Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 20:03:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o programu TVB92  (Pročitano 61524 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Nije bas toliko lose...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ma, 'ajte, molim vas, koleginice...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 
   Oni su najveci konflikt interesa kod odredjenog broja ljudi (i mene)!!
  Odlicne serije i dokumentarci, a informativni program i politika televizije od kojih ti se povraca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 199
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
   Oni su najveci konflikt interesa kod odredjenog broja ljudi (i mene)!!
   Odlicne serije i dokumentarci, a informativni program i politika televizije od kojih ti se povraca...

Lepo recheno.

Znas, Rinaka, bilo bi lepo kada bismo mi Srbi imali jednu "srpsku" televiziju, koja ne bi dovodila uistinu odvratne Natasu Kandic, Biserko etc., ali trenutno nemamo. I ja citam novine i pratim vesti, znam da B92 ume da bude grozna zbirstina najveceg antisrpskog sljama, ali priznajte-najbolji program imaju! Pink je mozda "patriotska" televizija, ali oni nas blate. Brukaju. Sta sad, trebam i ja da se oblacim kao "dame" sa pinka, trebam i ja da budem seljanchura, da ne znam ne sedam, nego ni 3 padeza, samo zato sto to "uveseljava ljude" subotom u 9 (ili kad vec)?! E, bas necu! Gledam pink samo radnim danima u 12 h (Orange county) i to je sve sto se mog ruzicastog angazmana tiche!!!
To je samo televizija. Ko uchi o sebi i drugima ukljucivsi televizor stvarno treba da se lechi-ljudi treba da se okrenu sebi i vesti uopste da ne gledaju, jer ne mogu nista da promene. Drugo, mnogo ljudi je i danas gladno i bedno (izadjite samo na ulice, na pijacu, najezicete se kad vidite koliko vecina ljudi i dalje skromno zivi), a b92 je zaglavljen u proslosti, zatupljuje. Zasto malo ne pricaju o onome sto se desava sada?!
Briga me sta je bilo pre 10 godina! Ja zivim sada! Zato menjajte prokletu informativnu semu ako vec necete da budete neutralni, ili se terajte i vi.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 10:41:09 od MissTranced »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja negledam Pink uopste i smatram je najgorom tv,nemesam politiku i tv nego pisem o politickim  emisijama koje se emituju na b92 i truju narod,a to sto nekog briga sta je bilo pre 10 godina i interesuje ga sadasnjost i jeste prozvod b92 i slicnih tv,e vidis mene interesuje sta je bilo pre 10,20,100 itd godina ponosan sam na svoj narod i zato mi takve tv i idu na nerve,naravno postoji magicno dugme i ja ga sto se tice b92 preskacem,negledam ih osim kad stvarno moram,liga sampiona ako nekog drugog nemogu da uhvatim a utisak Nedelje  nebi pogledao niti slucajno,ustvari bih kad bi Olja pozvala oca koji je inace za nju izjavio da nema kucnog odgoja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson C902
Kod nas u Sarajevu su rekli da ce je uvesti a jos nista
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

gde cveta limun zut...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1081
Zastava tamo gde cveta limun zut
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Sve naj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Po meni najbolja televiziaj u Srbiji jer ima program za sve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Po mom skromnom misljenju najbolje taelvizija sa nasih prostora. Na stranu politicki program (mada mislim da je OK, bez obzira sto bi neki da se cuti o svemu i svacemu i da i dalje budemo taoci zbog par likova diskutabilnog ponasanja za vreme rata). Za razliku od ReTeSe-a, ciju pretplatu NA ZALOST placam  Smile i na kome nema skoro nista kvalitetno i edukativno (osim ako neko ne misli da se obrazuje iz serija tipa "Selo gori a baba se ceslja" gde se RTS trka po glupostima sa Pinkom- poput one trke izmedju Cece i Karleuse sa grudima - UZAS), Be92 ima brdo dokumentaraca, najkvalitetnijih na sveru, iz BBC produkcije, koji sigurno kostaju brdo para i koje zhvaljujuci njima, moj klinac i ja redovno gledamo. Smile Smile Smile  Radio slusam kad god sam u mogucnosti, mada ovde u Kragujevcu mi signal ometa RTK) Izdvojio bih emisiju Pescanik, koja se emituje petkom pre podne. Smile
U svakom slucaju, ubedjen sam da je ubeddljivo najbolja televizija. Verovatno ce "radikalno-socijalisticki" slojevi drustva drugacije da misle, ali to je njihovo pravo, kao i (na zalost) pravo glasa na izborima.

PS: Jedino licno ne mirisem narucito gay populaciju i njihovo promovisanje  Smile, cega, u vrlo blagom obliku ima na pomenutoj televiziji. Ali, to je vec moja "zadrtost", mada imam prava da volim koga hocu, ali i da ne volim koga necu da volim!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 1264
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
meni najbolja od svih!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Po mom skromnom misljenju najbolje taelvizija sa nasih prostora. Na stranu politicki program (mada mislim da je OK, bez obzira sto bi neki da se cuti o svemu i svacemu i da i dalje budemo taoci zbog par likova diskutabilnog ponasanja za vreme rata). Za razliku od ReTeSe-a, ciju pretplatu NA ZALOST placam  Smile i na kome nema skoro nista kvalitetno i edukativno (osim ako neko ne misli da se obrazuje iz serija tipa "Selo gori a baba se ceslja" gde se RTS trka po glupostima sa Pinkom- poput one trke izmedju Cece i Karleuse sa grudima - UZAS), Be92 ima brdo dokumentaraca, najkvalitetnijih na sveru, iz BBC produkcije, koji sigurno kostaju brdo para i koje zhvaljujuci njima, moj klinac i ja redovno gledamo. Smile Smile Smile  Radio slusam kad god sam u mogucnosti, mada ovde u Kragujevcu mi signal ometa RTK) Izdvojio bih emisiju Pescanik, koja se emituje petkom pre podne. Smile
U svakom slucaju, ubedjen sam da je ubeddljivo najbolja televizija. Verovatno ce "radikalno-socijalisticki" slojevi drustva drugacije da misle, ali to je njihovo pravo, kao i (na zalost) pravo glasa na izborima.

PS: Jedino licno ne mirisem narucito gay populaciju i njihovo promovisanje  Smile, cega, u vrlo blagom obliku ima na pomenutoj televiziji. Ali, to je vec moja "zadrtost", mada imam prava da volim koga hocu, ali i da ne volim koga necu da volim!!! Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 20:03:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.