Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 07:33:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o programu TVB92  (Pročitano 61202 puta)
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Definitivno nas najbolji kanal, maltene samo njega gledam: uglavnom serije, Ligu sampiona, poneki film i vesti. Od skoro pratim i Djurickov karaoke obracun, odlican je bio veceras. Samo da nadju jos neku lepuskastu voditeljku kao sto je Dusica Spasic i nema razloga da se menja kanal... Mozete da ga pljujete do sutra, to sto ga ne vole neki nepismeni radikali i dss-ovce (mada se oni podrazumevaju pod radikali) samo im ide u prilog.

Vidim da neko nesto dobro govori o tijanicu, evo vam jedan njegov citat pa da vidite zasto ja ne gledam ni jednu televiziju u kojoj se on pojavljuje kao bilo kakav faktor (a kamoli kao glavni urednik). Elem, covek je napisao u svojoj rubrici uoci Djindjicevog ubistva sledece: "...ako Djindjic ne bude ubijen, Srbija ce umreti...", toliko o tom nezasluzujedamuseimepomene volu.   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
Pitanje: Kako to B92 opljuvava svoj narod? ja to nisam provalio.
mislis da oni znaju, ponavljaju recenice koje neko drugi izgovara a sami nesto da ukapiraju tesko . Voleo bih da samo jedan od onih koji govore da b92 pljuje po Srbiji objasni u kojoj emisiji je to cuo ili video kako god
ako ti ne kapirash da oni govore protiv srba i srbije to je tvoj problem,al' nemoj onda da govorish da
drugi ne kapiraju ono shto ti sam ne kapirash.to nije u jednoj emisiji vec je skoro ceo njihov program baziran na trovanju i usadjivanju lazne kolektivne krivice i americkih vrednosti(njihove demokratije i prava pedera,sektasha i dr.) u mozgove dragih mi sugradjana.ja jesam da udjemo u
evropu,al' da udjemo ko ljudi a ne ko pichke.dosta nam drugi seru po glavama pa nemoraju josh i
sa nashih televizija. Smile
al' zato ga brane polupismeni ds-ovci i ldp-ovci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Monk, pogresno si citirao ako si mene hteo da zezas. U svakom slucaju tesko je da sam ja polupismen s obzirom na to da mi je keva profesor knjizevnosti i gledajuci moje rezultate sa takmicenja u toj oblasti (mada ne bih sada da se hvalim). A da je Djindjic jedini politicar koga obozavam, to ne krijem, niti se toga stidim, zato i danas glasam za ds, za koga cu drugog...
Da ne idem vise u off topic, b92 necete poboljsati takvim nekostruktivnim stavovima, nego im lepo i argumentovano na njihovom sajtu ukazite na propuste, nije tesko biti fin!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
pa ni ja nisam polupismen,a nisam ni radikal ni dss-ovac,pa opet b92 ne podnosim.ne kazem da
nema dobrih emisija eto napr. ta sa djurichkom.ne mozesh ni ti ljude koji nevole b92 i koji su za druge stranke da nazivash polupismenima.shto se tiche njihovog foruma tamo nimalo ne vlada demokratija i sloboda mishljenja.probaj da napishesh neshto protiv njih i videcesh posledice.a i nemam nameru da idem tamo da se dodatno nerviram. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Izvinjavam se za ono polupismenima, u pravu si. Ima mnogo pristalica tih partija koji mi se ovih dana penju na k...c pa sam reagovao pod ticajem toga. Ali opet danas gledam Tomu Nikolica kako se slika u nekim svinjcima, kokosinjcima, i stalama, a dss je u tzv. narodnjackoj koaliciji, kako onda da ih nazovem kada se oni sami obracaju tim slojevima drustva (mislim na seljake i poljoprivrednike - kojima pismenost i nije jaca strana)?
A za ovo, pa dobro i to je demokratija - imas slobodu da ne odes na  njihov forum, a da njihovu televiziju gledas selektivno (ls i Djuricka). Po meni se digla velika buka oko svega toga, ja licno ne vidim sve to o cemu se prica, mozda zato sto pocinjem da bezim od politike da bih izbegao extra udarce po zivcima pa ne gledam takve emisije... Jedino sam onaj Insajder gledao par puta i one price su toliko neverovatne, da mi sve deluju istinito (ipak je ovo Zemlja Cuda), ali to nije "antisrpska" emisija vec samo govori o tome koliko je ovo mafijaska drzava sto je svima vec odavno poznato.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
ma insajder je malo dete naspram dokumentaraca kojih su pushtali.u tim dokumentarcima su
srbi nichim izazvani i isprovocirani pocheli eto tako iz chista mira da ubijaju sve redom po susednim
nam drzavama.srbi sve sam ratni zlochinac do zlochinca,a mudze,hrvati i shiptari sve nevinashca i zrtve veliko srpske agresije.pa josh kad dovedu onu kandicku ili biserko ili vucho ili neko drugo
slichno stvorenje,pa kad pochnu da kenjaju,ja majko mila.nemam visoko mishljenje ni o jednom
politicharu koji se trenutno promovishu za ove izbore.svi su bili na vlasti i svi su se pokazali.pored radikala i dss-a koje si naveo i tadic nije cvecka.otishao chovek u srebrenicu(zashta nemam nishta protiv),al' kad trebalo posle kod srpskih zrtava nema ga nigde.mislim ma daj.takodje i ds kada je bio na vlasti bile sve same afere.b92 mi sada dodje kao rts za vreme slobe al' ovi rade za suprotnu stranu.pa ameri im opremili ceo studio da nam ovi shire 'demokratiju'. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
nije los B92 samo sto bih ukinuo Velikog Brata Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Insajder je posebna priča.Brankica je loš izbor voditelja,iznosi priče koje su ranije objavljivane u dnevnoj štampi.loše pripremljena,dozvolila je sebi da je nekoliko puta gosti emisije argumentovano demantuju,zbune,da joj razbiju koncept emisije i na kraju krajeva nije učinila da razjasni stvari u pravcu istine.Samo nemojte da mi prišijete da sam simpatizer neke stranke jer ih sve u kompletu ne volim,zato što su to sve lopov do lopova.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 51
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
I-mate Ne-mate
Они имају заиста све што је потребно за плодоносан, у добром и позитивном смислу, рад.
Међутим, на жалост, користе то на лош начин, и у лоше сврхе.
Тако да, не верујем да ће дуго трајати.

