Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 01:25:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o programu TVB92  (Pročitano 62493 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
da zavrshimo polemiku
ko kaze da ja voilm nemce?
kakva kod bila palestinska zemlja to ne daje za pravo drugome da je otima.
jevreji inache imaju milijardu praznika tokom kojih su ne rade.
srbi nemaju pretenzija da vladaju svetom vec da reshe svoje nacionalno pitanje
i definishu drzavu.moja zelja je samo da budemo kraljevina i ako je moguce da se ujedine
srpske zemlje(nisam radikal).vlast slabo ulaze u poljoprivredu pa otuda i toliki zbeg mladih
sa sela u grad a i ochajni uslovi za bilo koga ko pomisli da se bavi poljoprivredom.
bitnije od toga svega je da se srbi ujedine(shto je teshko dok god slobodno mozesh da
zagovarash ideju separatisanja dela drzave,shto je direktni atak na istu,a da pritom ne odesh
u zatvor).nazalost veliki razdor unose stanice kao b92 koje direktno truju mozgove i ulivaju
mrznju prema svima koji ne misle kao oni.zato za njih big fuck you.
da ne prichamo o jevrejima vishe nisu vredni paznje a i ovo nije tema o njima.
pozdrav
Sve što si rekao, dobro si rekao.
I ko je ovo devojče sa "pusicama"?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
pussomanka Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Pa ne, mislim, piše tu neke ...... ufffffff.........i onda pusica, kao, pustila sam buvu a volim vas najviše na svetu.
Ja sam zbunjena. Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i

Ma da da vledaju svetom!
Joj! Stvarno ste ... Smile
Šta su nemci nama radili pa rintamo za njih!
Da li je neko pročitao njihovu svetu knjigu?
Da li je neko čito lektiru u srednjoj, kao Npr. Hazarski rečnik?

A palestincima oteli zemlju, gde je bila njihova, i napravili plodno tle iz kojih krajeva uvozimo ono silno voće i povrće?
Paletestinci mesto da uzmu njih za primer oni ih samo mrze i ništa se nerazvijaju!
A ono Srbi božiji narod!
Pa da vladaju svetom! Jel to ok?
Ljudi treba da gledamo svoju guzu i da od ove naše Srbijice napravimo božiju zemlju, pa sve imamo!
Šta se sve dešava drugima, izgube kuće od tornada, poplave. Sve nepogode su nam na mimimunu... i opet smo kenkavi i lenji!
Sami sebi kopamo raku! Ako ovako nastavi da samo rečima kopamo po drugima , a svoje nebrinemo ode ja odavde... Smile
Pussica Smile

