Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 13:56:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o programu TVB92  (Pročitano 61478 puta)
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 2565
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
po meni B:92 ima trenutno najbolji program sa izuzetkom VB  Smile ako ne u srbiji ima sigurno bolji program od RTS i to iljadu puta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
danicheli

Hocu da ti kazem da su kod nas TV-e uglavnom dno-dna i da je B92 jedina koja odskace (u pozitivnom smislu).

Evo recimo TV Pink- toliko je naneo stete Srbiji i jos uvek to radi, da ce se posledice osecati jos ko zna koliko ...  da ne nabrajam sad sve razloge, sta i kako ....   primer: neki program pocinje u 18:00, isti na TV-u pocne 45min kasnije. Zasto? Zato sto vlasniku trebaju pare, nema, pa mu zafalilo i onda reklame do 101 Smile Smile ... da ne idem u off

B92, ima dobru uredjivacku politiku, objektivnost i sto je najvaznije-ozbiljnost. Nisam jos primetila da se sluze niskim udarcima, odredjeni politicari zaziru od iste (jbga, tako je to kad nisi ciste savesti) bacaju drvlje i kamenje ... a zasto bi to radili, ako su cistog obraza Smile Smile Znaci, postoji u ovoj zemlji neko ko i njima drma kavez  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
B92 je onako moze se reci solidna televizija uzimajuci u obzir kakve sve imamo na nasim prostorima i nemoze se uporediti sa televizijama poput RTS-a i Pinka koje su po meni nesto najgore sto je moglo snaci ovaj narod,odatle se emituju takve gluposti koje truju ovaj nas narod koji i nije toga svestan.
Smile "pa to utice na vugle rodjaci" Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Pa dobro, onda Srbi negledaju VB, nego Marsovci...pročešljaj teme Rinaka 

Lepa moja! ja govorim o informativnom programu !
A što se tice VB, fuj ! Filmovi sport i slicno su nešto drugo,bilo koji dobar film ili utakmicu cu da pogledam a one bljuvotine u utisku, dnevniku gde se satanizuju Srbi i velica minorna LdP,nikada !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Pa dobro, onda Srbi negledaju VB, nego Marsovci...pročešljaj teme Rinaka 

Lepa moja! ja govorim o informativnom programu !
A što se tice VB, fuj ! Filmovi sport i slicno su nešto drugo,bilo koji dobar film ili utakmicu cu da pogledam a one bljuvotine u utisku, dnevniku gde se satanizuju Srbi i velica minorna LdP,nikada !
Smile pa onda tako i nakucaj... Smile dragi moj... Smile
B92 je onako moze se reci solidna televizija uzimajuci u obzir kakve sve imamo na nasim prostorima i nemoze se uporediti sa televizijama poput RTS-a i Pinka koje su po meni nesto najgore sto je moglo snaci ovaj narod,odatle se emituju takve gluposti koje truju ovaj nas narod koji i nije toga svestan.
Smile "pa to utice na vugle rodjaci" Smile
lepo rečeno po zna koji put, ali to dokazuje da smo u većini... Smile
danicheli

Hocu da ti kazem da su kod nas TV-e uglavnom dno-dna i da je B92 jedina koja odskace (u pozitivnom smislu).

Evo recimo TV Pink- toliko je naneo stete Srbiji i jos uvek to radi, da ce se posledice osecati jos ko zna koliko ...  da ne nabrajam sad sve razloge, sta i kako ....   primer: neki program pocinje u 18:00, isti na TV-u pocne 45min kasnije. Zasto? Zato sto vlasniku trebaju pare, nema, pa mu zafalilo i onda reklame do 101 Smile Smile ... da ne idem u off

B92, ima dobru uredjivacku politiku, objektivnost i sto je najvaznije-ozbiljnost. Nisam jos primetila da se sluze niskim udarcima, odredjeni politicari zaziru od iste (jbga, tako je to kad nisi ciste savesti) bacaju drvlje i kamenje ... a zasto bi to radili, ako su cistog obraza Smile Smile Znaci, postoji u ovoj zemlji neko ko i njima drma kavez  Smile
Uvek neko nekom drma kavez...da li su paranoja, ljudi iz senke ili Ameri, Jevreji, Gmazovi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
Jedino pozitivno na B92 je definitvno VB!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Jedino negativno na B92 je definitvno VB!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
Jedino negativno na B92 je definitvno VB!

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Da li neko od fanova vb-a može da mi objasni poentu i svrhu postojanja te emisije. Ko su ti ljudi, čime su oni zaslužili da ih nacija gleda...'ajd, prošle godine beše onaj Ivan, dečko je pijanista, svaka mu čast, a ovi ljudi (za ove nove ne znam, gledala sam samo ulazak u kuću prvih što su ušli)...sve neke sponzoruše, plesačice (i sve što se pod tim pojmom podrazumeva)...ništa interesantno, sem gomila sisa, dupeta i nagomilane sperme.
Kad šaltam kanale, i zaustavim se na b92 i poslušam o čemu oni pričaju...mila majko, koji su to razgovori...šta čovek ima tu pametno da čuje i da nauči.
Molim vas da mi neko objasni.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
Da li neko od fanova vb-a može da mi objasni poentu i svrhu postojanja te emisije. Ko su ti ljudi, čime su oni zaslužili da ih nacija gleda...'ajd, prošle godine beše onaj Ivan, dečko je pijanista, svaka mu čast, a ovi ljudi (za ove nove ne znam, gledala sam samo ulazak u kuću prvih što su ušli)...sve neke sponzoruše, plesačice (i sve što se pod tim pojmom podrazumeva)...ništa interesantno, sem gomila sisa, dupeta i nagomilane sperme.
Kad šaltam kanale, i zaustavim se na b92 i poslušam o čemu oni pričaju...mila majko, koji su to razgovori...šta čovek ima tu pametno da čuje i da nauči.
Molim vas da mi neko objasni.
Ove godine je VB stvarno dobio nizak udarac...
Isina,ukucani su mnogo dosadniji nego pre...jedino onaj Burek nesto zanimljiv...
Ali nadam se da ce uci jos "normalnih"...
Svrha BB-a je da bude eksperiment u kome se utvrdjuje snaga ljudske psihe,bar je tako zamislio tvorac John de Mol,i prvi Big Brotheri su bili takvi...
A vec sada je dosta stvari promenjeno i sirom sveta postoje svakakvi Big Brotheri...
E sada ko je nama kriv sto je jedan bedna kompanija poput Emotiona preuzela najveci reality show,i time upropastila svaku mogucnost da show nesto vredi i bude interesantan...
Ti ljudi nikako ne bi trebali da budu zvezde...bar ne svi...
Oni su svi subjekti u mnogo vecem eksperimentu...
Evo pomenula si Ivana,njegovo prisustvo u BB je bilo vazno zato sto su ljudi videli da tako neko ipak postoji u Srbiji,i da ima nade za zemlju...
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 12:45:10 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 13:56:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.