Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Dali treba zakonom zabraniti roditeljima da tuku decu?

Glasanje završeno: 12. Maj 2003, 20:05:23

Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o...  (Pročitano 17595 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Citat: sanjica_021

@JeJa izgleda smo jedine koje se slazu da se zakonom zabrani tuci decu ...

Niste. I ja sam uz vas.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Citat: Vojvoda
Pa ja sam Hercegovac, covjece! Pitaj Lasla kako je to nezgodan kraj! :wink:  Smiley

Potvrđujem. Ma koje vjere bio Hercegovca baš ne krasi...hm.... tolerancija, (ne znam koji bi drugi pojam upotrijebio, al shvatit ćete me). :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Sve u odredjenim granicama je OK preko toga bih namlatio roditelja koji tako vaspitava decu.
Zna se dokle je edukativno a sve ostalo sto je preko edukacije bih na kolac. Sve ide na principu kazne i nagrade.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: Arianna

@JeJa izgleda smo jedine koje se slazu da se zakonom zabrani tuci decu ...

Niste. I ja sam uz vas.

xe xe sad nas je 3 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
A ne ja nemislim na zlostavljanje dece,to je druga tema,mislim da TREBA zakonom ZABRANITI da se deca tuku,sto moze vrlo lako da se odradi bas kao i ovde u IL,dete moze da pozove odredjeni br telefona i da kaze da ga mama ili tata tuku,nikad vise nece videti svoje dete...

Hm... to je po meni veoma glupo. Dete ponekad neće da sluša i radi neke stvari koje ne bi trebalo. A ako mu zbog toga zabranie da izlazi iz kuće, da koristi kompjuter ... (lupam, ne znam kako se kažnjavaju deca), time se postiže samo da ono bude ljuto na roditelje, ali nećete mu zabraniti da to radi (zavisi od tipa deteta). I na kraju će roditelji popizdeti i istući dete koje se već preko tih kazni nakupilo ljutnje na roditelje i iz svoje nemoći će okrenuti taj telefon i ... može da se pozdravi sa roditeljima.

To je mnogo glupo jer da su ga roditelji odmah istukli, bilo bi ljuto onoliko dok ne bi prestalo da ga boli a posle bi radilo nešto drugo jer bi znalo da ono zbog čega je kažnjeno ne sme da se radi. A i deca mogu mnogo da se razmaze ako se ne tuku.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Naravoucenije:

Roditelji Jevreji,
nemojte zabranjivati svojoj djeci nesto pa ih kasnije tuci, vec odmah na motku pa opali... Smiley

Ne ozbiljno! Ta ideja je ocajno glupa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Jevreji NIKAD netuku svoju decu... i ja ih potpuno podrzavam u tome !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Nisam za to da se deca tuku, ali poneki samar moze da pomogne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
dete ne treba ubijati od batina, ali mislim da nekad nije lose da se malo istuce. NE PO GLAVI!!! kao sto znam da neki roditelji rade.
opet sve zavisi od deteta.
mene npr. tata nikada nije udario, jer nije ni bilo potrebe, mama me je jednom izlemala i to zato sto sam se izgubila pa posle od straha nije znala sta da mi radi. moju sestru je mlatila tri puta dnevno samo zato sto je ova bila stvarno nemoguca i to je bio jedini nacin pokazati joj da gresi.
dakle, NE, ali treba odrediti tacnu i nisku granicu koja postavlja razliku izmedju zlostavljanja i bezazlenih batina (znaci, batine ne zabraniti dok god su bezazlene - bez modrica, preloma, fraktura.. i sl.)
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
@ sanjica što se žena tiče: treba zabraniti svaki oblik nasilja, pa kako se ko snađe- bolje da postoji zakon, kad već kolektivna svest nije na nivou (mada mislim da je većini žena kod nas potreban takav zakon, i više obrazovanja o tome)
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.