Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 01:26:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o programu TVB92  (Pročitano 62128 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da, da, na zalost sve je to istina....izgleda da se samo u Srbiji neposlusnost moze debelo unovciti... Bilo mi je totalno licemerno kada su  TV manijaci, Masa Maleusnic, i ostali koji citaju vesti sa b92, pa njihovi tkz. glumci, frontmeni raznih grupa koje imaju minus 2,5 obozavatelja, pisci koji svima lupaju packe, reperi koji sa svojih 19god tripuju da je tesko preziveti Paracinski geto i ostali inventar zgrade u Bul. AVNOJ-a,  komentarisali VBa pod izgovorom da je VB drustveni fenomen, itd. Samo se pitam sta bi bilo da je Pink otkupio prava? Isti ti ljudi bi bili u fazonu - Necu da se zaglupljujem sa trshom koji prenosi Pink....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Samo zbog South Park-a sve ostalo je bezveze.Da ne zaboravim i ligu sampiona,spanska liga me smara gledam Englesku na RTS-u.Manchester United Rules!
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Pa dobro,mozda je trash b92,ali od pinka trash,nema veci...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zao mi je Stefane7000000000000000000000000, ali ti i ja kao da ne pricamo istim jezikom..... Procitaj pazljivo sta sam napisao pa komentarisi.... Mnogo se zaleces, a to ne valja...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson xperia arcS
da, da, na zalost sve je to istina....izgleda da se samo u Srbiji neposlusnost moze debelo unovciti... Bilo mi je totalno licemerno kada su  TV manijaci, Masa Maleusnic, i ostali koji citaju vesti sa b92, pa njihovi tkz. glumci, frontmeni raznih grupa koje imaju minus 2,5 obozavatelja, pisci koji svima lupaju packe, reperi koji sa svojih 19god tripuju da je tesko preziveti Paracinski geto i ostali inventar zgrade u Bul. AVNOJ-a,  komentarisali VBa pod izgovorom da je VB drustveni fenomen, itd. Samo se pitam sta bi bilo da je Pink otkupio prava? Isti ti ljudi bi bili u fazonu - Necu da se zaglupljujem sa trshom koji prenosi Pink....
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
zao mi je Stefane7000000000000000000000000, ali ti i ja kao da ne pricamo istim jezikom..... Procitaj pazljivo sta sam napisao pa komentarisi.... Mnogo se zaleces, a to ne valja...  Smile
Ja se zalecem... Smile
Pa zar ti stvarno mislis da ja nisam procitao ceo tvoj post?
Ovo nije bilo upuceno tebi nego uopste!
A ti ako smatras da je pink bolji...No Comment...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630

Neću da grešim dušu , ali Pink bi mogao da pohvalim jer je u prethodnim vrmenima imao najbolji filmski i serijski program , dok je urednik bio Nemeček . Po prvi put sam tu gledao Sopranose , Mućke , Simpsonove , Prijatelje , kao i recimo filmove Serđa Leonea , Skorsezea , Felinija itd ...
Muzički i informativni program neću da komentarišem jer ga i ne gledam .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Neću da grešim dušu , ali Pink bi mogao da pohvalim jer je u prethodnim vrmenima imao najbolji filmski i serijski program , dok je urednik bio Nemeček . Po prvi put sam tu gledao Sopranose , Mućke , Simpsonove , Prijatelje , kao i recimo filmove Serđa Leonea , Skorsezea , Felinija itd ...
Muzički i informativni program neću da komentarišem jer ga i ne gledam .

Dobro si to rekao Pink ima barem nesto da ponudi(ne racunam grand i bravo)za razliku od b92 koji uglavnom smara.
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
B92 je naj antisrpskija televizija na svetu njihov informativni program i pliticke emisije su blago receno ogavne.
Imali su po neku seriju o zivotinjama sa BBC-a i naravno south park,sto se tice utakmica na B92 gledam ih samo kad nema ni na jednom drugom kanalu ta ista utakmica a i tad iskljucim ili maksimalno smanjim ton,jer me njihovi komentatori smaraju do bola...
Pored informativnih i politickih emisija imaju i *serije* tipa Vil i Grejs koje promovisu neke izopacene vrednosti.
Toliko od mene  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Vil i Grejs mrzim tu seriju toliko iritantna i dosadna Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 01:26:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.