Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта мислите о ''историчару'' Јовану Деретићу  (Pročitano 166777 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Sony 
Pa čovek se možda bavi veterinom, zanimljiva je i ta nauka, a ni određeni grmovi, nisu daleko od tog kako ga ti nazivaš Majmunskog ostrva, samo da te podsetim.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Grmovi su sirom rasprostranjeni, i u starom veku su predstavljali simbol lepote i mudrosti..to objasnjava zasto si se ti toliko ,,obesio" za njih.  Smile No, da se ne udaljim od teme; o Dereticu svakako da mozete pronaci mnogo informacija, proveriti sve navode koje on samo plasira u javnost i uveriti se u neistinitost istih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 33-10
Prava istina se sakRiva od shiRe jaVnosti. U tzv. shkoLama i  fakUltetima se uchi selektivna i izmishlJena istorija. Prof. dr. mr. ph. spec. Jovan Deretic je medju retkima koji su uspeli da se probiju do prave istine. A neodgovorni pojedinci ce uvEk blatiTi trud drUgih iy ljuBomore.  I da znAte ovim je nasH prEpiska zavrShena. NikAda ne repliciRam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Samim ovim postom si vec replicirao tako da te molim da uskladis svoje izjave i dela. I mozes li mi navesti argumente na osnovu kojih smatras da se Deretic domogao prave istorije i da je sadasnja istorija izmisljena? Ah, da, ti ne repliciras  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Sony 
On neće da replicira mora da se ugledao na nekoga, ali ja eto hoću i mogu..  Smile
Stupio sam u kontakt sa nekim određenim osobama iz kako ti to kažeš simbola lepote i mudrosti, i najbolje bi bilo da mi to lepo sve uživo jednom prodiskutujemo, naravno sa posebnim osvrtom na Jovana Deretića i njegove radove i istraživanja, to on svakako zaslužuje..  Smile
E sada da ne idem mnogo u offtopic, realno svi navodi Jovana Deretića ili barem jedan dobar deo blage veze nemaju sa istinom.. Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2012, 02:39:14 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Jednostavno zivimo u vremenu kada je sve moguce a kada nije bilo sve moguce.
Oduvijek su ljudi vjerovali u vile vjestice vampire sta sve ne i zasto ljudi danas kada smo toliko optereceni nacionalnim i politickim pregrupisavanjima ne bi vjerovali Dereticu, jer niko drugi se ne usudjuje da kroci u taj zanr u te drevne viinske price, pored Deretica i njemu slicnih.
Dakle po tom pitanju Deretic je gotovo neunistiv.Dokazivanje da Deretic nije u pravu je cisti mazohizam, on uvijek moze da izvuce keca iz rukava, sklopi par recenica i navede par izvora da veliki broj ljudi pomisli kako ono sto on govori je tacno.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Nisam procitao njegovu knjigu ali ima par stvari koje sam nashao iz iste, i mogu reci da postoje pojedine stvari koje ne bih bas odbacio tek tako.

Na primer zvanicna istorija je da smo dosli oko 600-700e, a odakle smo dosli?  Gde smo bili sve to vreme kada nigde drugde nismo naisli na ostatke StaroSlovenske kulture osim naravno ako nije postojala asimilizacija nashe kulture od strane necije tudje kulture koju nazivaju svojom sada.  Skandinavijska mitologija na primer ima mnogo slicnosti sa nashom.

Ja verujem da je moguce da smo uvek naseljavali prostor danasnje Srbije pa cak i severnije, i da se jedan deo plemena vratio 600-700e na stare prostore i spojio sa onima koji su tu ostali.  Dakle Lepenski Vir na primer bi bio jedan od prastarih ognjista.  Ja mislim da treba razmotriti svaku mogucnost, jos pogotovo kada znamo da su strane sile oduvek zele da potisnu Srbe i da uniste njenu istoriju.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Podjimo od ovoga, ovo je cinjjenica koju niko ne mozepobiti: Srbi su narod kojije htione htio razvijao se u korelaciji sa drugim narodima, pa makar ti drugi bili kako Deretic tvrdi samo dijelovi tog srpskog naroda, koji su imali takvu i takvu sudbinu.
Dakle u toj i takvoj situaciji se razvija jedan odnos katkad ljubomore, usporedjivanja analize drugog koji je nekad bio neprijatelj pa ga je trebalo loviti i analizirati.
Dakle to je istina to je sablon na kome pocivaju svi narodi Balkana.To sto se neko sjetio da sve simplificira, pa kaze dobro rat je bio a sada cemo svi jednostavno da se gledamo bez razlika a da bi mogli da se gledmao bez razlika tada moramo pripadati jednom narodu.
Dakle istorija je katkad slavna, i nasi preci su gorili od teznje i ceznje da svijet naprave boljim i da kroceu buducnost.Gledajuci sa dinstance tu vatru, uvidjamo herojske crte nasih predaka.Ali katkad istorija je bljutava podlozna kafanskim pricama i slicno, bljutava je kao i zivot i danasnjica.
Ne razumijem sjedi neko kod kuce u Srbiji u Srbiji koja je ucestvovala u ratu alinikad nije bila bombardovana onako stihijski nikad nije joj prijeceno unistenjem nikad nije osjetila tu i takvu oopasnost, i jednostavno kaze pa dobro pogledaj kakav sam nista mi ne fali, mora da sam pao sa Marsa ili da sam izvanzemaljskog porijekla.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Dakle ti smatras da je sve ovo kafanska prica?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Naravno da je kafanska prica. Jos je dr Jovan pio neku secerusu. Da je pio kvalitetnu rakiju, ne bi baljezgao ovakve gluposti!
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.