Citam ali ne mogu da verujem...
Pa ko je rekao da su Nemci dobri...
Jevreji valdaju svetom i to je cinjenica!
Srbi nikada nisu vladali svetom,niti ce!
A Jevreji nikada nisu ni gubili svoju moc!
Cak ni u WWII!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Mnjau! Smile
Nemoraju da se svi osete prozvani! Nisam mislila da gazim nekog, to rade oni koji imaju paronoidne misli...
Jednostavno gde Jevreje gazite? Klasika Srpska:"ZA DOBRIM KONJEM PRAŠINA SE DIŽE"
Htela sam da kažem da ste našli od nekog  od koga treba učiti da loše govorite, a branite muslimane koji imaju Džihad i tako to! Ne slave Jevreji svi praznike pa da nerade, nego obave posao kako valja! Kod nas svi ne rade kada su sveci, bio praznik države ili ne tako da vidi se ko radi... Smile
A i geto kako objašnjavate onoliko godina, a svi bi Beogradski geto...
Sami sebi i vi skaćete u usta sa svojim pomodarstvom!
I Tarantulice , sami su me izazvali kada sam se pojavila, jer sam samo odgovorila na temu! Smile
Stefane, što ih nespominjete, mislim nemce...kada ih nevolite, nego nisu majkama dali da doje svoju decu, a toliko ih je pobijeno za vreme rata u logorima!
Verujem da to što smo toliko ugnjetavani, mi Srbi, treba da iskoristimo kao oni i da preokrenemo lukavo na našu stranu!
Osim toga Srbin je onaj koji živi u Srbiji, a ne onaj čiji su sišli sa neke planine, tako teba da bude!
Tako je u svim razvijenijim državama, a da se što je kulturna ostavština uzdigne što više!
 Da li to neko radi ovde osim da nipodaštava i kritikuje druge!
 Mogu ja ovako dok ima foruma, ali neću Smile
Jednostavno nemislim da treba da bude nacionalizma na netu i paranoidnosti!
B92 nisu uvek objektivni,gledam muzičke emisije, poneka serija,modu.
Priznajem malo se ološio, možda od kad je taj Veliki Brat bio, pa nema šta da se gleda!
Mrgec Pussica Smile Pussica :chuckel:Pussica :chuckel:Pussica :chuckel:Pussica :chuckel:Pussica Smile
 I svima jedna velika Pussica Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 16:08:37 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
To što se tiče muzike na b92 si u potpunosti u pravu. Baš su super ispromovisali hitove tipa "Gaćice", "Brushalter" ... (ne znam da li ima pesma "Dugačke gaće")...kad na b92 ima muzike???
Oni su se jednostavno okrenuli samo jednoj strani, i drže je se kao pijan plota, po strogim pravilima, jerbo odatle stižu pare...i to je činjenica.
Nemaju nikakakve filmove, specijalizovane muzičke emisije za rokere, bluzere, metalce (jbt. naša lokalna tv ima emisije za narodnjake, za rok, za blues i jazz, za metal)...nikakav humoristički program, sem nekih bledunjavih pokušaja. Ne kažem da su druge naše tv stanice bolje, ali b92 se malo zaneo, i čini mi se razočarao ljude, jer sam ja bila zgranuta kada sam tek čula da će se na b92 puštati BB, najogavniji reality show, a da ne govorim o BB VIP-u...kad sam videla ko je unutra...dno dna. Ali su zapalili narod, tu im je skočila gledanost i sad mogu da se hvale na sva usta. Bitan je kvantitet, a ne kvalitet...
Uzgred, ne vidim u svom postu ni trunku nacionalizma, možda blage paranoje od "Gaćica" i ostalog donjeg veša Smile
To je to. Bez pusica.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
sve u svemu volim svoje srbe i srbiju vishe nego bilo koga drugog na planeti.takodje za mene
je srbin chovek koji se oseca srbinom.tako da su mi isti i srbi koji su sishli sa planina i koji su josh
uvek tamo.i ko kaze da morah da zivish u srbiji da bi bio srbin.mi shto zivimo u srbiji smo srbijanci.
a srba ima shirom sveta.
i ko je bre branio muslimane.ja sam samo naveo da su im ovi oteli zemlju.a inache dobar deo palestinaca
je i pravoslavne vere.toliko o tome.
nemce volim koliko i amerikance,englezei ostale koji nam zele "dobro".
nacionalista u neku ruku jesam ali nisam nacista.
da bi mi bili razvijena drzava prvo treba da shvatimo ko smo,gde smo i shta smo.
treba da se sprovodi zakon i da ljudi koji rade protiv interesa ove zemlje budu sakcionisani.
takodje treba utvrditi po kom osnovu je anti-srpska b92 bila u prednosti da dobije frekvenciju
u odnosu na druge stanice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dragi monk13 ja posle tebe nemam šta reci... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Mnjau! Smile
Nemoraju da se svi osete prozvani! Nisam mislila da gazim nekog, to rade oni koji imaju paronoidne misli...
Jednostavno gde Jevreje gazite? Klasika Srpska:"ZA DOBRIM KONJEM PRAŠINA SE DIŽE"
Htela sam da kažem da ste našli od nekog  od koga treba učiti da loše govorite, a branite muslimane koji imaju Džihad i tako to! Ne slave Jevreji svi praznike pa da nerade, nego obave posao kako valja! Kod nas svi ne rade kada su sveci, bio praznik države ili ne tako da vidi se ko radi... Smile
A i geto kako objašnjavate onoliko godina, a svi bi Beogradski geto...
Sami sebi i vi skaćete u usta sa svojim pomodarstvom!
I Tarantulice , sami su me izazvali kada sam se pojavila, jer sam samo odgovorila na temu! Smile
Stefane, što ih nespominjete, mislim nemce...kada ih nevolite, nego nisu majkama dali da doje svoju decu, a toliko ih je pobijeno za vreme rata u logorima!
Verujem da to što smo toliko ugnjetavani, mi Srbi, treba da iskoristimo kao oni i da preokrenemo lukavo na našu stranu!
Osim toga Srbin je onaj koji živi u Srbiji, a ne onaj čiji su sišli sa neke planine, tako teba da bude!
Tako je u svim razvijenijim državama, a da se što je kulturna ostavština uzdigne što više!
 Da li to neko radi ovde osim da nipodaštava i kritikuje druge!
 Mogu ja ovako dok ima foruma, ali neću Smile
Jednostavno nemislim da treba da bude nacionalizma na netu i paranoidnosti!
B92 nisu uvek objektivni,gledam muzičke emisije, poneka serija,modu.
Priznajem malo se ološio, možda od kad je taj Veliki Brat bio, pa nema šta da se gleda!
Mrgec Pussica Smile Pussica :chuckel:Pussica :chuckel:Pussica :chuckel:Pussica :chuckel:Pussica Smile
 I svima jedna velika Pussica Smile

Zar ti ja licim na nacionalistu? Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 01:25:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.