Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 17:13:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o programu TVB92  (Pročitano 60690 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
na primer?

A kulture ne treba imati? Ako je ono na pinku kultura, ja se bacam sa mosta. Ako je Tijanic kultura, ako je Dusko Korac (a obojica su sa javnog servisa) kultura, ja se bacam s mosta.
Ne bacaj se s mosta , što se tice pinka tu se slažemo , samo ne zaboravi da više od polovine stanovnika voli tu vrstu zabave !

Citat
Da nije mozda zabranjeno pozivati goste iz LDPa?
Samo dok je izborna kampanja, TV je u obavezi da ne forsira odredjenu stranku (sto je i bio razloga za oduzimanje frekvencije BK televizije, mada neopravdan
To što oni rade pozivajuci non-stop marginalme stranke tipa Ldpa je agitovanje , lobiranje, uzimanje para i slicno nema pravo niko da propagira niti jednu stranku niti da utice na javno mnenje , a nelogicno i neprofesionalno je pozivati marginalce da nam govore šta i kako i uz sve to lobirati protiv sopstvenog naroda ! Uzmi primer BK kojoj je iako bolja tv zbog forsiranja Bogoljuba Karica oduzeta nacionalna ponavljam nacionalna frekfencija !

Citat
Ne vredi ti to njima da objasnjavas...
Ti si celo nedorastao bilo kakve diskusije ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 5

Citat
Da nije mozda zabranjeno pozivati goste iz LDPa?
Samo dok je izborna kampanja, TV je u obavezi da ne forsira odredjenu stranku (sto je i bio razloga za oduzimanje frekvencije BK televizije, mada neopravdan
To što oni rade pozivajuci non-stop marginalme stranke tipa Ldpa je agitovanje , lobiranje, uzimanje para i slicno nema pravo niko da propagira niti jednu stranku niti da utice na javno mnenje , a nelogicno i neprofesionalno je pozivati marginalce da nam govore šta i kako i uz sve to lobirati protiv sopstvenog naroda ! Uzmi primer BK kojoj je iako bolja tv zbog forsiranja Bogoljuba Karica oduzeta nacionalna ponavljam nacionalna frekfencija !

BK je oduzeta nacionalna frekvencija pod izgovorom da su za vreme kampanje favorizovali Bogoljuba.

Jedno je nelogicnost i neprofesionalnost (iako ja smatram da je B92 najprofesionalnija TV kod nas, iako mi je misljenje o njima takvo kakvo je- ima ga unazad 4-5 strana), a drugo je uzimanje para. Apsolutno je nelogicno to sto pises, jer je uticaj na javno mnenje neminovan od strane medija, jedino je na njima da odaberu kako ce to uticati, a s obzirom na to koliko se marginalne stranke (ne)pojavljuju na drugim TV, B92 nam dodje kao ravnoteza....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nije nelogicno , frekfencija podrazumeva određena pravila  koja b92 krši iz godine u godinu , a što se tice ravnoteže , to oni mogu da rade samo kada pređu na satelit , njima treba oduzeti prava na nacionalnu frekfenciju pa nreka rade šta god hoce i kao takvi nece biti nikome interesantni , zašto bi se Bk koja je bila za 3 klase bolja tv zatvarala zbog propagiranja a b92 nagrađivala ?

Citat
Apsolutno je nelogicno to sto pises, jer je uticaj na javno mnenje neminovan od strane medija
Naravno da svaka tv utice na mišljenje ,razlika je u tome što b92 pljuje po svemu što je Srpsko a to nje nacionalini interes priznaceš !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 5
Nije nelogicno , frekfencija podrazumeva određena pravila  koja b92 krši iz godine u godinu , a što se tice ravnoteže , to oni mogu da rade samo kada pređu na satelit , njima treba oduzeti prava na nacionalnu frekfenciju pa nreka rade šta god hoce i kao takvi nece biti nikome interesantni , zašto bi se Bk koja je bila za 3 klase bolja tv zatvarala zbog propagiranja a b92 nagrađivala ?

Citat
Apsolutno je nelogicno to sto pises, jer je uticaj na javno mnenje neminovan od strane medija
Naravno da svaka tv utice na mišljenje ,razlika je u tome što b92 pljuje po svemu što je Srpsko a to nje nacionalini interes priznaceš !

Seti se cija je BK televizija bila i dobices odgovor na svoje pitanje. I jos jednom ponavljam, ukinuta je za vreme kampanje.

Neki primer da B92 pljuje na sve sto je srpsko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
To sto mislimo mi, mislimo oni.... i sve sto se desava u svetu....e to nije istina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nije nelogicno , frekfencija podrazumeva određena pravila koja b92 krši iz godine u godinu , a što se tice ravnoteže , to oni mogu da rade samo kada pređu na satelit , njima treba oduzeti prava na nacionalnu frekfenciju pa nreka rade šta god hoce i kao takvi nece biti nikome interesantni , zašto bi se Bk koja je bila za 3 klase bolja tv zatvarala zbog propagiranja a b92 nagrađivala ?

Citat

Seti se cija je BK televizija bila i dobices odgovor na svoje pitanje. I jos jednom ponavljam, ukinuta je za vreme kampanje.