IP sačuvana
social share
''Љубав према ближњему, мера је љубави према Богу.'' Епископ Атанасије (Јевтић)

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Pitanje: Kako to B92 opljuvava svoj narod? ja to nisam provalio.
mislis da oni znaju, ponavljaju recenice koje neko drugi izgovara a sami nesto da ukapiraju tesko . Voleo bih da samo jedan od onih koji govore da b92 pljuje po Srbiji objasni u kojoj emisiji je to cuo ili video kako god
ako ti ne kapirash da oni govore protiv srba i srbije to je tvoj problem,al' nemoj onda da govorish da
drugi ne kapiraju ono shto ti sam ne kapirash.to nije u jednoj emisiji vec je skoro ceo njihov program baziran na trovanju i usadjivanju lazne kolektivne krivice i americkih vrednosti(njihove demokratije i prava pedera,sektasha i dr.) u mozgove dragih mi sugradjana.ja jesam da udjemo u
evropu,al' da udjemo ko ljudi a ne ko pichke.dosta nam drugi seru po glavama pa nemoraju josh i
sa nashih televizija. Smile
al' zato ga brane polupismeni ds-ovci i ldp-ovci Smile
Pa posto je ocigledno da redovno pratis b92 odgovori mi u kojoj emisiji se to "izdaje" Srbija? Ja nazalost zbog posla ne stizem da gledam sve emisije pa eto.......posto si ti fin i obrazovan i recnik ti je izuzetan prosvetli me:) Ko zna mozda me i ubedis Smiley p.s. bolje i biti polupismeni ds-ovac nego obrazovani radikal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 07:33:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.