neki od napametnijih umova sveta nemaju ni dan skole,tako da treba ukinuti .....
ali takvih je vrlo malo, a ostala deca koja nisu imala toliko srece da postanu geniji treba da idu u skolu da ne bi bili totalni degenerici koji niocemu nemaju pojma
u svakom slucaju, vise bih volela da se vratim u skolu i da strebam po malo, nego kad bude trebalo da strebam za ispite po hiljade i hiljade strana
the sun is always brighter on the other side but heart and soul i left at home comitted suicide far away, far away, you're so far away from me but i'll be back one day
the sun is always brighter on the other side but heart and soul i left at home comitted suicide far away, far away, you're so far away from me but i'll be back one day
Па добро нисам ни ја баш мислио буквално кукуруз.можда репу или соју откуд знам шта се данас окопава.... ....ма шалим се ја сигурно ћеш ти успети знам ја тебе добра си ти ђевојка,радна,вриједна и поштена