Kakve veze ima cija je bila Tv da Veran Matic nije možda pozitivnija licnost od Karica , pa i da jeste pa šta ?Ako tebi pozivanje NVO liderki Cede i slicnih pljuvaca nije pljuvanje , onda se ja i ti nikada necemo složiti , te je svaka daljna prepiska bezpredmetna !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 57
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung D900
Evo jednog texta sa kulturno omladinskog magazina Neradnik Smile
Nisam siguran da li sam vam ovo ranije slao. Smile

Citat
KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU PINKA I B92?

Verujte, trebalo mi je dosta razmišljanja da bih odgovorio na ovo pitanje.
Na kraju sam zaključio da je Pink ipak malo iskreniji.

Najgora gadost mi je kada neko fura najgrđi mejnstrim i to proglašava za alternativnu kulturu. To je otprilike kao što se vladajuća koalicija naziva opozicija.

A ja znam i zašto to rade! Zato što mute vodu, to im je posao! Vlast pokušava da se predstavi kao opozicija da ljudi ne bi bili u opoziciji prema njoj, isto tako mejnstrim se prikazuje kao alternativa da ljudi sami ne bi stvorili neku alternativnu kulturu (jer šta će ti alternativa kada već postoji?).

Glamurama ili Grand parada, isti kurac! Dominantne vrednosti su potpuno iste (novac, kapitalizam, profit, reklame, uspeh, karijera, biti in, mladi japiji, govnari...) razlika je samo u sitnicama (npr. vrsta muzike koja ide u prekidima između ispiranja mozga).

Iako je skoro ista stvar u pitanju, ja lično ipak mnogo više mrzim B92!!! Možda zbog toga što je dosta mojih prijatelja, uključujući i brata rođenoga, pod njihovim uticajem, dok niko koga poznajem nije toliko naivan da odma' ne raskrinka Pink i njihove gluposti. Medoti B92 su toliko suptilni i prefrigani, da su uspeli čitav jebeni urbani Beograd da stave u potpunosti pod svoj uticaj. RTS Slobodana Miloševića naspram njih izgleda kao malo dete. Jebeno jednoumlje. Nema umetnika, muzičara ili javne ličnosti koja odbija da im gostuje, čak i oni principijelniji koji se nikada ne bi pojavili na Pinku. Ali to nije sve: oni imaju i svoju izdavačku kuću, Samizdat B92, koja je izdala knjigu No Logo od Naomi Klajn, koja se bori upravo protiv takvih stvari. Ima li veće ironije i ruganja? Ima li goreg totalitarizma: "Sve preko nas, ništa mimo nas!" Nikakav pokret koji nema B92 etiketu ne sme da postoji u Beogradu. Zato i marljivo obilaze predgrađa da bi nas sve etiketirali na vreme.

Zašto Mile glasa demokratsku stranku? Zar tako ne razmišlja prosečan radikal? Ali ovde je u pitanju vrhunsko majstorstvo manipulacije, kreiraš lika koji uvek zastupa mišljenje protivničke strane osim kada dođu izbori, onda se odjednom i on pokazuje "civilizovan" i poziva birače da glasaju za DS.

A jeste li primetili da se fanatična zagrejanost mladih urbanih ljudi za sve što im potura B92 može uporediti samo sa penzionerima fanatičnim sledbenicima dnevnika za vreme Miloševića. Sve je to sekta.

Još jedan razlog zašto manje mrzim Pink je to što mi ne priča non stop koliko sam ja zaostao i bedan i koliko je Srbija puna gluposti i primitivizma i koliko je Balkan loše područje. Samo što ne kažu da nam treba protektorat i da treba neko da dođe da nas civilizuje ili strpa u rezervate, što je verovatnije. Neću da mi neko nabija jebene komplekse samo zato što sam rođen ovde. Kakav je to bre neofašizam, kultur-rasizam ili šta ti ja znam već?

Mnogo sam se iznervirao, neću više o B92, počeću da demoliram po kući. Idem da sviram džitru da se malo smirim.

LuDisT

>LINK<
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 5
Nije nelogicno , frekfencija podrazumeva određena pravila koja b92 krši iz godine u godinu , a što se tice ravnoteže , to oni mogu da rade samo kada pređu na satelit , njima treba oduzeti prava na nacionalnu frekfenciju pa nreka rade šta god hoce i kao takvi nece biti nikome interesantni , zašto bi se Bk koja je bila za 3 klase bolja tv zatvarala zbog propagiranja a b92 nagrađivala ?

Citat

Kakve veze ima cija je bila Tv da Veran Matic nije možda pozitivnija licnost od Karica , pa i da jeste pa šta ?Ako tebi pozivanje NVO liderki Cede i slicnih pljuvaca nije pljuvanje , onda se ja i ti nikada necemo složiti , te je svaka daljna prepiska bezpredmetna !

Da se necemo sloziti- necemo, ali....

Jel se Veran Matic gura u politiku? Ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da , na izvestan nacin ! još samo jedno upamti , ne postoji u svetu tv koja ima nacionalnu frekfenciju a da pljuje i rovari protiv sopstvene države , zamisli tv u Americi koja bi bila "objektivna" kao b92 pa udarila po recimo predsedniku države zbog recimo Iraka itd !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
To sto mislimo mi, mislimo oni.... i sve sto se desava u svetu....e to nije istina...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 17:13:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.