Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 142
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o sexu za jednu noc  (Pročitano 62251 puta)
Zvezda u usponu

trte mrte ovo ono

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k750i
O sexu za jednu noc mislim sve najbolje.  Smile
IP sačuvana
social share
"All the good in the world you can put inside a thimble and still have room for you and me" Tom Waits
"If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning." Catherine Aird
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ne volim te varijante.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Sex kao sex sta fali - vrlo vazno da li je jednu ili 101 noc. Veci je problem pitanje zasto samo za jednu. Zar smo postali toliko lenji da ne zelimo da napravimo bilo sta vise od te noci. Ako se sve svede na sex onda je bolje drzati se desanke - meni se to svede na isto nekako. Koja je poenta biti sa nekim ako ne zelis da budes sa tim nekim... Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
..."Zar smo postali toliko lenji da ne zelimo da napravimo bilo sta vise od te noci..."

Pa bash je u tome momenat. Ako zelis da napravish bilo shta iz nechega , malo je verovatno da cesh se odluchiti za sex na ex, po principu - upoznala sam te u klubu/rodjendanu/preslavi/utakmici i sad ti mene vodi kuci da se kresnemo,pa da onda polako izgradjujemo vezu. Mislim da ljudi ulaze u takve kombinacije iz suve zhelje za nekim, tj nechim, ne verujem da ima mnogo veze sa razmisljanjem unapred i posle tog samog china. Ja sam osoba koja ne daje suvu shljivu za jeftina-kratkotrajna-seksualna zadovoljstva,pa mi samim tim to ne predstavlja neko extra uzbudjenje. Ako recimo upoznam nekoga ko mi se dopadne,fizichki ili na bilo koji drugi nachin,smatram da nije pravo resenje istresti se sa njim jedno veche i kraj. Zelim da tu osobu upoznam i provedem malo vremena sa nom ,pre nego se dogodi sam sex. To ne mora biti 6 meseci ili tri nedelje ili cetiri dana,to je nevazhno,samo mislim da kada vidish nekog prvi put u zhivotu, onda se sex nakon toga svede na zhelju, na strast i samo na to. Shto nije loshe,ja to ne osudjujem,stavishe,desavalo mi se hahahah da se jedva obuzdam, ali iskuliram, jer jednostavno znam da cu sutra biti kivna na samu sebe shto sam to dozvolila da se desi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple 15
pocinjem da mrzim veze... za prethodnih 6 1/2 godina, samo 3 meseca sam bila sama...
veze su precenjene...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v980
Nisam to probala valjda zato sto nisam u tom fazonu ali mislim da mnogo ljudi to praktikuje, samo lazu i pretvaraju se.
Pogledajmo realno, mnogo ljudi ima stalnu vezu i jos nekoga da s vremena na vreme hrani svoj ego.
IP sačuvana
social share
Smiley just smiling
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
@Anea

Hmm kada kazes da su precenjene najverovatnije mislis - nervirate jer drustvo oko tebe to ocekuje jer je to normalno. Razumem taj stav zbog takvog nekog bunta - to imam i ja i mnoge stvari radim samo da bi bio drugaciji od drugih.

IPAK - veze nisu precenjene ako nadjes pravu osobu i ULOZIS trud da odrzis vezu - a ovo drugo je mnogo bitnije. To nema veze sa sexom ima veze sa osecajem poverenja izmedju dvoje ljudi.

Moram da palim - izprovocirala si me (pozitivno) pa cu da se nastavim u sledecoj epizodi.

cos
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

parapapa!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1288
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung D500
ma sve zavisi od trenutka! svako ko proba takav sex vrlo brzo mu se osladi!!!
IP sačuvana
social share
rodila majka budalu pa se kaje sto je bila radoznala!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ah da - gde sam ono stao - a da... nije stvar u sexu ili ne u sexu - stvar je o celom shvatanju i postavljanju zivota. Mnogo je lakse ziveti sam - posebno ako imas svoju finansijsku samostalnost volis da radis neke stvari koji drugi ne rade ili ne znam ni ja sta- ali ja na to gledam kao na liniju manjeg otpora. Lakse ne znaci i bolje - zivot sa nekim zahteva energiju i napor ali kao rezultat dobijas zajednicu dvoje ljude u potpunom bez-ego-manjiackom skladu koja podrzava i razume jedno drugo. Da je lako - nije - ali ko ti je ikad obecao da ce biti. Bitno je da uvek budes ono sto jesi i da druge ljude gledas onakvim kavi oni jesu i da imas od pocetka puno poverenje.

Veruj mi vredi se potruditi - ako das ljudima sansu i verujes im oni ce tebi verovati. NAravno uvek ces imati bar njih 150 koji ce izigrati tvoje poverenje - ali sve je to stvar odrastanja i ucenja. Dobijes samar - kazes hvala dovidjenja - i nastavis dalje. 

To je jedno - sa druge strane ziveti sam i biti srecan je jedini put kao uspesnom zivotu sa nekim drugim. Ja obisno kazem - mogu da ocekuje da ce neko da me trpi jedino ako ja samog sebe mogu da trpim. Medjutim postoji tanka linija koja razdvaja to od onoga sto malopre nazvah linijom manjeg otpora.

Izvini na gusenju ali mi se cinilo bitnim ovo da izbesedim.

Ajd uzdravlje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple 15
ma, sve je to lepo...
ali... ljudi misle: ja sam u vezi, sve je ok, ja sam na vrhu sveta, a u sustini, zbog loseg izbora trpe razne gluposti i pristaju na bezvezne kompromise... i sve zbog laznog osecaja sigurnosti i nedostatka samopouzdanja...
takodje, treba se truditi... veza je posao 24/7, ali da li treba biti u vezi ako se samo ti trudis, pa cak i ako se druga strana trudi bez rezultata.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 142
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.