Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 13:04:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o muskarcima devojkama  (Pročitano 13713 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
 Smile Mi nismo andjeli 15 deo....

Izvinite nisam mogla da odolim.....
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ne mogu da verujem sta sve cujem, uvek je bilo kretena i uvek ce biti, tako su i za vase suknje vase majke pricale, 'jao pa ta omladina...danas ccc'. Normalni ljudi ce se uvek prepoznati.

Vremena se menjaju, pa sta ?

Ima i danas finih devojaka, dobro vaspitanih. Kao sto su danas sponzoruse tako je i pre deset godina bilo dizelasa. Oni ce da izumru kao i neki drugi, slicni pre njih. Normalni ljudi ce ostati kao i uvek. Nemam nista , a i niko ne bi trebao imati,  protiv provokativnog oblacenja, ali ako je sa ukusom. Ako je jeftino, to ce me odbiti a i svakog ko je kao covek normalan.

Sta vas briga sto se tamo neka Zaklina , kakogod, obukla kako se obukla, njoj cini na cast i tacka.

Opet, ponavljam , normalni ljudi , ce normalno vaspitati svoju decu, ovako se samo pretvarate u dzangrizave matorce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Dzangrizava ili ne , to sto vidim mi se ni malo ne dopada......

i kao sto rekoh ne bacam sve u isti kos.......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
... jer su u dubini duse ljubomorni.

Невероватно како глупо размишљање. Уопште нисам љубоморан, бре, него ме забрињава што их је све више, што све то узима маха, што људи имају све мање жеље да се боре против тога. Мислим, све у реду, нека ради ко шта хоће, али је све мање нормалности, а самим тим се повећавају шансе да све то преовлада, а то није ОК. Не желим такву будућност ни својој деци ни својој држави. Нек нам је Бог у помоћи.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile a o nama, kada smo bili tinejdzeri, su to isto mislili neki drugi ljudi
to se zove i jaz generacija
moguce da u svemu ima i sveopste dekadencije drustva, ali ako je tako, nisu klinci tome krivi  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ma, da, secam se razgovora izmedju bake i mame  Smile

ali se mora priznati da su se neke stvari bas mnogooooo promenile

i da su se neke granice mnogo pomerile....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
istina je da su se pomerile i donje i gornje granice za sve i svasta  Smile

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Egzaktli, Macak ti si legenda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Zaboravila majka, da je bila snajka.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije na meni da optuzujem neke generacije, ne zelim ni da sudim o danasnjim klincima, ali ne mogu ni da zazmurim. Njihovi roditelji neka se ceskaju po glavi i razmisljaju gde su se nalazili i cime su bili zauzeti, kada je bilo najpotrebnije da budu potpuno prisutni u zivotu svog deteta. Medjutim, ono sto me najvise iritira je pojava sve veceg broja narkomana bilo kog uzrasta, a sto je najgore sve je vise dece u tome... i to je ono sto treba i mora da zabrinjava svakog normalnog coveka na ovoj planeti. Na nasu veliku zalost, postoji citav niz takvih ili slicnih "desavanja" zbog kojih svi kolektivno moramo biti zabrinuti. Ipak ne smatram da sve treba da se prepusti slucaju, jer ce jednog dana i nasi potomci biti u drustvu u kome su moralne vrednosti relativno mnogo izgubile.

Proslog vikenda okupilo se drustvo kod jedne moje prijateljice, dugo se ta ekipa nije videla pa kao ajd da napravimo sedeljku i istorocemo se. U neko doba, odjednom zaculo se zapomaganje, medjutim posto klinci imaju obicaj da se zevzece i vicu "upomoc", niko nije obratio toliko paznju... nakon izvesnog vremena, zacula se galama, nekoliko pucnja i ponovo zenski vrisak "upomoc, pozovite policiju hoce da me ubije". Neko je od prisutnih sa sedeljke uzviknuo "jebote, pa ovo je ozbiljno"... izjurismo na terasu, naravno mrak ne vidi se nista, jer je potpuno "normalno" da ulicne svetiljke ne rade... svi iz kraja su bili po svojim terasama... ucesnici pomenute galame zapocese tucu, zacula se sirena, jedna, druga... sve to je trajalo par minuta, ovi zbrisase s druge strane zgrade, opet galama... koja je ubrzo utihnula. Nakon par dana mi prijateljica isprica pricu... devojka od dvadesetak godina koja je zapomagala se pre nekih mesec dana porodila, nije udata za oca deteta koji je inace narkoman kao i ona, razvalio je em pijan, em drogiran vrata njenog stana u kome ona zivi sa majkom i sestrama, jer nisu htele da mu dozvole da uzme bebu, upao je unutra mlatili su se cime su stigli, uspeo je da uzme bebu (heeeeeeeeeey od mesec dana!!!!) i da pokusa da izleti iz stana, nije uspeo jer su momci iz komsiluka uleteli i zahtevali da im preda bebu, koju je neuracunljivi otac stiskao uz sebe ne bi li na taj nacin uspeo da se odbrani eventualnih batina... i sta reci??? hitna pomoc je sve "ranjene" odvezla u urgentni, neke je odvela policija... a beba u celoj prici? Sirota beba je zavrsila u bolnici... Deca su ukras sveta... a sta je to nevino bebce dozivelo na samom pocetku svog zivota... eh... tuga i jad.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 13:04:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.