Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 01:45:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta muškarci nikada neće razumeti  (Pročitano 31191 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
Prozivkom  Smile

Dobro ajde - evo, nikada necu izaci iz 15-ogodisnjeg tripa i kad budem imala 26 godina bicu sa nekim ko ima 20 i bice mi fazon da blejimo i duvamo tako po celo vece ne radeci da me ne bi prozivali kako se pravim zrelijom...I bice mi do jaja jer cu, eto ''ziveti'' .

Cekaj, a sta ti znaci sada ovaj post? Zato i mrzim ove rasprave na Bureku, kada ovde ljudi sve licno shvataju. Smile Usput, uopste ne cita sta je napisano... Smile

Citat
Inace, tvoje rezonovanje je prilicno nezrelo...

Sta god da te pali...

Citat
Meni i treba neko stariji, zreliji, ko ima vise iskustva i zna kako da se ponas u vezi, odnosno prema devojkama, jer meni ne treba neko ko ce da se ponasa kao klinac prema meni

Sto znaci da ti pucas od zrelosti, pa ti treba stariji lik da te vodi kroz zivot.
Citat
ko ne odvaljuje te glupe klinacke fore i fazone vec sa njim mogu lepo da sednem i pricam o svemu

Izvini Merilin, nisam te prepoznao.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 

Cekaj, a sta ti znaci sada ovaj post? Zato i mrzim ove rasprave na Bureku, kada ovde ljudi sve licno shvataju. Smile Usput, uopste ne cita sta je napisano... Smile

To sam rekla Fahrenheitu, nije bilo upuceno tebi, a svoj post na tu temu sam ostavia pre jedno 10 strana :

Ja sam skoro oduvek bila sa starijim likovima i to mi je uvek odgovaralo - uvek smo se nasli na istoj ''duzini'' kao da smo ista generacija i nikada nije bilo nikakvih barijera izmedju nas - kada kazem stariji to znaci razlika od 4 godine maksimalno. I nikada nije bilo problema ni za blejanje ni zajebavanje, cak stavise, uvek su bili slobodniji da se sa mnom vise glupiraju i vise bleje nego neki drugi.

Ti fazoni da su likovi koji 3-4-5 godina stariji mnogo vise prosli u zivotu i da imaju mnogo vise iskustva bas i nije istina(naravno, to je sve individualno). Ako i negde imaju vise ''iskustva'' to je u vezama i nekom ophodjenju prema zenama sto meni savrseno odgovara jer mi ne treba neko ko ce prema meni da se ponasa kao klinac.

A to za humor...Nema to veze sa godinama nego sa necjim smislom za humor - prosto i jednostavno. Neko ko je duhovit zasmejace gotovo svakog, iz bilo koje generacije.

NEki ljudi drugacije shvataju 20-te; ja recimo ne volim da izlazim navece, to me smara. Vise volim da citam nesto il da gledam neki film.
Ti vise volis da se naduvas i da se zajebavas se ekipom.
I sta sad?

Ja cu se u tridesetim kajati sto se nisam ponasala kao ti jer je to jedino pravilno ponasanje?

Otprilike je sve receno  Smile

A inace, sto isproziva sad devojku tako, najnormalnije ti je rekla sta njoj odgovara, ne vidim da te je ne bilo koji nacin spomenula u toj prici...?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
Pa i ja sam rekao sta meni odgovara pa su me ljudi izbombardovali.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Ja nisam vidjela da te iko izbombardovao, poprilicno si ti bio taj koji se brecao na zrelije i starije ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
Joj izvini, mojne da pucas, ja sam ipak nezreli klinac... Smile

U kom ste bre ljudi fazonu...  Smile

@Osma

Izvini, nisam video tvoj post... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
U kom smo mi fazonu?

Bolje pitanje je u kom si ti fazonu, ako si nadrkan, izadji malo i prosetaj, ako te tangira sto nije svima domet naduvati se i blejati gajbi, onda se ti drzi svoje ekipice, sta da ti kazem.

Mislim, malo tolerancije ne skodi  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

you should find what you love and let it kill you

Zodijak
Pol Žena
Poruke 5071
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
Sta god da te pali...

Citat
Sto znaci da ti pucas od zrelosti, pa ti treba stariji lik da te vodi kroz zivot.

Citat

e vidis, upravo zbog toga volim starije...oni makar nemaju ovako "pametne" dosetke i komentare...
IP sačuvana
social share
In every life we have some trouble
But when you worry you make it double
Don't worry — Be happy Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia N97
Pa da, stariji kopiraju Hemfrija Bogarta. On je uvek bio tako kul.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
U kom smo mi fazonu?

Bolje pitanje je u kom si ti fazonu, ako si nadrkan, izadji malo i prosetaj, ako te tangira sto nije svima domet naduvati se i blejati gajbi, onda se ti drzi svoje ekipice, sta da ti kazem.

Mislim, malo tolerancije ne skodi  Smile

Ne moze covek ni posteno da se nasali, a da ga ne isprozivaju.  Smile

I po 23231231203 put kazem, nisam rekao da ljudi koji imaju 20 godina treba da se ponasaju kao ja, vec da zivot tada shvate kao zajebanciju i zezanje a ne da krenu da zive ozbiljan zivot u tim godinama.

I u prvom postu sam napisao da je to moje misljenje.

Citat
Sta god da te pali...

Citat

Citat

e vidis, upravo zbog toga volim starije...oni makar nemaju ovako "pametne" dosetke i komentare...

Da si zrela kao sto kazes, izvalila bi da se salim. Samo sto pored nije stavljen smajli, pa je shvaceno kao sarkazam.

Zato evo smajlija koji je trebao da bude gore.  Smile

Inace, Merlin vos Savant je jedna od najpametnih zena ikada i treba da ti laska kada ti to neko kaze. Dobro, mozda sam i ja kriv zato sto nisam to lepo srocio. Elem, ne vidim zasto se ljutite.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

you should find what you love and let it kill you

Zodijak
Pol Žena
Poruke 5071
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
ali ja ni u jednom trenutku nisam rekla: "Da,ja sam zrela", na to ti je i osma skrenula paznju  Smile
ma ne ljutim se ja, nego si me napao samo zato sto sam iznela svoje misljenje i obrazlozila zasto volim starije...svako od nas ima drugacije potrebe i zelje, ja ne volim da izlazim i blejim, ti volis, i meni je to sasvim ok i postujem to  Smile
tako da ,sto se mene tice,sve je ok  Smile
IP sačuvana
social share
In every life we have some trouble
But when you worry you make it double
Don't worry — Be happy Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 01:45:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.683 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.