Ovde je danas bilo u svim novinama da je USA predala ultimatum Iraku i da je on odbijen. Piše da se Amerikanci definitivno spremaju da napadnu.
E sad, u EU je mnogo zemalja koje se bune protiv toga. Čak su i ovde bile demonstracije i protesti. Predsednik republike će javno izjaviti svoje protivljenje tome a nadam se da će i neke druge zemlje učiniti isto.
Koliko sam ja obavestena vidim da protivljenje nece pomoci ... USA su se bas naostrili za napad,kazu da su usli u Irak sa Kuvajtske strane....? Ultimatum istice u 3 ujutro po nasem vremenu i cekamo sta ce biti...ovde je opsta pripravnost...napetost...koga god pitam svi komentarisu ovo ovako :"Ma neka pocnu vise ,ubi nas ova neizvesnost"
Licno neverujem da ce biti nesto ovde kod nas,ali opet ko zna... :
JAT izjavio da se ukidaju letovi za TLV,znaci tu sam gde sam... ,mada svi me zezaju jer sam bila u YU za vreme bombardovanja,pa imam iskustva... 8O
SAD će napasti Irak i relativno ga brzo savladati. Irak nije prijetnja nikome, pa tako ni ne može išta poduzeti protiv Izraela. Njihov jedini grijeh je što "leže" na nafti.
italija, navodno, i prema zvanicnim vestima od sinoc, protiv rata od jutros nisam gledala vesti, ne znam cujem da bi danas opet trebalo da se organizuju neki protesti, cak se i na nasem faxu nesto suska, iako su ovde sve neki bogatuni koje bas i ne interesuje mir u svetu, cudo mada, znate i sami koliko su nama pomogli protesti
sirim dezinformacije, od jutros sam cula da su italijani NARAVNO!!! (uf, sto ih mrzim :x :x ) za bombardovanje sto bi rekla moja drugarica, samo da se busu sto dublje uvuku, al nema vise gde dublje, vise im se ni pertle ne vide :x :x