Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 13:04:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o Van Gogh-u ?!  (Pročitano 39748 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zvone praporci, betmen je u corci..

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson c902
jeste da su losiji u zadnje vreme ( last album) ali su meni i dalje OK
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Vidi, u odnosu na posljednje albume ostalih rock bendova, odnosno svih bendova koji imaju "cvrsci" zvuk (ako izuzmemo YU grupu)- dobri su... Bas sam bio na Potoku na njihovom koncertu prije nekih nedjelju dana, bilo je ekstra...

Muzika - nula, bezvezno prdenje
Tekstovi - neartikulisano lupetanje bez ikakvog smisla

Sve u svemu, DJUBRE koje moze da opstane samo u Srbiji zajedno sa Bajagom, Neshom Galijom i ostalim propalitetima RTS-a
Cudno je kako neki ljudi misle da nekog boli uvo za njihovo misljenje... Nego, nijesam zbog toga uzeo ovaj citat, nego me cisto zanima sta ti slusas... Ja sam svjestan da "prdnjava" i "neartikulisano lupetanje" "propaliteta sa RTS-a" ( Smile ) ne moze nikada biti tako dobro kao divna muzika i prelijepi tekstovi super-muzicara sa Pinka i MTV-a pa cisto da vidim na kom si ti kanalu...

Jbt. ti misliš da svako ko mrzi i kritikuje Van Gogh gleda Pink i MTV. Stvarno ti je glupav zaključak. Samo ću reći da je za mene pravi domaći rock Riblja Čorba (prva 4 albuma), Generacija 5 .. itd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Van Gogh je po meni najbolja grupa u Srbiji u zadnjih 15-20 god Smile, kad se uzme u obzir i originalnost i kvalitet njihove muzike, kao i istrajnost njihovih najvecih hitova mislim da je to to. Sto se tice toga da stvarno ima mnogo bendova koji bolje sviraju to stoji, ali opet to uglavnom ne lici ni na sta ili nema bilo kakav potencijal da ima i najmanji prizvuk koji kod vecine rock slusalaca moze da izazove makar kakvu-takvu reakciju sto po meni samo potvrdjuje da ako se neko vec bavi muzikom, i samim tim nekom vrstom muzike mora da se izdvoji od slicnih sebi po originalnosti i da u svom domenu bude ono sto je npr Van Gogh u svojoj vrsti muzike, ja u principu nikad nisam bio naklonjen mainstream komercijali ali opet me to ne sprecava da kazem da su 95% nasih underground bendova blago receno sranje (neki od njih su tehnicki savrseni gitaristi koji skoro sve mogu da odsviraju od svetski poznatih guitar virtuoza a sami ne mogu ni da prismrde da stvore nesto sto vredi pa im se svirke svode ili na cover izvodjenja ili na cista izdrkavanja da se vidi kakvu tehniku imaju), sa druge strane underground grupe kukaju kako nisu zastupljeni u medijima, kako ih niko ne promovise, kako je ta njihova muzika samim tim sto je slozenija i komplikovanija utoliko vise treba da se pusta itd, ali ne kapiraju da ljudi to i da cuju ne zele da slusaju osim male grupe istomisljenika, jebiga nek pronadju svoj zvuk koji se razlikuje od slicnih pa nek se probiju. A sto se tice poredjenja sa Ribljom Corbom ili ti ne znam kime, - smesno sta drugo reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Slusala sam ih juce posle x godina.. Smile
Zakljucak... citiram jednu osobu: "Danas svako zeli da bude Marko Nastic..."
Sto se mene tice... "Danas svako zeli da bude Rammstein..."
A, Rammstein je jedan... eeee... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
neka kaže ko šta hoće ali po meni je dobar pevač i umetnik
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
kad sastavi SVOJA tri rifa... moci cu da kazem da je napredovao... a ovako - toni montano, 21 century... da ne kazem drka.zija...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
E meni su smorili, do 96-97. su bili ok, zakljucno za zivim albumom... Poslije toga... Lost in space. In time. In tune.
Stvarno im ne kapiram ove nove koncepcije. A da ne pricam o Djuletovom imidzu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson d750-i
nerviraju me a pogotovo onaj majmun đule Smile
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 357
Zastava Vrsac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung X640
Korektan bend, alii slazem se da im je karijera poslednjih par godina (i albuma) u stagnaciji, ili cak padu. Medjutim, i dalje su odlicni uzivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pa ovako Van Gogh bas ali bas volim...i najvise bih voleo da se vrate albumima Hodi ili Opasan Ples...ali znam da je to samo pusta zelja! Bio sam i na koncertu u Areni i izasao vidno razocharan zbog 2 veoma bitna razloga:
1. Ja neznam ko je svoj onoj deci podelio karte - ali svi koji su se gurali u prednje redove ili ti na one sipke su znali svega 2 - 3 pesme ili samo refrene nekih...ja sam izgubio glas pevajuci i bodriti ih dok me je vecina bledo gledala - u fazonu vidi ovog papana...pa gde su oni doshli pitam ja njih - u bolnicu ili na neku sahranu pa mora da se cuti i bude mirano - boze!!!
2. Neznam da li je neko gledao poslednji DvD grupe Rammstein Volkerball ali ako niste pogledajte ga i recite Vi meni ko je ovde lud...mislim ipak nastup je trebalo da bude malo originalniji....

Eh sta bi dao da se vrate u strau fazu al.....
[/kao sto sam rekao...oni idalje samo kopiraju...quote]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 13:04:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.