Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc virus, crv, trojanac ili nesto trece  (Pročitano 1747 puta)
19. Nov 2006, 22:51:18
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6233
Ljudi pomagajte, vec jedno dve nedelje imamsledeci problemkoji mi se javlja na dva kompa koji nisu umrezeni:
kada sam konektovan na net desava mi se sledece, posle neodredjenog vremenskog perioda zablokira mi se net, monitori za konekciju su tu ali se nista ne desava, kada hocu da se diskonektujem nedozvoljava, kada pokusam da pustim muziku iz winamp-a, ili neki film, javlja mi "bad directsound driver".... , i nece da pusti nista, i oko lenguage bar-a mi se nesto zabeli, svi problemi nestaju kada restartujem komp, ali se pojave kada odem na net.
Ovo mi se desavalo na dialup-u, a i sada na wirelessu.
Pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Prilikom pojavljivanja doticnih problema kao preliminarno resenje preporucujemo vam da skenirate vas racunar sa azuriranim Anti-Virus i Anti-Spyware programima. Posetite ovu temu za vise informacija, kao i ovu temu za spisak i test najboljih Anti-Virus programa.
Ukoliko se Vas problem i dalje pojavljuje, preporucujemo Vam da skenirate Vas racunar sa HiJackThis software-om koji je besplatan i mozete ga download-ovati na ovoj adresi, nakon cega zakacite ovde Vas tekstualni HiJackThis log.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6233
Da zaboravio sam da kazem (mislio sam da se to podrazumeva) da sam skenirao, sa update-ovanim ad-aware-om, i nortonom, pa sam deinstalirao norton, i insalirao kasperski i njega update-ovao i nista ne nalazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
aj postavi hijackthis log
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6233
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 23:59:20, on 19.11.2006
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe
C:\WINDOWS\AGRSMMSG.exe
C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe
C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\LaunchApplication.exe
C:\Program Files\Common Files\PCSuite\DataLayer\DataLayer.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\OrderReminder\OrderReminder.exe
C:\PROGRA~1\SYMANT~1\SYMANT~1\vptray.exe
C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\Bandwidth Monitor Pro\Bandwidth Monitor Pro.exe
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTTray.exe
C:\Program Files\Rainlendar\Rainlendar.exe
C:\PROGRA~1\COMMON~1\PCSuite\Services\SERVIC~1.EXE
C:\PROGRA~1\COMMON~1\Nokia\MPAPI\MPAPI3s.exe
C:\Program Files\Dassault Systemes\B14\intel_a\code\bin\CATSysDemon.exe
C:\Program Files\Broadcom\BACS\BPowMon.exe
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe
C:\PROGRA~1\SYMANT~1\SYMANT~1\DefWatch.exe
C:\PROGRA~1\SYMANT~1\SYMANT~1\Rtvscan.exe
C:\Program Files\TC PowerPack\totalcmd.exe
C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe
C:\Program Files\Opera\Opera.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe
D:\Instalacioni\Zastita\HijackThis.exe

