Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:11:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o programu TVB92  (Pročitano 61663 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0

Citat
Pa miki i ti si po postovima omladinac... Smile Smile Smile

Pa jesam, ali za vas sa cale!  Smile

Danicheli, no hard feelings  Smile  Ne moramo da se vredjamo tu zbog neke glupe televizije koliko god da je ti volis  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
najbolje da se otvori anketa ko ima pozitivno a ko negativno mishljenje o b92
E Monk, konačno iod tebe nešto pametn!
Zaslužio si jednu pusicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Mada i dalje nisam cuo sve te ne istine koje oni govore, kao sto vec reko ne gledam TV, pogotovo ne vesti. Zamolio sam da mi se navedu, ali sve sto sam dobio jeste odgovor da izvadim glavu iz guzice. Pa ono, izvadio sam je i pogledao unaokolo, i nista novo nisam video. Nikakva otkrica, nista sto nisam ocekivao.

Sve sto sam cuo od B92 jeste 1) da su par skinsa uhapseni jer su podelili par samara ne istomisljenicima (koja je super taktika da prosvetlis nekog)
2) huligani i neki religiozni fanatici rasturili gay paradu jer nije vazno ko je kakav covek vec sa kim spava
3) neki srbi pobili par civila u Srebrenici, a ljudi ih smatraju herojima, jos i budale snimale ubistva.
4) bilo neko sranje na Kosovu, niko nije spreman za kompromis, svi oce ceo kolac, ne znaju da dele ko dobra deca.

To bi bilo to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Mada i dalje nisam cuo sve te ne istine koje oni govore, kao sto vec reko ne gledam TV, pogotovo ne vesti. Zamolio sam da mi se navedu, ali sve sto sam dobio jeste odgovor da izvadim glavu iz guzice. Pa ono, izvadio sam je i pogledao unaokolo, i nista novo nisam video. Nikakva otkrica, nista sto nisam ocekivao.

Sve sto sam cuo od B92 jeste 1) da su par skinsa uhapseni jer su podelili par samara ne istomisljenicima (koja je super taktika da prosvetlis nekog)
2) huligani i neki religiozni fanatici rasturili gay paradu jer nije vazno ko je kakav covek vec sa kim spava
3) neki srbi pobili par civila u Srebrenici, a ljudi ih smatraju herojima, jos i budale snimale ubistva.
4) bilo neko sranje na Kosovu, niko nije spreman za kompromis, svi oce ceo kolac, ne znaju da dele ko dobra deca.

To bi bilo to.

Pa teba da skontaš da oni ovde se prazne, njima je ov mesto za pražnjenje frustracija tkom dana...mada ide na živce kao i skupštna, tako meni recim izgleda!  Smile
Mlaćenje prazne slame...potreba da se neko mrzi, neko drugačiji, koji uzima sve strane koje postoje, nisu pristrasni...
Ma ova temaje definitvno kao u skupštini, nigde neide, nema smera!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
mene iskreno mrzi da ponovo pishem,al' imash na prethodnim stranicama
moja zapazanja.izmedju ostalog i o "par" ubijenih srba u nekom tamo bratuncu i
medachkom dzepu i oluji i bljesku i na kosovu,za koje odgovara
nekoliko hrvata i muslimana.o ovim stradalima ni traga na b92.
samo srebenica i srebrenica i srebrenica.
al' najbolje da prochitash ranije komentare.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2007, 01:16:33 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Da li ih to cini anti-srpskim? To sto nisu objavili da je bilo i Srba medju civilnim zrtvama?
Bilo je zrtava sa svih strana, nevinih ljudi, unistenih porodica, zivota, snova, ljubavi, svaki covek je pojedinac, ali svima je lakse deliti ljude na nase i njihove. Crveni i Plavi.
Jedan od razloga zasto sam anti-nacionalista.

Aj jos jedno pitanjce...

... sto ljudi smatraju Mladica herojem? Ne znam da li je kriv ili nije za sta je osudjen, mozda to nije ni vazno.
Ja licno ne bih mogao da smatram nekog ko je otisao u rat, rad bez nekog smisla, herojem. Coveka koji je ratovao na tudjoj teritoriji, nije branio svoju, vec je bio u ofanzivi.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2007, 01:26:47 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
kako bre tudja teritorija,pa tamo zive srbi.verovatno ga smatraju herojem i istog razloga
iz kojeg hrvati smatraju herojima glavasha,gotovinu,chermaka i druge,i mulimani nasera orica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Oces reci da je covek samo spasavao srbe od hrvatske ili cije god vojske, i da zbog njegove ruke ili naredjenja nije stradao ni jedan civil?
Onda donekle mogu prihvatiti da ga ljudi smatraju herojem, donekle jer se koncetrisao samo na srbe.

Mada covek je ocisto nacionalista. Secam se snimka gde je naredio da se skine tabla sa imenom ulice jer mu je ime zvucalo muslimanski. Ne deluje mi kao covek pun ljubavi i tolerancije, ali previse je to malo da mu sudim.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2007, 01:43:42 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
nemogu za njega da pishem jer nisam ni sam sa sobom nachisto shta mislim o njemu.
nevin je dok se ne dokaze suprotno.
orica su na promer pustili iz zatvora iako se zna da je pod njegovom komandom stradalo
vishe od 3500 srba(vecina civila).to je i bio razlog napada na srebrenicu.
tamo jesu ubijani civili,ali su i premeshtana tela i donoshena sa ratishta,da bi izgledalo
kao da su gubici civila veci.da je bilo malverzacija sa leshevima potvrdili su i neki iz un-a.
tako da je ona cifra veoma problematichna.to naravno ne opravdava zlochin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Dobro, nego gde si cuo sve te informacije? Mozda ni ta stanica nije skroz objektivna i istinita.

Sad kad sam razmislio o tome, ne verujem medijima. Ni jednim novinama, ni jednom kanalu. Glavni cilj je zarada, svasta se radi da bi se privukla paznja gledalaca. Mozda neko radi istu stvar, samo je stil za 180 stepeni od ovog iz B92.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:11:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.