Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 05:05:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta nas izluđuje  (Pročitano 3613 puta)
06. Jun 2006, 09:55:58
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Šta nas izluđuje

Pojedine ženske muke bacaju muškarce u čist očaj. To nije slučajno. Neke stvari kojima su žene sklone mi jednostavno nikada nećemo razumeti. Ne kažemo da njihove suze ponekad nisu opravdane, ali zaista...

U redu. Ako zaboravimo petogodišnjicu od dana kada smo se upoznali, možda u tom trenutku zaista i zaslužujemo hladan tuš, ali ko još vodi računa o pet meseci od prvog poljupca? Žene. A nama je najčešće smešno da iz te perspektive pratimo vezu. Godišnjice vredne pažnje jesu ubeležene u muški hard disk, ali ne i svi oni "važni datumi" koji su bitni ženama. Mi ne samo da ih ne pamtimo nego se i ne trudimo da ih zapamtimo i tako treba da ostane.

E, sad što se tiče plakanja, ta pojava je retka kod muškog sveta. Nije da je nema, ali je retka. Otuda su ženske suze "niotkuda" zaista čudne. Ako vam se ikada dogodilo da devojka iz čista mira počne da plače, onda znate o čemu je reč. Ukoliko zajedno gledate čoveka koji sam sedi za stolom i večera, ona će videti sirotog udovca koji mora sam da večerava, dok ćete vi videti muškarca koji je zbrisao od supruge da na miru pojede svoj obrok.

Sledeća teška situacija jeste ona u kojoj ona nije u stanju da odabere šta će obući za izlazak. Ukoliko se nađete u takvoj poziciji, naoružajte se strpljenjem. Bez pet presvlačenja ništa nije uradila. A kad shvatite da mesto na koje odlazite nije čak ni osvetljeno, uzaludnost njenih kombinacija dobija na maksimumu apsurdnosti.

Takođe, žene imaju čest manir da svoj život opterete perifernim likovima. Tu su bivše kolege, portiri, nekadašnje komšije, sestra bivšeg dečka, drugaričina najbolja drugarica itd. Iz nekog uvrnutog osećanja obaveze one često očekuju da i mi imamo istu količinu strpljenja. Prežvakavanje nekih bivših zajedničkih tema jednostavno nije u muškoj prirodi. Šta zaključiti iz ovoga? Život je previše kratak da bismo subotu uveče proveli s devojkom s kojom ste pre tri godine išli zajedno na džoging.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile

