u stvari se dogodila meni. da se zaista dogodila meni,ispricala bih je tako.)

zaista mi je stalo do vaseg misljenja.... hvala unapred...

IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ima decka vec nedelju dana

ali....."vec" nedelju dana Smile

ajde sad ozbiljno.......nema tu nikakvih problema....obicne tinejdzerske carke,svi smo kroz to prosli Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Jel ima tvoja drugarica oca? Ili nekog nezgodnog strica-ujaka-brata? Ako ima treba taj da se pojavi na mestu gde izlazi oštrokondža i da on zapreti ako se slučajno ili namerno desi nešto kako će obrati bregovićevu višnju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ne plasi se.
U krajnjoj liniji nek ode sa celetom u posetu toj devojcici, pa nek popricaju malo sa njenim roditeljima.
Takvima samo treba da pokaze zube, nekad i po par puta... ali se eventualno opamete.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w350
Citat
Ima decka vec nedelju dana

ali....."vec" nedelju dana Smile

ajde sad ozbiljno.......nema tu nikakvih problema....obicne tinejdzerske carke,svi smo kroz to prosli Smile

mozda ti... mi tek prolazimo...

Jel ima tvoja drugarica oca? Ili nekog nezgodnog strica-ujaka-brata? Ako ima treba taj da se pojavi na mestu gde izlazi oštrokondža i da on zapreti ako se slučajno ili namerno desi nešto kako će obrati bregovićevu višnju.

ma moj grad je jako malo mesto.... svako svakog zna... ta devojka cak zna gde mja drugarica zivi... tako da ona ne sme da ide sama kuci.... a ovo za brata-strica itd. mi se ne cini losom idejom...

Ne plasi se.
U krajnjoj liniji nek ode sa celetom u posetu toj devojcici, pa nek popricaju malo sa njenim roditeljima.
Takvima samo treba da pokaze zube, nekad i po par puta... ali se eventualno opamete.

ma kakva poseta,nema od toga nista... ok,otici ce ona... i porazgovarace s njenima.... i sta posle? izaci se u grad,ova ce je naci,bice s jos 4-5 drugarica,i prebice je... sad vise ne sme ni do prodavnice sama... moram ja s njom (veliko obezbedjenje...  Smile )

IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
rekoh, nece... ne boj se. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w350
ma sto bi se ja bojala?

otkud znas da nece? ja ne bih bila tako sigurna...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

ma kakva poseta,nema od toga nista... ok,otici ce ona... i porazgovarace s njenima.... i sta posle? izaci se u grad,ova ce je naci,bice s jos 4-5 drugarica,i prebice je... sad vise ne sme ni do prodavnice sama... moram ja s njom (veliko obezbedjenje... Smile )

Umeshanost roditelja i njihovog autoriteta u celu ovu pricu moze da pomogne vise nego sto mislis. Neke situacije koje nisu u vasoj moci da resite je najbolje prepustiti roditeljima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w350
moja drugarica ima jako problematicne roditelje.... i nece dobro proci ako se oni umesaju u sve to...  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ne bih ni ja bio siguran. Klinkice tog uzrasta vole da se dokazuju i lece komplekse na racun drugih devojaka. Bio sam svedok nekolicini takvih dogadjaja, pa cak i sa starijim devojkama. Budite oprezni, a malu napaljenu cete smiriti samo ako joj neko ozbiljno pripreti. Ako ne decko tvoje drugarice, koji i nema nekog uticaja, ocigledno), onda neko od ovih koje je Simijon predlozila.

moja drugarica ima jako problematicne roditelje.... i nece dobro proci ako se oni umesaju u sve to...  Smile

Tim bolje...
« Poslednja izmena: 14. Jun 2008, 02:50:55 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:52:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.377 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.