" Šta raditi sa Mudžahirima koji imaju bosansko državljanstvo?" Ako nema dokaza da je pocinio zlocine i da je "normalan"stanovnik BiH,ne vidim razloga da se istjera.Tako mislim i za Kineze i druge strance.Zasto je nebitan Kinez koji ovdje ,recimo pere lovu.Da li samo zato sto sto nije Musliman.Koja je razlika izmedju mudjahedina koji je savjestan gradjanin i rodjenog Bosanca koji je upleten u organizovani kriminal.Mislim da bi radije protjerao ove druge,pa da mi je brat.
" Šta raditi sa Mudžahirima koji imaju bosansko državljanstvo?" Ako nema dokaza da je pocinio zlocine i da je "normalan"stanovnik BiH,ne vidim razloga da se istjera.Tako mislim i za Kineze i druge strance.Zasto je nebitan Kinez koji ovdje ,recimo pere lovu.Da li samo zato sto sto nije Musliman.Koja je razlika izmedju mudjahedina koji je savjestan gradjanin i rodjenog Bosanca koji je upleten u organizovani kriminal.Mislim da bi radije protjerao ove druge,pa da mi je brat.
Slazem se. Samo javna je tajna da je jedini uslov za sticanje drzavljanstva BIH za vreme rata od Alije bila "akcija" u ratu. Prema tome ako je to u pitanju itekako treba da se proteraju. Za sta su pa dosli u BIH? Da preprodaju naftu mozda?
niko nezna da je Bin Laden za vrijeme rata dobio Bosansko drzavljanstvo??? eee drama...al haj nema veze... vidim svasta pricate...i uvijek ista prica.... samo sto su se ovi samoprozvani republikasi sada dosjetili nakon 10 godina da postoji referendum...nije bas da su se oni sjetili, ali eto ima onih koji razmisljaju mozgom, koji su se kao i svi ostali odlucili odvojiti od "palice".Eh samoprozvani republikasi su iz ureda Javiera Solane dobili jasan odgovor da nemaju pravo na referendum
Kakve sad veze ima nezavisna Bosna i Solana,sa mudjahedinima i drzavljanstvom,ako nemate nesto pametno i argumentovano reci na ovu temu,nemojte ni pisati.Svaka tema se svodi na jedno te isto.