Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite dali ce se vuk draškovic vratiti na politicku scenu Srbije?
Da
29.5%  (78)
Ne
41.3%  (109)
Baš me briga
29.2%  (77)
Ukupno glasova: 264
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta mislite dali ce se vuk draškovic vratiti na politicku scenu Srbije?  (Pročitano 109139 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat
daj smisli nesto originalnije uvrede, sto kopiras ocajnicke uvrede lika koji je ostao davno bez argumenata?!
Možda marš u PM  , ide bre bednice leci se !  Smile
nekome fali kucnog vaspitanja?! Smile
Tebi balavac jedan , da ga imaš ne bi mi govorio to što mi govoriš !  Smile Smile
Citat
не могу ... није ме изнервирао ... шта да радим кад сам као шприцер  Smile
Znaš da ne volim napaljene puberrtetlije koji ne znaju ni za šta su a kamo li ko je ko , beduin udara kopy paste a mozak na pašu , nisu mu jasne osnove logike a pametovao bi ...
« Poslednja izmena: 07. Jul 2009, 21:27:10 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
daj smisli nesto originalnije uvrede, sto kopiras ocajnicke uvrede lika koji je ostao davno bez argumenata?!
Možda marš u PM  , ide bre bednice leci se !  Smile
nekome fali kucnog vaspitanja?! Smile
Tebi balavac jedan , da ga imaš ne bi mi govorio to što mi govoriš !  Smile Smile
Citat
не могу ... није ме изнервирао ... шта да радим кад сам као шприцер  Smile
Znaš da ne volim napaljene puberrtetlije koji ne znaju ni za šta su a kamo li ko je ko , beduin udara kopy paste a mozak na pašu , nisu mu jasne osnove logike a pametovao bi ...
poprilicno si sirovast za nekoga ko uzima u usta logiku!

sada se lepo vrati pa nadji gde sam ja to tebe vredjao, pa nastavi da ponavljas ko papagaj-balavce, jadnice.... i sta ti ja vec znam kako ide taj brdsko cobanski sleng!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat
sada se lepo vrati pa nadji gde sam ja to tebe vredjao, pa nastavi da ponavljas ko papagaj-balavce, jadnice.... i sta ti ja vec znam kako ide taj brdsko cobanski sleng!
Otac i mati su ti brdski cobani i oni koje pokušavaš da rehabilituješ , a sad marš bolesnice tamo gde ti je mesto , u palaninu !  Smile

Balo jedan balavi ti ceš meni da kažeš da sam nezreo !  Smile
Citat
tako da si ti ocigledno nezreo jel ti je rezonovanje vise odgovara napaljenom pubertetliji od 14. god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Vuk bi mogao da saradjuje sa Marom Karic na njenom novom CD-u koji bi trebao da se pojavi 2012 godine?
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Vuk bi mogao da saradjuje sa Marom Karic na njenom novom CD-u koji bi trebao da se pojavi 2012 godine?

Da peva prateći vokl? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50169
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24
Гласао сам: "баш ме брига"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
Гласао сам: "баш ме брига"  Smile
nismo se iznenadili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Žarka Lauševića čeka gotovo devet godina zatvora
Drašković: Pomilovanje bi bilo čin pravde
Autor: V. Z. Cvijić, M. Radojković | Foto:R. Božović | 07.07.2009. - 05:00

Lauševićev advokat će savetovati
poznatog glumca da traži pomilovanje
Beograd - Pomilovanje Žarka Lauševića ne bi bio čin milosrđa nego čin pravde. Smatram da postoje svi uslovi da Ministarstvo pravde povuče poternicu za njim raspisanu za života državne zajednice jer te zajednice više nema, pa ne može biti ni njene poternice, kaže za „Blic” predsednik SPO Vuk Drašković.

Drašković, pisac romana „ Nož” po kojem je snimljen film u kojem je Laušević igrao glavnu ulogu, kaže da je glumac za krivično delo ubistva u nužnoj odbrani osuđen na četiri godine zatvora i da je kaznu izdržao, pa je pušten na slobodu.
- Tek posle dve godine, Vrhovni sud Crne Gore sprovodi pravno nasilje nad njim. Za delo za koje je već bio osuđen i izdržao kaznu, sud mu izriče 13 godina uz obrazloženje da je počinio krivično delo „malo manje nužne odbrane”, što je pravna besmislica. Tako nešto ne postoji u pravu - navodi Drašković.
On ističe da je Lauševićev život u Americi bio prava robija i da nije mogao da se vrati u svoju zemlju.
- U Njujorku je bio građevinski radnik i oboleo je. Imao je i težu operaciju, a stalno je živeo u strahu od zatvora, iako je Njujork bio njegov zatvor. Čekao je da sud zajednice SCG ispravi osvetničku presudu crnogorskog Vrhovnog suda, ali se na njegovu nesreću ta zajednica raspala i on je lišen i te pravde - kaže Drašković.
Advokat Toma Fila, koji je branio Lauševića na suđenju za dvostruko ubistvo, rekao je prekjuče za „Blic” da će savetovati poznatog glumca da traži pomilovanje od predsednika Tadića ako ne bude povučena poternica. Kabinet predsednika Srbije Boris Tadić juče je reagovao na izjavu advokata i saopštio da predsednik nije dobio molbu za pomilovanje Lauševića, koju mora da podnese ili on lično ili njegov pravni zastupnik.
- Kada je reč o pomilovanjima, predsednik Srbije ne daje pomilovanja na osnovu svojih afiniteta ili ad hok procene, već postupa po Zakonu o pomilovanju. Pre donošenja odluke predsednik je dužan da sasluša, između ostalih, i mišljenje nadležnog suda, Ministarstva pravde, kao i mišljenje Komisije za pomilovanje koju je i osnovao predsednik”, navodi se u saopštenju.
Glumac Branislav Lečić kaže za „Blic” da će podržati Lauševića ako odluči da zatraži pomilovanje od predsednika Tadića.
- Potpuno saučestvujem i sa porodicom i sa nesrećom koja se desila. Budući da znam priču o njegovom boravku u Americi, gde je veoma teško živeo i radio bez mogućnosti da se bavi glumom ili da se vrati u zemlju, smatram da je svoju kaznu na zatvorskom nivou odslužio i da mu ostaje ona najgora. To je da do kraja života na duši nosi ono što je napravio. Poznavajući Žarka, strašan je pakao kroz koji prolazi i kroz koji će prolaziti - kaže Lečić.
On navodi da bi Lauševićeve kolege trebalo da urade nešto za njega i da postoji takva ideja, ali da ne može da govori u ime drugih.
Laušević je osuđen zbog prekoračenja nožne odbrane kada je u noći između 30. i 31. jula 1993. u podgoričkom kafiću „Epl” ubio Dragora Pejovića (20), Radovana Vučinića (21) i ranio Andriju Kažića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
омаши ли ти тему мало а?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Ne , tema je o Vuku a ja sam stavio tekst koji govori o plemenitosti dotiicnog i njegovoj doslednosti u menjanju mišljenja ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.