@rodjaci Slažem se da će Vojvodina zauvek ostati srpska. Ekonomsku autonomiju treba da dobiju i drugi regioni Srbije, ali je Vojvodina ipak specifična i treba uzeti u obzir i želje manjina (jer bez dobrih međunacionalnih odnosa sva priča pada u vodu).
@Danijela R Ne vidim razlog. Čovek je fin, moderan političar, svira klavir ... Nije u politici samo zbog keša kao nekolicina.
@Cornix Iz kog dela SRBIJE si ti ? Zašto praviš podele (vi,oni)? Još jednom ću ponoviti Srbija=Vojvodina
@FC_Bayern_Munchen Što se drugih regiona Srbije tiče, zaista je sramota što se u Šumadiju tako malo ulaže, drug Velja asfaltira neki sporedni seoski put, ali ne i toliko priželjkivani autoput. O razvoju privrede (fabrike, industrija u opšte) da ne govorimo
izvinite za ovaj offtopic
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 02:38:07 od rodjaci »
E moj ROĐAČE, ne asvaltira Velja put nego moje i tvoje pare od poreza. Treba praviti razliku. Izvinite za offtopic. Vratimo se na temu zvanu Nenad Čanak. Ako neko može argumentovano da kaže nešto protiv Čanka neka to učini ja i dalje mislim da je on pre svega iskren
@Kraljeviću Marko Zašto ne veruješ Čanku kad kaže da hoće Vojvodinom da ojača Srbiju, ne razumem. To što je Čanak rekao je sasvim realno (i viđeno).
@Cornix Iz kog dela SRBIJE si ti ? Zašto praviš podele (vi,oni)? Još jednom ću ponoviti Srbija=Vojvodina
@FC_Bayern_Munchen Što se drugih regiona Srbije tiče, zaista je sramota što se u Šumadiju tako malo ulaže, drug Velja asfaltira neki sporedni seoski put, ali ne i toliko priželjkivani autoput. O razvoju privrede (fabrike, industrija u opšte) da ne govorimo
izvinite za ovaj offtopic
cornix ti je iz okoline Karlobaga, tacnije iz zapadne Srbije
najgora kletva=> lep ko batic, vitak ko canak, neporocan kao ceda, pametan ko vesna pesic i mudar kao prokic sto bi rekao Micko-- LDPLSV GSS SDU vise slova nego glasova
najgora kletva=> lep ko batic, vitak ko canak, neporocan kao ceda, pametan ko vesna pesic i mudar kao prokic sto bi rekao Micko-- LDPLSV GSS SDU vise slova nego glasova