O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: BitComet Toolbar Helper - {6A373B7E-496E-424f-A9BE-486A5E9AB018} - C:\Program Files\BitComet Toolbar\v2.0.0.4\BitComet_Toolbar.dll
O2 - BHO: AcroIEToolbarHelper Class - {AE7CD045-E861-484f-8273-0445EE161910} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll
O3 - Toolbar: Adobe PDF - {47833539-D0C5-4125-9FA8-0819E2EAAC93} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll
O3 - Toolbar: BitComet Toolbar - {2E608F70-C430-4bc5-96F6-608E02EBA5B2} - C:\Program Files\BitComet Toolbar\v2.0.0.4\BitComet_Toolbar.dll
O4 - HKLM\..\Run: [igfxtray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [igfxhkcmd] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [igfxpers] C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMax] "C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe" /tray
O4 - HKLM\..\Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMAXPnP] C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [PCSuiteTrayApplication] C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\LaunchApplication.exe -onlytray
O4 - HKLM\..\Run: [DataLayer] C:\Program Files\Common Files\PCSuite\DataLayer\DataLayer.exe
O4 - HKLM\..\Run: [OrderReminder] C:\Program Files\Hewlett-Packard\OrderReminder\OrderReminder.exe
O4 - HKLM\..\Run: [vptray] C:\PROGRA~1\SYMANT~1\SYMANT~1\vptray.exe
O4 - HKCU\..\Run: [PcSync] C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe /NoDialog
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [Bandwidth Monitor Pro] "C:\Program Files\Bandwidth Monitor Pro\Bandwidth Monitor Pro.exe" /minimized
O4 - Startup: Rainlendar.lnk = C:\Program Files\Rainlendar\Rainlendar.exe
O4 - Global Startup: AutoCAD Startup Accelerator.lnk = C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\acstart16.exe
O4 - Global Startup: Bluetooth.lnk = ?
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Send To &Bluetooth - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie_ctx.htm
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.1_01\bin\npjpi141_01.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.1_01\bin\npjpi141_01.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: @btrez.dll,-4015 - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @btrez.dll,-4017 - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {5D69485C-EAB1-42AE-93C1-B5A53F238C5A} (FileInterface Class) - https://online.deltabanka.co.yu/RetailDLL/FSINT.dll
O16 - DPF: {76326493-E84F-4D4B-939C-1E07B50037F2} (ProxyModule Class) - https://online.deltabanka.co.yu/RetailDLL/SGCMSCCD.DLL
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{08A19DF5-8EE2-4C4D-B1EB-A7AF04E2DB60}: NameServer = 213.240.60.1 213.240.60.2
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{2C334BB4-90FF-4326-995F-0AF8D59EDF66}: NameServer = 192.168.0.1
O20 - Winlogon Notify: igfxcui - C:\WINDOWS\SYSTEM32\igfxdev.dll
O20 - Winlogon Notify: NavLogon - C:\WINDOWS\system32\NavLogon.dll
O23 - Service: Autodesk Licensing Service - Autodesk - C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\Service\AdskScSrv.exe
O23 - Service: Backbone Service (BBDemon) - Dassault Systemes - C:\Program Files\Dassault Systemes\B14\intel_a\code\bin\CATSysDemon.exe
O23 - Service: Broadcom Power monitoring service (BPowMon) - Broadcom Corp. - C:\Program Files\Broadcom\BACS\BPowMon.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe
O23 - Service: DefWatch - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\SYMANT~1\SYMANT~1\DefWatch.exe
O23 - Service: Groove Installer Service (GrooveInstallerService) - Groove Networks, Inc. - C:\Program Files\Groove Networks\Groove\Bin\GrooveInstallerService.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus Client (Norton AntiVirus Server) - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\SYMANT~1\SYMANT~1\Rtvscan.exe

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
log je kolko mogu da vidim "cist"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6233
da zaboravio sam da kazem da sam cuo jos od par ljudi da imaji iste probleme, ali i dalje neznam u cemu je problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
O23 - Service: Groove Installer Service (GrooveInstallerService) - Groove Networks, Inc. - C:\Program Files\Groove Networks\Groove\Bin\GrooveInstallerService.exe

imash jako mnogo startup procesa koji zabrinjavaju ...
takodje toolbars i helperi su katastrofa ...
nokia i bluetooth aplikacije - nepotrebno po mom misljenju.
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{08A19DF5-8EE2-4C4D-B1EB-A7AF04E2DB60}: NameServer = 213.240.60.1 213.240.60.2 --- fix
O20 - Winlogon Notify: igfxcui - C:\WINDOWS\SYSTEM32\igfxdev.dll --- fix

i tako dalje ... treba mi kristalna kugla da skapiram shta je sve sa chim povezano ...
hmmm, recimo deinstal svega shto ti je nepotrebno, scan iz safe mode-a, fixuj ove gluposti za pochetak pa mozhda novi log, mada ovo je 2 much , nek ti je sa srecom ... ne preporuchujem format skoro nikad, ali ovde bi mozhda uradio posao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.416 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.