Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:16:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta muškarci nikada neće razumeti  (Pročitano 31039 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
Hehe, da, tako je i mislio jedan moj ortak - eno ga sada bleji kuci nadrogiran verovatno na zuci i balavi po sebi  Smile Isto kao neke osobe koje nisu imale meru pa su gutale sve i svasta i sad su malo prsle, posto to njihov mozak ne moze da istrpi...Ili jedna dobra ortakinja, eto, u fazonu 20 godina, ludilozezanje. I ona preteruje, pije svaki dan po 2 litre vine i povatava se sa kim stigne..

Ne kazem ja nista, njima je super i ne branim nista - al' ne vidim zasto bih ja ili bilo ko drugi trebalo tako da se ponasamo samo zato sto imamo 20 godina? Sta, nisi iskoristio svoju mladost potpuno ako se nisi rasturao od droga, alkohola i pijan pravio sranja po gradu?

Cekaj, ne kapiram zasto zezanje mora da podrazumeva drogu, alkohol i pravljenje sranja?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Pa zato sto obicno upravo ti ljudi koji toliko potenciraju svetost mladosti, 20-ih godina, zajebancije i preterivanja preteruju bas u tim stvarima jer to za njih znaci zabava..
Nije to samo moje iskustvo sa ljudima i vrsnjacima koje ja znam - izadji na bilo koji rejv a sigurno si vec bio barem jednom, i pogledaj sve te mlade nadrogirane ljude - i to je za njih zezanje, to je za njih mladost i njima bi sve drugo bilo nezanimljivo...
Nekome je eto, zajebancija da pije po ceo dan.
Neke ribe smatraju da su vie i bolje i lepse prozivele svoje mlae godine ako su ulazile u neki promiskuitett, eto, kontam da je to neki njihov pojam mladalackog zivljenja.
Ali eto, to je njihov pojam zajebancije koji verovatno ni ti ni ja ne mozemo da shvatimo.

Hocu da ti kazem da je to sta je kome zabava relativno. Meni je zabava to sto izadjem u kraj ili u grad i blejim ne radeci nista posebno, nekome je zabava i izivljavanje to da se drogiraju nekom trece nesto sasvim drugo.A i nije mi jasno, ti vecito pricas na ovoj temi kao da je zabavljanje sa nekim starijim smorno, da je to kao zivot u braku da tu nema zezanja, izivljavanja.
Zaboravljas da si rekao da svako ima svoj trip koji prati.

Zato mi nije jasan onaj tvoj post da u 20-im ne treba biti umeren...U cemu sve? U cemu to, po tebi, jedan 20-ogodisnjak treba da uziva, kako treba da se zeza, posto ocigledno ne shvatas da nisu svi isti...?
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 19:30:35 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1797
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Nokia E66
Sve ce razumeti samo ako zele Smile
IP sačuvana
social share
I know you want me baby,I think I want you too,
They call me Superman,I'm here to rescue you...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Da stvarno nemam sta da obucem Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
Citat
Pa zato sto obicno upravo ti ljudi koji toliko potenciraju svetost mladosti, 20-ih godina, zajebancije i preterivanja preteruju bas u tim stvarima jer to za njih znaci zabava..
Nije to samo moje iskustvo sa ljudima i vrsnjacima koje ja znam - izadji na bilo koji rejv a sigurno si vec bio barem jednom, i pogledaj sve te mlade nadrogirane ljude - i to je za njih zezanje, to je za njih mladost i njima bi sve drugo bilo nezanimljivo...

Jbg, ovde si u potpuno u pravu... Smile Ja idem na rejv vec dve godine i mogu ti reci samo jedno: Kada je bio GMS na Kolosu, stojimo ortak, devojka i ja ispred wc-a, cekamo da izadju likovi. Kada ono, iz wc-a izlazi klinac, koji je visok meni do struka i jos dve njegove drugarice, za koje mogu slobodno da kazem da su 95' godiste. Tek ti kaze ova klinka: "Gorko mi je u grlu"....i odmah mi je sve bilo jasno, klinci pojeli sigurno gram spida i kao dosli da se provedu na zurku. Ja sam bio zaprepascen.

