Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 18:05:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite?  (Pročitano 14580 puta)
15. Sep 2010, 18:25:38
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Saznao sam da sam bio zrtva manipulatora, devojke koja je manipulisala mojim osecanjima, unistila mi je zivot.  
Odlucio sam da raskinem, to sam i uradio.   Prestali smo da se vidjamo cujemo.   Inace bila mi je prva u svemu.   trajalo je 2 godine.  
Postoji samo jedan problem imamo isto drustvo, koji su naravno totalno neutralni.  
Vec par meseci se stvari odvijaju jako lose.  
Ona je pocela da manipulise i njima i da ih okrece protiv mene, mnogi su je procitali i nisu joj poverovali.  
Ona nije skontala, ali je saznala da sam ja u vezi, imam novu devojku koju volim, i to je jako nervira.   
Svaki put kad se vidimo, slucajno, zbog drustva, ona koristi priliku i bocka me, laze, maze.  
Prisao sam joj i rekao da me se kloni da me ne zanima, da sam sada sa nekim ko me zasluzuje.  
I ona se na sve to samo nasmeje, i nastavi.  
Onda namerno radi i muci ljude koji su meni dragi, ja to ne mogu da podnesem.   
Znate onaj osecaj kad znate da je neko manipulator , a ne mozete nista??
Sta da radim? Kako da je se resim?
Sta vise da uradim?
Sve sam pokusao.  
Nasla je broj moje devojke, i zivkala je non stop, slala neke gluposti i pokusala da nas razdvoji.   I da inace ona je mene ostavila, razlog je bio "ne volim te vise" a sad radi ovo.   Znam da je to zenska sujeta ili kako god! Ali ne mogu vise da je trpim.   Kasnije sam saznao da se igrala sa mnom i mojim osecanjima, ali to je ne bitno.   
Samo zelim da je naucim pameti.  
Mozda je to lose, mozda ce neki misliti da treba da se manem toga.   Samo cu jedno reci, to sam prvo i uradio.   
Ali ne vredi!
Imam 20 godina.  Ona 19.

« Poslednja izmena: 15. Sep 2010, 18:26:08 od Degoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
Ništa gore nego kad se budala tako nakači.

Prosto je ignoriši i vremenom će odustati, dokle god imaš neku reakciju, ona će to videti kao zeleno svetlo. Apsolutno ignorisanje i ravnodušnost.
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
 Smile Smile Smile lepo je rekla jedna osoba (kada te neko povredi odbaci ga i ne prastaj lako) i budi ravnodusan ...mozes da je spustis tako sto kada je vidis sledeci put reci joj ("Samo na poslovnom odnosu smo od danas" i tako mozes da je spustis na zemlju) ma koliko ona bila luda shvatice to "poslovno" sta znaci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ma pozovi policiju... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

Očigledno imaš posla sa posebnom vrstom ribe - "psiho ribom"...

Ignorisanje jeste najboji lek, ali ko zna da li će da upali...

Naravno, fizičko nasilje ne dolazi u obzir, osim u nužnoj odbrani, da se razumemo...
Međutim, ponižavanje, pljuvanje i javno ismevanje pred društvom mogu da proizvedu efekat... Ali ne na ovu...
Takođe, zametni svaki trag, privremeno se ovoji od društva, promeni broj, preseli se u drugi grad, ofarbaj se u plavo ako si crn, nabaci bar 17 kila, probuši se na što više vidljivih mesta i nadaj se da te neće prepoznati...

Naravno, uvek možeš da ideš linijom manjeg otpora i otreseš je od qrca  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62

Očigledno imaš posla sa posebnom vrstom ribe - "psiho ribom"...

Naravno, uvek možeš da ideš linijom manjeg otpora i otreseš je od qrca  Smile

dulac...slazem se sa tobom  Smile Smile Smile Smile

mada mozda taj psiho posle njemu dodje glave ...kao u ovoj epizodi http://www.youtube.com/watch?v=7jj-Aph_Ecw
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
au koji skot jbt
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mislis na seriju Psycho girlfriend heheh...pratim ja to od pocetka ...mnogo dobar story je napravljen Smile Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ne znam, pogledaću detaljnije, a mogao bi i ovaj naš junoša - pokretač teme, možda pokupi neki dobar savet  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
definitivno da odgleda ceo serijal od pocetka do kraja  Smile Smile Smile pa da vidi baja sa kim ima posla  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 18:05:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: mislite amalia

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.