Svaki narod ima onakve političare kakve je zaslužio. Kada sam pročitao sve ovo što ste napisali mislim da smo mi ipak bolji narod i da zaslužujemo bolje političare , ali politika je kvarna rabota pokvarila bi i boga kada bi ušao u nju. Što se čanka tiče on je baš onakav kakvog ste ga svi vi opisali , u jednom trenutku da ga mažete na leb a u drugom daleko mu lepa kuća .
Izuzetan covek. Pravi Vojvođanin. Svaka reč mu je na mestu. Vojvodini je potrebna autonomija i on se bori za nju
Kako ti znas nesreco na nogama ko je pravi Vojvodjanin?Jel si ti mozda?NE On nije Vojvodjanin i nikad nece biti nisam autonomas-ne daj boze- ali da jesam bilo bi me sramota da se takva vreca govana bori za tu ideju.
Moji vec sest generacija zive u Vojvodini. A zasto sam autonomas, pa prosto, poseti malo juznu srbiju
Ako zivis ovde onda treba da te je sramota ako ti se CAnak bori za autonomiju. Sta fali juznoj Srbiji.Svaki deo Srbije ima svoju car.Jeste malo siromasno ali volim taj deo isto kao i centar Novog Sada.