Citat
Meni je zabava to sto izadjem u kraj ili u grad i blejim ne radeci nista posebno

Znaci, mogao bih ceo zivot tako.  Smile Smile

Citat
ti vecito pricas na ovoj temi kao da je zabavljanje sa nekim starijim smorno

Dobro, preterao sam malo zato sto sam sproveo tu generelazaciju...mada, ja na faksu imam starije kolege, koji ama bas nista nemaju zajdnicko samnom, oni su u jednom svetu, ja u drugom. Zato sam to rekao. Oni imaju neke druge fazone i sasvim drugi blejacki pristup, koji meni licno ne odgovara, njima je primer cisto da navedem, kao ono odu na splav naruce dve flase viskija i tripuju se... Smile A meni puca kurac za splavove i prica kako hvataju klinke i slicne stvari.

Sem jednog lika koji ima 29 godina i koji je apsolutni car. Smile

Citat
Zato mi nije jasan onaj tvoj post da u 20-im ne treba biti umeren...U cemu sve? U cemu to, po tebi, jedan 20-ogodisnjak treba da uziva, kako treba da se zeza, posto ocigledno ne shvatas da nisu svi isti...?

Ne gledaj ovako...kapiram ja da nisu svi isti i da svako ima drugaciji pristup zezanju, bleji, izboru devojaka/momaka i slicnom.

Samo mi nisu jasni ljudi ako me kapiras, koji primer imaju 20 godina a zivot im je kuca - faks i to je sve sto znaju. Ili primer likovi koji non - stop igraju igre na netu, a bleja im je svedena na 0.

I onda ti likovi ostavljaju teme sa naslovima "Nemam drugare sta da radim", "Kako da smuvam devojku" i sve sto je paralelno sa time.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
Samo mi nisu jasni ljudi ako me kapiras, koji primer imaju 20 godina a zivot im je kuca - faks i to je sve sto znaju. Ili primer likovi koji non - stop igraju igre na netu, a bleja im je svedena na 0.

I onda ti likovi ostavljaju teme sa naslovima "Nemam drugare sta da radim", "Kako da smuvam devojku" i sve sto je paralelno sa time.

U potpunosti se slažem s ovim  Smile ... Ali isto tako kao što oni preteruju u video igrama, tako neko drugi može da preteruje u blejanju i neradu... U redu je biti umeren, pa čak i kad duvaš (i Rambo Amadeus je duvao, pa mu nije ništa  Smile ) ali čim počneš da preteruješ u bilo čemu (nebitno da li je to alkohol, igrice, Burek, bleja) onda to gubi smisao.

Citat
Ja idem na rejv vec dve godine i mogu ti reci samo jedno: Kada je bio GMS na Kolosu, stojimo ortak, devojka i ja ispred wc-a, cekamo da izadju likovi. Kada ono, iz wc-a izlazi klinac, koji je visok meni do struka i jos dve njegove drugarice, za koje mogu slobodno da kazem da su 95' godiste. Tek ti kaze ova klinka: "Gorko mi je u grlu"....i odmah mi je sve bilo jasno, klinci pojeli sigurno gram spida i kao dosli da se provedu na zurku. Ja sam bio zaprepascen.

Au... Bedak. Idem i ja na rejv s vremena na vreme, pa se ne drogiram iako se 50% ljudi sa kojima idem, naroka svakakvim šitovima  Smile Ko ih j*be... Uvek mi ostaje ovih drugih 50% da se zajebavamo...

Ali ubedljivo, nema ničeg goreg nego kad vidiš do jaja ribu koja je u LSD tripu... Žalost.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
zivot im je kuca - faks

meni je zivot kuca-faks manje vise, a nisam socijalno osakacena nesto, nit mi nesto fali, kad mi se pije pivo, izadjem, popijem pivo-dva-tri-cetiri  Smile

kad mi se seta, prosetam, kad mi se bleji po kraju, blejim .. mada rijetko ..

imam momka, imam drugarice, imam kuce .. mozda mi samo fali malo vise kila, inace se ne zalim ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia N97
Ali ubedljivo, nema ničeg goreg nego kad vidiš do jaja ribu koja je u LSD tripu... Žalost.

LSD ne izaziva zavisnost ... samo pravi rupe u mozgu.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Pa na rejvu jedino nadrogiranom ili pijanom moze da ti bude super ako si strejt - ubi se odmah... Oni na Hajduckoj cesmi su mi najgori drogerasi nekako ubedljivo. Na svakom sam ja mislim bila sat vremena maximum, kao provirim i onda ''ajd' ne...'' Prsnes bre tamo :|
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Muškarci nikada neće razumeti žene.

Ni zene nikada nece razumeti muskarce. To je tako, da je drugacije bilo bi monotono Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:16:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.