Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:49:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta muškarci nikada neće razumeti  (Pročitano 31164 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Pa kao, kad je rekla ''starije'' nije mislila na likove od 30 godina... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
I onda kada napunis 40, zeleces vezu sa duplo mladjima.

Afkors- kad mogu seronka i madonica -mozemo i mi ,to je sada in Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
mozda je tebi dobar trip da se non stop zajebavas i blejis i tako to...ja sa svojih 20 godina ipak zelim nesto ozbiljnije...

rekla sam malo starije to je velika razlika  Smile

Luckasta si. Opet nisi shvatila moj post. A mozda bi i ja trebalo da budem otvoreniji jbg. Smile

Ovako...kada sam rekao bleja i zajebancija, to sam mislio sa time da to treba da bude ukljuceno maksimalno u vezu, pored razumevanja, ljubavi i slicnog.

Mislim, ako ti imas 20, a trazis (ne mnogo) starijeg decka, znaci da ima oko 24, 25, kako ta atmosfera cele veze moze biti potpuna? Taj stariji ima vise iskustva, vise je prosao...kapiras sta hocu da kazem?

Fazoni nisu isti, bleja znaci da automatski nije ista...ne znam, ja tako nikada ne bih mogao. Smile

Moja ortakinja se smuvala sa likom koji je pet godina stariji od nje, ona ima 22 a on 27 i ja pored svih objasnjenja zasto je ona sa njime i dalje ne kapiram.

Evo bas pre neki dan, sedimo svi na mojoj gajbi, smejemo se i lik pokusava da se uklopi sa nama, smeje se nasim forama (mada pola njih ne razume) i onda...krene da provaljuje neke totalno trule fazone, koji su bili do jaja kada je on imao 20 godina...jbt, cak sam bio naduvan i nije mi bilo smesno, a obicno se u takvim trenucima smejem primer...sta znam....bravama, soljama, plisanim igrackama i slicnim stvarima.

Situacija:

Gledamo snimak Crvena Zvezda - Marsej 1991, svi komentarisu utakmicu, Marsej napada, lik promasuje gol iz peterca, pritom pretrcavsi ceo teren.

Ortak: Nemoguce kako ovaj trci, niko ne moze da ga stigne.  Smile

Ja: Normalno, kada ceo zivot bezi od lavova i puma po Savanama, njemu je svako trcanje kao borba za zivot. Zato niko ne moze ga stigne.  Smile

(smeh prisutnih)

Ortak2: Gledaj ovog iz odbrane, kao da nema oci, protrcao je pored njega kao da ovaj ne postoji. Smile

(smeh prisutnih)

(sutira Pancev na gol, lopta ide preko 100 na sat)

Ortak: Jel znate zasto Pancev ima ovakav sut? Decko kada je bio klinac sutirao dedine lubenice, i ojacao nogu. Smile

(Svi se smeju, stariji lik gleda i kaze:)

Stariji lik: Kako je mogao da sutira lubenicu, polomio bi nogu? (lik je neki fiks u medicini)

(muk u sobi...)

Ja: Fora brate, kako ne kapiras.... Smile

Situacija2:

Krenula prica o muzici, svi se uneli u razgovore, stariji lik pita mene:

Stariji lik: Koju muziku slusas? Smile

Ja: Reagge, dnb, psy, hip hop, eletronic...ti? Smile

Stariji lik: Ja sam vise za onu varijantu devedesetih... Smile

Ja: Ne seri da se primas na dizel, ne izgledas mi tako... Smile

Stariji lik: Ma ne, volim Mitra Mirica tada je pevao super pesmu "Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole", razumes tebra, jaci smo od svih ne moze nam niko nista hahahahahaha.... Smile

Ja: Okej matori idem da vidim da li pada sneg napolju... Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
a nije ti palo napamet da su neke tvoje vrsnjakinje zrelije pa im se dopadaju zreliji frajeri?

mada ne znam kako se nekom moze dopadati mitar miric u bilo kojoj epohi, al to je vec stvar ukusa   Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
Citat
a nije ti palo napamet da su neke tvoje vrsnjakinje zrelije pa im se dopadaju zreliji frajeri?

Zrelije? Sta znaci zrelije? Biti pametniji, inteligentniji? Imati vise iskustva? Razlikovati se u necemu od nekoga?

Razmisljanje im je zrelije nego moje? Nesto nisam primetio da se razlikujem od devojaka koje su moje godiste, pa i godinu dana mladje ili starije.

Zasto bih sada sada ponasao kao da imam 25, a imam 21? A sta da radim sa 40? Da se ponasam kao da imam 20?

Zrelije... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Cuj sta znaci zrelije.

Po tvojoj logici svi koji imaju 20g npr isto razmisljaju  Smile

Postoje valjda odstupanja; ja imam drugaricu koja je mladja od mene (2mjeseca  Smile ) i koja jedva ceka da se uda, oce djecu, sva je u tom fazonu. Druga drugarica se samo zajebava, opija, napija, boli je dupe za sve (isto smo godiste). Trecu drugaricu ne zanima ni jedno ni drugo, ona je u nekom svom fazonu ..

