@sesircicu sesircicu Pa mozda mozda... pa znao sam ja na sta ti pucas ali ja bi ipak procitao slovo po slovo A vezano za trud.. dozvoli mi da se potrudim ? mislim da bi me to imponovalo sesircicu sesircicu
Kod muskarca je situacija jednostavna:oslobadjanje nagomilane tenzije dozivljajem orgazma.Muskarac posle seksa je istrosio sebe ,mora da se odmori,cesto se desava i da se uspava.Zena se u takvim situacijama oseca povredjeno,a njega posmatra kao sebicnjaka.Muskarci koriste seks da pokazu fizicki ono sto ne umeju da iskazu emotivno.Mali je broj problema kod muskaraca koje seks ne moze da izleci.Ako je zeni potrebno da muskarac donese neku bitnu odluku ,bolje je da pricaju o toj odluci posle seksa.
sa kakvim si ti to muskarcima imala posla u zivotu???
posle seksa se cuti, mazi, ljubi i uziva a onda zagrljeni zaspite
ako bilo ko posle seksa pocne pricu o bilo kojoj temi koja nema veze sa ljubavi i seksom onda je u krevet usao iz racuna a to se zna kako se zove
napisala sam uopsteno,uopste nisam imala subjektivni stav.ne znam zasto si tako ogorcen?!moja dugogodisnja veza za sada dobro funkcionise,zaista bih svakoj zeni pozelela da pored sebe ima muskarca kao sto ga ja imam,u kojoj ce zena biti srecna i zadovoljna,i osecati se da je zaista zena,pozdrav
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
sta muskarci hoce od sekse ne znam,nismo svi jednojajcani blizanci..a ni tad ne bih znao mogu samo da kazem sta ja hocu hocu da podelim ono sto oboje zelimo u odredjenom trenutku,jedno lepo uzivanje bez unapred odredjenog plana i programa desavanja jednostavno receno sve hocu sve sto mi padne na pamet,a i ona hoce
Muskarci koriste seks da pokazu fizicki ono sto ne umeju da iskazu emotivno.
ova recenica mi se mnogo svidja. mozda je i bolje da tako muskarci iskazuju svoja osecanja nego "bebecim jezikom"
@ Mirjana,mozda se tebi svidja rechenica,i mozda ima upotrebnu vrednost u nekoj tvojoj prici.U smislu da opravdas necije ponasanje,ali u sustini je totalno pogresna i netachna tvrdnja.