Pojedine muske muke bacaju zene u cist ocaj. To nije slucajno. Neke stvari kojima su muskarci skloni mi jednostavno nikada necemo razumeti. Dok ne privuce paznju, muskarac je u stanju da dubi na trepavicama, oblece i vreba kao macak oko slanine, ni sam nije svestan odakle mu u odredjenim momentima nadolazi romanticna inspiracija o kojoj nikada, ali nikada nece pricati sa momcima uz pivo (taman posla da kaze bilo sta, pa da ga ortaci zezaju, u najgorem slucaju mu nadenu nekoliko "nadimaka koji pocinju na slovo p", za svaki slucaj bolje da se mane corava posla), uradice mnogo toga o cemu ni u snu ne bi "sanjao"... e onda kada je uspeo u svojoj nameri... gle cuda, ne lezi vraze... nakon izvesnog vremena zabavljanja, nesto mu pamcenje "popusta", u ne tako retkim slucajevima nestaje ta njegova "borba sa samim sobom", a zasto bi jos uvek postojala, kada je on sproveo svoju zamisao, ona je njegova, posvetila mu je svu svoju paznju, u najmanju ruku... on je postao "njen centar sveta"... i tu je kraj price (za njega: pa, mozda da, ali samo za njega  Smile). On, muskarac u pravom smislu reci, da zapamti datum koji bi ipak mora da zapamti? Zasto bi? Zasto pamtiti neke tamo nebulozne, za zene bitne datume, kada svoje mozdane GB moze da iskoristi i popuni raznim rezultatima od pre sto godina???... pa naravno, momci uz pivo ga nece pitati kada mu je godisnjica... Mi pamtimo, to je cinjenica... nama je bitno i volimo da brbljamo i to ponosno o svojoj jacoj polovini sa prijateljicama uz kafu, zasto da ne? Prijateljice ce nas razumeti i sve cemo zajedno hvaliti svoje jace polovine, jer nas nije sramota sto pamtimo sta je rekao na prvom sastanku, koji je stih izgovorio, u kolikoj meri je bio pazljiv u kaficu... itd itd itd Kada nam je stalo do te osobe, u stanju smo da odgledamo hrpu fudbalskih utakmica, pa i da zdusno navijamo, bez obzira da li nas to zanima ili ne, njemu za ljubav... zasto da ne  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
uh uh uh sta sve procitah...da ne poveruje covek..e koliko je samo tih sitnica koje mogu izludeti muskarca...da cinjenica je da zene mogu cesto biti zahtevne zar ne? Pa dobro, mozda previse vodimo racuna o datumima, perifernim likovima i cemu sve ne..ali vodimo racuna...akcenat namerno stavljam upravo na ove dve reci..to je ono sto muskarci vecinom ne rade. Vodimo racuna o samoj vezi, o tome da ne dosadimo, o tome da sve bude u savrsenom redu onda kada on pozeli da odgleda utakmicu i bude sam...da ne budemo smorovi onda kada on nije raspolozen za nas...da se nasmesimo njegovim komentarima upucenim drugim devojkama, da sve njegove usputne flertove shvatimo kao salu, kao nesto sto ce samo ojacati vezu, a on ce cutati danima onda kada to pozeli..on ce se udaljiti od nas onda kada bude imao nekih briga u svojoj glavi o kojima ne moze razgovarati sa devojkom..mislim boze moj pa ti si zensko....On ce jednostavno zavrnuti nosom kad mu nesto ne odgovara spustiti slusalicu i biti strpljiv jer ce znati da ce devojka biti ta koja ce obicno nazvati... tc tc tc zaista je tesko muskarcima Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Jooojj,sto ste zlatne   Smile Smile o'ma cu da se zenim...evo sutra Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile  hi hi...

eto i odgovora na pitanje 'sta bih radila da sam musko jedan dan?!'
e ne da bih se odmorila...  Smiley 1
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Jooojj,sto ste zlatne Smile Smile o'ma cu da se zenim...evo sutra Smile

Smile Smile Smile Smile
mali  Smile  Smile pa bez sve sale.uvek se povlaci tema kako je muskarcima tesko kako ih izludjuje ovo ili ono..da mi je samo jednom da imam zivaca da srocim svoje misli na ekran...uh....prognacete me odavde Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Citat
uvek se povlaci tema kako je muskarcima tesko kako ih izludjuje ovo ili ono

meni se bas ucinilo suprotno,malo malo pa naletim na "muskarci su ovakvi,onakvi..." te "jedno pitanje za muskarce" pa "jos jedno pitanje...."    Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

pa to sto muskarci i zene izgleda slabo razumeju i jos gore tumace jedni druge... celu musko-zensku situaciju cini samo zanimljivijom
Smile doduse, meni se oduvek cinilo da ipak zene malko vise kapiraju muskarce nego obrnuto... ali mozda i gresim  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
 Smile " jadni" vi muski.....
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
o da jadni  Smile u bebecim danima im majke (gle cuda, opet zena) vezuju pertlice, brisu krokodilske suzice... a onda kasnije zene njihovih zivota peglaju kosuljice, peru carapice (mada to radi masina, koja je opet zenskog roda  Smile)... tesko li im je izaci sa nama na kraj... Boze sacuvaj... treba ih razumeti... ta nezna, krhka stvorenjca  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 05:05:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: izlu uje arlekin nas

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.