I nije poenta da se nasilu ponasas ko da si zreliji, nego neki ljudi zaista jesu. I sta sad, na kolac s njima?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
Cuj sta znaci zrelije.

Po tvojoj logici svi koji imaju 20g npr isto razmisljaju  Smile

Postoje valjda odstupanja; ja imam drugaricu koja je mladja od mene (2mjeseca  Smile ) i koja jedva ceka da se uda, oce djecu, sva je u tom fazonu. Druga drugarica se samo zajebava, opija, napija, boli je dupe za sve (isto smo godiste). Trecu drugaricu ne zanima ni jedno ni drugo, ona je u nekom svom fazonu ..

I nije poenta da se nasilu ponasas ko da si zreliji, nego neki ljudi zaista jesu. I sta sad, na kolac s njima?

Nisam rekao da su svi isti.  Smile

I onda kada dobije dete sa 21, 22 godine, pozeli da ga nikada nije rodila (surova istina). Znaci tripovanje.

I ja se tripujem da idem na mesec, evo bas sam pre neki dan u gradskom prevozu video plakat, za neke smesne pare ides do meseca, vrtis oko njega i nazad gajbi.  Smile

Inace, znam x ljudi koji su mladi zapoceli "zreliji zivot" i jos brze iz njega izasli. Nije li beda, svi ortaci i ortakinje idu u zezanje, a tebi "muz" ne da da ides jer moras ujutro da spremis dorucak i opeglas gace?

E to su ti trenuci kada provalis da je zrelost u stvari tripovanje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
Nisam rekao da su svi isti.  Smile

Pa bas si to rekao; kao nemoguce je da neko ko je tvoj vrsnjak razmislja zrelije/drugacije od tebe. sto je suludo.

Citat
I onda kada dobije dete sa 21, 22 godine, pozeli da ga nikada nije rodila (surova istina). Znaci tripovanje.
A sto bi to pozelila?
Zato sto ti imas neku svoju percepciju 'mladost-ludost' krilatice i mislis da ce se svako ko razmislja drugacije kad-tad pokajati. I meni je to njeno razmisljanje pretjerano, ja nisam takva, ali to ne znaci da bih se ikad pokajala kad bi sad dobila dijete (pomakni se s mjesta  Smile ), niti to znaci da ce se ona ikad pokajati ako dodje do toga.
NEki ljudi drugacije shvataju 20-te; ja recimo ne volim da izlazim navece, to me smara. Vise volim da citam nesto il da gledam neki film.
Ti vise volis da se naduvas i da se zajebavas se ekipom.
I sta sad?

Ja cu se u tridesetim kajati sto se nisam ponasala kao ti jer je to jedino pravilno ponasanje?

Citat
Nije li beda, svi ortaci i ortakinje idu u zezanje, a tebi "muz" ne da da ides jer moras ujutro da spremis dorucak i opeglas gace?
A da, inace brak je peglanje, restrikcije i sluzenje visem bicu, to sam zaboravila  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
Citat
Vise volim da citam nesto il da gledam neki film.

E vidis, kada bi sada dobila dete, to bi radila mozda...jednom godisnje. Smile

Citat
Ja cu se u tridesetim kajati sto se nisam ponasala kao ti jer je to jedino pravilno ponasanje?

Uopste nisam uzeo sebe za primer....here it is - 2nd time:

Citat
Ali dobro, svako ima neki svoj trip koji prati.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Citat
A da, inace brak je peglanje, restrikcije i sluzenje visem bicu, to sam zaboravila

Brak sa 20 godina sigurno jeste.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 11:39:43 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Ja sam skoro oduvek bila sa starijim likovima i to mi je uvek odgovaralo - uvek smo se nasli na istoj ''duzini'' kao da smo ista generacija i nikada nije bilo nikakvih barijera izmedju nas - kada kazem stariji to znaci razlika od 4 godine maksimalno. I nikada nije bilo problema ni za blejanje ni zajebavanje, cak stavise, uvek su bili slobodniji da se sa mnom vise glupiraju i vise bleje nego neki drugi.

Ti fazoni da su likovi koji 3-4-5 godina stariji mnogo vise prosli u zivotu i da imaju mnogo vise iskustva bas i nije istina(naravno, to je sve individualno). Ako i negde imaju vise ''iskustva'' to je u vezama i nekom ophodjenju prema zenama sto meni savrseno odgovara jer mi ne treba neko ko ce prema meni da se ponasa kao klinac.

A to za humor...Nema to veze sa godinama nego sa necjim smislom za humor - prosto i jednostavno. Neko ko je duhovit zasmejace gotovo svakog, iz bilo koje generacije.

NEki ljudi drugacije shvataju 20-te; ja recimo ne volim da izlazim navece, to me smara. Vise volim da citam nesto il da gledam neki film.
Ti vise volis da se naduvas i da se zajebavas se ekipom.
I sta sad?

Otprilike je sve receno  Smile
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 12:33:53 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:49:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.